Scream and shout and that won't helpSkid Row till Rockweekend!
Jag läste på en blogg där en brud skrev att det bara fattas att Skid Row också blir bokade till Sweden Rock och sen kan snaran börja knåpas ihop. Jag tänkte "men förhoppningsvis blir det inte så illa, dom kommer nog inte hit alls." men vad läser jag på Rockweekends hemsida idag om inte: Skid Row bokade till Rockweekend! Det är nu man borde hoppa upp i taket av lycka, men jag blir djupt deprimerad istället. för vem fan har råd med allt i sommar? det är faktiskt förjävla illa när man börjar hoppas på att band inte ska komma hit för att man inte har råd att punga ut till allt. toppsommaren 2010 börjar bli overkligt bra, det rinner över kanten snart.

Det är dags att börja sälja sig på riktigt tror jag. Aerosmith, Billy Idol, W.A.S.P och Guns N' Roses till Sweden Rock, Megadeth, Motörhead och Airbourne till Getaway, Bullet for my valentine och Rammstein till Metal Town, Twisted Sister, Saxon och Skid Row till Rockweekend, AC/DC... och det ända som hänger på min vägg är biljett till Sonisphere och Kiss.

Well, vi kör en sanibo och skjuter allt åt sidan och välkomnar en fredag bakom lås och bom istället. men det är lugnt, det är självmant, det är jag som låser in mig själv. jag vill ju inte fortsätta min påbörjade klassiker genom att supa bort ännu mer.


Kommentarer
Postat av: - Alexandra!

NEJ? Jag tror jag dör. Dem måste komma längre ner i landet, jag MÅSTE se Skid Row! :O

2010-02-19 @ 20:27:30
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Recklesslife

ja, nu får vi fan ta och sälja oss.. HAHA. men är det Skid Row med Sebastian Bach då? :Osv: HAHAHAHAHAH livin the dream, brat på stureplan. fyfan hahahaha.

2010-02-19 @ 22:59:40
URL: http://recklesslife.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

precis! inget man skulle springa runt i kanske =)vi har exakt samma dilemma du och jag. det enda som finns hos mig e oxå Kiss och Sonisphere... Jag dör varje dag när man hör om alla nyheter på olika festivaler. Aerosmith svider mest. Likaså Skidrow nu...

2010-02-19 @ 23:03:08
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Terese

Men Skrid Row? Bach sjunger väl inte där längre? i så fall suger det donkeyass!

2010-02-20 @ 01:02:56
URL: http://wantashortname.blogg.se/
Postat av: Sandra

Störande att alla bra band kommer i år typ .__.'

Själv har jag bara biljett till AC/DC och Sonisphere, tänkte slå till på en West Coast Riot och Metaltown också och har jag tid/ork tänkte jag pysa iväg på KISS igen :)

2010-02-20 @ 10:44:09
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Rockweekend blir grymt, fan va snygg du var på bilden btw!

2010-02-20 @ 14:29:56
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Dannie

SKID ROW TILL UMEÅ!

2010-02-22 @ 23:07:49
URL: http://eckelbobbah.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0