You know how to use what you got, that's why


Iskall!

Tror ni det tog på nerverna att tvinga sig själv att sova och ligga sömnlös i timmar i sängen utan resultat? Tror ni det var skönt att försöka ta sig upp klockan sju när det egentligen är då jag brukar lägga mig? Tror ni att jag kände lycka när jag satt på plats i aulan ännu en gång? Tror svaren på dessa frågor är ganska självklara, haha. Men jag har mest gått omkring och garvat utmattat hela dagen, jag har inte känt något speciellt alls angående denna skolstart. Jag ser bara ännu ett år då jag både kommer se ut och bete mig som en zombie framför mig.

.... är det inte helg snart? Helvete, nu börjar den eviga längtan efter helgerna.

Friheten är över, det är bara att inse.
Eller jag skulle för den delen vilja uttrycka mig såhär: livet tar en paus. För det är ju egentligen livet jag lever på sommaren och när jag slipper skolan. Jag kan iallafall trösta mig med att jag har haft världens jävla grymmaste sommar och det är jag sjukt tacksam över. Jag har träffat och fått fortsatt kontakt med oförglömliga människor och njutit av grym livemusik, precis som det ska vara.btw. varför jag fått för mig att We Rule The Night släpps idag vet inte en levande själ, men den har sin officiella release på fredag.

Kommentarer
Postat av: Sofia!

hej!!! Jag hjälper en tjej i trean att göra en skoltidning i syfte att värva nya elever. Dock så ska den ju inte bara handla om skolan. I första numret tänkte vi ha med lite bloggtips. Min fråga är alltså. Kan vi få tipsa om dig? Jag har skrivit en liten text om varför folk ska gå in på just din blogg. texten börjar med att om de är intresserade av senaste modet och av miley cyrus så ska de dra. Tänkte tipsa om lite udda bloggar var tanken. Vore schysst om vi får ta med dig men förstår också om du inte vill! Den kommer att delas ut i Linköping.

2010-08-25 @ 19:23:00
URL: http://sofiart.webblogg.se/
Postat av: Jesper

Snyggt! :D

2010-08-25 @ 19:32:24
URL: http://jesperfagerkull.webblogg.se/
Postat av: Vanadesse.

jag liiiiider me dej. går ju sj igenom detta just nu haha. men börjar vänja mig efter 3 veckor. suck va d suger.ja d sög att lixx ställde in. inte lyssnat så mkt på dom men tänkte ge det en chans idag. men men :)

2010-08-25 @ 23:08:06
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Angie

sv: thank you bebbeh! we did our best ;D

2010-08-25 @ 23:44:26
URL: http://begforit.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

haha, härlig skolstart du verkar fått Mrs. Zombie ;)

2010-08-26 @ 09:17:30
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Josefin

snyggt håret blev!

2010-08-26 @ 17:50:54
URL: http://jcsl.blogg.se/
Postat av: heavylifestyle

Det blev ett sent svar märkte jag, men tackar iaf :) Jag kom sedan på att jag hade glömt en hel del som borde ha varit med på listan. Men det är alltid lätt att vara efterklok. Det som redan spelas på rockklubbarna har inte Kix så de glömde jag. Låtar från Midnite Dynamite och Blow My Fuse är inget man får hoppa över sådär. Dom sparkar rumpa! hade definitivt smält in i rockklubbmiljön.

2010-08-26 @ 20:38:45
URL: http://heavylifestyle.blogg.se/
Postat av: Avarquare

Fy satan vad snygg du är :*

och inlägget över: Nice med CLub Paranoid! :D hoppas mkt folk drar dit osv. Skulle jag bo i stockholm skulle jag jämt hänga där! :DSv: Tack som fan snygg ;*

2010-08-27 @ 19:02:23
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: LINA

SNYGGJÄVEL

2010-08-29 @ 21:58:47
URL: http://missinna.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Snygg tröja! :D

2010-09-04 @ 01:05:57
URL: http://iwillrockforeverandever.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0