Soak the place and light the flame, an evil feeling attacks


Matthew Tuck - en man som ibland har för mycket luft.
Jag kom över en >artikel< på Metal Hammer där Matt uttalar sig om att Bullet For My Valentine skulle ha öppnat upp många dörrar för metalvärlden. Ja visst, vi låter Matt's lite för stora ego tro det och kollar på det här: "I’m very proud of the fact that we’ve opened a lot of doors for the world of metal. We’re bringing it to a whole mass of people who wouldn’t have given a shit before we came along, and that sounds maybe a little bit arrogant, I know, but it’s a fact! We’ve opened the door for this genre to become more of a mainstream, everyday life music. And that’s cool as fuck."

That's not cool as fuck. Det Matt menar är alltså att han är stolt och ser det som ett uppdrag att göra metal mainstream. Det är för mig helt oförståeligt hur han kan trycka ur sig något sådant. Hur kan han vilja att metal ska bli mainstrem? Metal är ingen trend, det är en livsstil och betydligt mer intensivt än vad allt vad mainstream är, och det vet Matt. Det är precis lika äckligt som om något annat band skulle försöka göra metal mainstream, men det verkar inte existera i hans värd så länge det är almighty Bullet som är gudarna. Bullet For My Valentine har inte öppnat många dörrar för metal, dom är inte världens bästa band och Matt borde sluta prata som om att Bullet vore gudar av metal och dess framgång.

Här har vi ett tecken på storhetsvansinne. Det går inte att blunda för att Matt har ett alldeles för stort ego för sitt eget bästa och borde komma ner på jorden. Framgången verkar ha stigit honom åt huvudet. Förhoppningsvis är inte restrerande medlemmar i bandet lika smittade och kan få Matt att inse ett och annat. Jag älskar Bullet For My Valentine, men sånt här snack tål jag bara inte. Helt plötsligt åker tankarna tillbaks till Norway Rock och deras arroganta spelning utan mellansnack. Vad fan är det som händer?

Kommentarer
Postat av: Joanna

Fan så rätt du har.

Har aldrig gillat det bandet men dom har absolut inte öppnat några dörrar för metal, det kan dom glömma.

Och den där Matt är ju pretentiös så det bara srkiker om det.

2010-08-13 @ 21:47:58
URL: http://ahylian.wordpress.com
Postat av: ROCKABETTY

Fy på dig, Matt!

2010-08-13 @ 22:44:31
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Slutat lyssna på dom sedan en tid då jag inte tycker att dom gett mig nått, detta får mig att inse att det valet var inte mer än rätt.

2010-08-14 @ 12:42:46
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0