Some news to paralyze youMTV vägrar att visa Crashdïet's video till Generation Wild
,
Haha, det ska alltid vara lika skabbiga regler när det gäller mtv, det är lika bra att sluta förvånas. Den kallas tortyrvideo, det är för brutalt, för mycket blod och för mycket med en död Johan Palm. Videon är totalgrym! och hela konceptet med Johan Palm är ju klockrent. Men, denna lilla "hysteri" = mer scores till Crashdïet. På något sätt känns detta som något killarna kan haft lite i tankarna också, även fast Eric nekar.

Jag tycker att ni ska klicka er in hos >Anna Bumbi< och kolla när Palmen fular sig med killarna, haha, det var fan härligt att se. För att inte snacka om Annas drömjobb där då! det svider inte alls,Meshuggah är bokade till Close-Up Båten!
Ja, det var vad jag hade på känn, detta kommer att bli super. Ytterligare 3 band kvar och det känns inte som att close-up kommer att göra oss besvikna. Förutom det så kan jag nästan garanterat säga att ni kommer att se mig ombord i september, det är ju fan ännu bättre nyheter! Det kommer nog att bli jävligt trevligt och det ska bli skönt att bocka av sin första rock kryssning och supa skallen av sig till sjöss med allt folk.
Nicke Borg har startat sitt soloprojekt,
och han har döpt det till Homeland. Det låter som ett Tommy Lee soloprojekt och jag är nästan nervös över hur det här kommer att låta. Premiär för det här blir det på Peace & Love i sommar och Nicke nämner Elvis, Johnny Cash, Steve Earle, Rolling Stones, Guns N´ Roses och Social Distortion som förebilder. Han säger också att genrer blandas utifrån vilka vänner, musiker och gäster som medverkar. Nej, satan vad nervös jag kommer att vara innan första tonerna träffar örat. För jag kan redan nu säga att jag är jävligt negativ angående soloprojektet i över huvudtaget.

datumen på peace & love bannern stämmer inte. i år är det 28 juni - 3 juli.

Kommentarer
Postat av: Reckless Life

HHAHAHAHAHAHAHAHA älskar Johan palm i slutet. så roligt

2010-04-08 @ 22:33:58
URL: http://recklesslife.blogg.se/
Postat av: Bumbi

Fan va coolt. MTV kan slänga sig i väggen. Det är ju inte ens musik där längre. Bara massa värdelösa skitprogram. Man kan ju tycka att de borde sända den efter 22 eller nånting. Själv tycker jag inte alls att den är så hemsk... Kanske för att jag stegvis kommit in i det. ;)

Vad gullig du är som länkar sweets! :D

När kommer du till stan nästa gång?

2010-04-09 @ 08:22:28
URL: http://annabumbi.blogspot.com
Postat av: Grimgoth

Det är nog inte första eller den sista gången MTV banlyser videos, LARV!

2010-04-09 @ 09:29:58
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Oskar Wernersson

Numera är det ju ändå hundra gånger mer värt att synas på youtube än MTV. MTV spelar ju knappt ens musik längre.

2010-04-09 @ 09:35:04
URL: http://osskie.se
Postat av: Ida

Om jag var rockstjärna skulle jag lätt vilja att min video blev bannad från mtv, känns som lite status att INTE hamna i r'n'b-träsket :)

2010-04-09 @ 09:36:07
URL: http://crashcourse.blogg.se/
Postat av: Tottie

HAHA, vad töntiga dom är på MTV.

2010-04-09 @ 09:37:25
URL: http://totties.blogg.se/
Postat av: Angie

HA. HA. HA.

2010-04-09 @ 14:40:35
URL: http://begforit.blogg.se/
Postat av: Nicke

Ja nice nice ^^. har du hört dem två nya albumen som Avantasia släppt? Har hört ena.. The wicked symphony? Tror jag. Ska väl kika in den andra med ^^

2010-04-11 @ 01:22:35
URL: http://leadfed.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

Trist med cencurering och ÄNNU tristare med sådan cencurering att dem till och med väljer att inte ens visa videon. Jösses alltså.

2010-04-11 @ 19:27:20
URL: http://ninjafruit.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0