KVD Los Angeles



Kat Von D Los Angeles
Fabulous. Kat Von D can do it all. Det var klart att hennes egna kollektion skulle bli bra, det mesta man ser Kat bära i klädesväg (och framförallt i skoväg) vill man nästan alltid äga själv. Kat har skapat två kollektioner vid namn 'The White Label' och 'The Red Label' varav The White Label består av mer stilrena och sofistikerade kläder, och The Red Label mer är åt det motsatta hållet. Snart släpps det även en spring/summer kollektion.

Klädesplaggen ovan är från The White Label, och är helt klart bland de snyggaste i hela kollektionen. Jag är totalt jävla nerkärad i Napoleon kappan och Beethoven jackan! När det gäller båda kollektionerna så är det helt klart alla leggings och jackor/kappor man har mest cravings efter. Dyrt? Hell yes! Särskilt med tanke på att vi bor i schweden (frakten).

>Kat Von D Los Angeles

Skullwing live @ Harry B James, 24/1-2012



Skull Fist
Ord kan fan inte förklara dessa kanadensares briljans! Skull Fist är min nya grova drog, that's for sure. Jag är nog lika chockad över att jag äntligen sett dem som de var att se mig våldta scenen med mitt hår. All heder åt Steelwing, men Skull Fist behöver minst lika lång tid som Steelwing på scen! Dem var precis det jag hoppats på, helt jävla vilda, oändlig energi och grymma live! För att inte glömma Jackie, who blew everyone away med sin briljanta pipa.

Head öf the Pack, Get Fisted, Ride The Beast, Heavier Than Metal, No False Metal and you name it, allt var en enda lång orgasm. Jag är så rysligt tacksam över att jag fått se Skull Fist live så nära inpå innan den sköna tiden är förbi och dem troligen erövrar världen. True Story.





Steelwing
Bäst. Räcker det om jag skriver 'bäst'? För det är egentligen allt jag vill skriva, considering that Steelwing is one of the best fucking bands out there right now! Det här är andra gången jag beskådar Steelwing live, och den här gången slår den första med brutal kraft. (support till Blind Guardian 2010)Äntligen headlinar de sin egen turné! Efter tisdagens spelning står det verkligen klart varför jag älskar detta band. Efter Skull Fist's spelning gick de upp och röjde skiten ur oss med sin fullmatade energi och briljans, trots att Skull Fist uppenbarligen tagit bra hand om oss innan. 

Låtar från Lord of the Wasteland och Zone of Alienation i en grym blandning, gitarrsolon, skin tight leather and spandex, bärs, studs, patroner och en pipa av guld som en man vid namn Riley bär på. Jag menar, behövs det mer? Jag upprepar föregående med att jag är äckligt tacksam över att fått se Steelwingarna live så nära inpå innan dem  troligen går nuts på världen.





Jag låter dessa bilder tala för kvällens kvalitetsfaktor! Den låg alltså någonstans över beyond. Förutom snubbarnas musikaliska briljans är dem ju självklart också förbannat sköna off stage. Särskilt det där otroligt jävligt förhärliga kanada folket, haha.

Om ni undrar om jag har stånd på den sista bilden så har jag uppenbarligen det, fan kolla bara på den där blicken, den säger väl i princip allt. Men med en Jackie Slaughter en centimeter ifrån en går det fan inte få till en nådig min. Den bjussar jag på. Jag kan iofs skylla på Anders som köpte bärs som om att världen höll på att gå under. (Med all rätt!)

Up next:



Well, dudes and dudettes, I'm off to see Steelwing and Skull Fist!
När ni läser det här sitter jag förmodligen på flyget till hufvudstaden, håller tummarna för att malmö aviation inte serverar deras ruttna kanelbullar, sitter tryckt mot fönsterplatsen med en tidning i nyllet och ipoden i knäet och Skullwing på högsta. För att inte glömma, jag är troligen äckligt jävla taggad också! Steelwing och Skull Fist är en kombination för bra för att vara sann. Jag fullständigt hatar när folk säger "jag tycker synd om er som inte ska dit", men nu måste jag nästan använda mig utav den själv, för det här får man fan inte missa. Det ända folkslaget jag förlåter är chanelle-folket och de som är på turné för tillfället, ni är förlåtna.

Jag hoppas att dem bunkrar upp med merchen nu så jag kan gå lös!

When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground..



Game of Thrones
Jag är mållös. Jag plöjde igenom hela första säsongen på mindre än en vecka och nu är jag fast. Det här måste vara bland det bästa som gjorts i serieväg! Fan vad jag älskar när det kommer sådana här toppkvalité serier med grymma skådespelare och en gripande historia. Game of Thrones är en serie baserad på George R.R. Martin's böcker "A Song of Ice and Fire" och säsong två har premiär i april. Har ni inte sett Game of Thrones än, gör det, det här kan ni inte missa.

Fan, jag som lovade mig själv att inte bli beroende av fler serier. Men hade jag inte börjat se Thrones hade jag aldrig förlåtit mig själv, så det kvittar. Det här med alla serier börjar bli ett problem,  men vad gör man när det bara sprutar bra serier?

Hello from our little hell!



OVERKILL confirmed for Wacken Open Air!
Overkill! Jag orkar inte! Helvete vilken bra bokning! Wacken tänker uppenbarligen på mig när de bokar band, utan att ana hur mycket jag lider. Fortsätter det såhär inleder jag nog en depression. Det vill säga, om inte Sweden Rock inser att dem måste boka bra band a lá Testament, Overkill, Machine Head, Saxon och Scorpions som Wacken.

Push the button, pull the trigger, I am everything



Ozzy Osbourne - Let It Die official music video
Ny musikvideo från Ozzy och man kan väl inte annat än bli jävligt uppspelt! Kanske inte just över Ozzy's autotune, men Ozzy himself. Sen är det omöjligt att inte blicka tillbaks på Globen 2010 och Wacken 2011, och att inte blicka fram till den 25e Maj om inte annat. Jag måste väl erkänna att det är förbannat svårt att inte bli jävligt uppspelt över hans nutida jobbigt snygga bandmedlemmar också! En blick på Gus G, Blasko och Clufetos och man halvdör..

Photoshoot



Har man en fierce frisör kan man inte annat än bli fierce själv
"Vem fan är det där?" tänker ni säkert, och jag tänker fan samma sak, haha. Min frisör ringde in mig i helgen för att få håret stylat och vara hennes "kund" för en fotografering. Det var en förbannat härlig dag, det är inte varje dag man dumpar plattången och har hollywoodsvall! Eller står framför en kamera för den delen. Fotona är tagna av Andreas Gradin och ska ni fixa håret i umeå går ni på Styling Crew, bättre finns inte. Jag kommer få problem när jag flyttar.

With freight train force and the volume high



Random bilder som fungerar perfekt om man vill plåga sig lite mitt i äckelvintern...

I bite the bullet and get right up on my feet again



The Unguided - Phoenix Down official music video
Musikorgasm. Det är vad The Unguided's debutplatta Hell Frost är. En fet musikorgasm som jag lyssnat sönder så hårt att det är ett under att jag inte vill kasta ut plattan genom fönstret. Det är något med Rolands röst som gör sig så förbannat bra med Richards growl. Fan vad man har saknat den kombinationen! Det är lite smårysningar som smyger sig på när man kollar på videon och faktiskt inser att The Unguided nästan är gamla Sonic Syndicate all over.

Dynazty - Sultans of Sin



Dynazty - Sultans of Sin - 29 Februari 2012
Efter att ha befunnit sig i Abyss Studio med allas vår Peter Tägtgren är nu Dynazty's tredje platta "Sultans of Sin" fit for release! Plattan släpps den 29 februari, just i tid efter att de lirat sin låt i Melodifestivalens fjärde deltävling den 24 februari. Det råder inga som helst tvivel på att skivan kommer att vara förbannat bra, och vad man än tycker om melodifestivalen är det dags att ta telefonjäveln, ringa, skicka dem vidare och visa resten av sursvennarna vad bra musik är!

Sultans of Sin tracklist:
1. Come Alive
2. Raise Your Hands
3. Land of Broken Dreams
4. Falling
5. More Than a Man
6. Love Junkie
7. The One to Blame
8. Back Again
9. Bastards of Rock & Roll
10. Sultans of Sin

To re-arrange the master plan and be legendary



Unisonic Official Music Video
Jag blir så jävla hyper av det här! Så jävla glad. Kiske och Hansen är återförenade musikaliskt och det är så förbannat underbart att se och höra. Se och höra att det fortfarande låter grymt. Jag vet att dem varit riktigt taggade på det här, och att äntligen börja höra och se resultaten är förjävla härligt. Orkar inte bry mig den blekaste om Kiskes forna attityd så länge han bjuder oss på sådant här.

De släppte första låten sent 2011 och nu är första musikvideon här. Njut.

Ships of heavy metal fly across the stars



Hail of Bullets och Krux till House of Metal
Två förbannat bra och starka släpp enligt min mening. Jag har inte lyckats höra överdrivet mycket av Krux än, men  deras senaste släpp befinner sig inte på flertalet "topp 10 2011-listor" utan anledning. Hail of Bullets har jag däremot lyssnat en del på, och dem ser jag fram emot att kolla in som fan! Särskilt då besöket på House of Metal är Hail of Bullets första sverigebesök någonsin. Förra året bestod House of Metal's lineup av 26 band, så ännu har vi en del band att vänta innan lineupen för i år är komplett. Förra året fanns det inte mycket tid för ölpauser, och det ser ut att bli tight även 2012!

Förutom Krux och Hail of Bullets blev även Souldrainer klara.

You wanted the best, you got the best




Rocknytt.net - Årbästalistor!
Nu, såhär i början av 2012, håller alla sköna skribenter på Rocknytt att sammanställa sin egen lista över vad som var bäst inom musiken under 2011. Vi listar bästa album, bästa låt, bästa debutalbum, bästa live-akt, bästa musikvideo, snyggaste skivomslag, bästa musiker och slutligen, bästa rockfestival! Ni kan ju bara tänka er hur mycket hjärnan fick arbeta innan jag kommit fram till ett förståndigt beslut. Men efter nästan en veckas beslutsångest, genomlyssningar av större delen av 2011's bästa skivsläpp och ett steg närmre en hjärnblödning kände jag mig slutligen nöjd!

Klicka på bilden för att kolla in min lista, och klicka här för att slänga ett öga på de andra.

Heavy metal dynamite



Gårdagen var jävligt perfekt
Jag må vara 20 år och jag må ha en ålderkris för tillfället, men nu är jag åtminstone en nervig 20-åring med en systemkamera! Förutom att vara musiknörd, bokmal, serienörd, filmnörd och lätt tv-spelsnörd så bor det även en fotonörd inom mig som är så förbannat nöjd just nu! Mina nördnivåer har inga gränser, men det är också det som är så jävla härligt ibland, haha.

Jag lider just nu med min omgivning som ständigt kommer ha en kamera upptryckt i ansiktet innan jag bemästrar min Sony SLT-A35. Förutom en systemkamera fick jag bland annat cash, motörhead vin och ett förkläde med texten "Oh god, I'm so bloody blonde sometimes!" Jag undrar starkt vad farsan egentligen vill ha sagt med den presenten...

2012-01-09



Kan det vara så jävligt att jag fyller 20 år idag? Ja det kan det! Livet är för kort, rynkorna frodas och systembolaget väntar en ny storkund, livet är ju bra härligt!

Hell is so hot right now,




Lookbook.nu - Lina TeschLua P
Två förjävligt snygga brudar med kläder jag inte skulle vara snabb att tacka nej till. För att inte tala om Lina Tesch's drömben. Där snackar vi ben! Förvånad över att jag fastnat i lookbook's fälla? Förmodligen inte. Det dröjer, men i slutändan fastnar jag uppenbarligen för det mesta.


2012 - Full speed ahead!




Gott nytt 2012 hörrni!
Mina dagar mellan jul och nyår kan sammanfattas med dessa ord: Extrem lathet, julmustshalsande, utgång på annandagen, extrem lathet, släktbesök, mängder av choklad, xbox - Assassin's Creed Revelations, Call of Duty MW3, extrem lathet och lite lathet till. Nyår spenderades med nelle och killarna, och den består mest av en dimma med osammanhängade förhärliga minnen och det ända som finns av kvällen är en bild på ett fyrverkeri, haha.

Julafton var riktigt härlig i år också, även fast det var det tråkiga året utan mina kusiner. Nelles föräldrar har dessutom flyttat ca 3 km från min farsa, så vi firade jul skabbigt nära i år, så skabbigt nära att jag drog dít och avslutade julen där med hennes förhärliga familj. Fick även grymma klappar, ovan ser ni två av dom. En äckligt snygg ring i form av ett fågelkranium och en leopard onepiece. Som jag för övrigt lever i nu, den har säkerligen växt fast.

Känns förbannat bra och konstigt att det är 2012. Men det här blir nog ett grymt bra år! Det säger jag å andra sidan alltid, men det talesättet stämmer fan oftast in. Ser fram emot allt som kommer att ske. Ser fan mest fram emot att se om vi överlever december ut, haha..


RSS 2.0