Svarta linjer, det är allt jag ser, det är allt vi har


This is halloween, this is halloween. pumpkins scream in the dead of night

Halloween today, 
Bilden ovan på tjejen är ett videostill från mansons kommande video
. I wonder what we should be expecting.. Jag slemmar, fryser och har ett huvud som väger ton. Jag kanske har symptom från gårdagens horror movie. The Orphan. fyfan säger jag bara, fan vad brutal, haha. se den, ett hett tips om ni vill känna er helt mördbultade efteråt.

Well, bara för mig att säga: happy halloween! hoppas ni klär ut er jävligt fierce,

+ Kent spelade live på skavlan igår, det var av en ren slump som jag kom in just när dom skulle spela. Dom körde den nya låtan Svarta Linjer. Rysningar på hög nivå var det för min del, 6 dagar kvar tills release nu.. så efterlängtat!


I was sick'n tired of the same reply from thee


Vänta nu, är det fredag idag?
när fan hände det, det var ju nyss fredag. fan vad den här veckan måste ha gått snabbt, och ändå har jag njutit hela veckan av att den gått segt, haha. fredag och tre dagar kvar tills skolhelvete börjar igen då.
nä, nu ska vi inte vara sån. happy thoughts, happy thoughts

You know what?! Jag vann "Årets bästa nisch" hos Pelle!<(länk) Hell yes! Tack till alla som röstade, danke danke schön. Annars så vankades det halloween party ikväll men det sket sig. det sög ju ganska hårt, men vad gör man. Vet inte ens om jag är så intresserad av att se idol heller när det inte finns någon hocker i tvrutan. Hoppet,


But then you badmouth me you stupid little fuck


Nu är jag hemma från bion,
tänkte väl dra en liten update, förhoppningsvis har ni inte ens i tankarna att gå och lägga er än. Jag såg Flickan som lekte med elden, typ 80 år försent. Men nu drog jag med mig lisa och det var väl på tiden tycker jag. Sådär just när filmen hade slutat och lamporna i biosalongen hade tänts så tyckte jag inte alls att den var särskilt bra. Jag stör mig alltid på småsaker och låter det gå ut över hela filmen. den här gången störde jag mig något enormt på pablo roberto totalusla skådespel. Men nu när jag tänker tillbaks och försöker glömma hans scener så var den ju ändå grymt jävla bra. tack till Noomi Rapace som gör filmerna grymma!

Nu ska jag dö (inte sova, nejnej) lite i sängen och njuta av jocke bergs underbara stämma. - as in hardcore superstar,


Scream and shout, rip that mother out


Hur skön är inte killen?

Jag har nyss skådat Danne McKenzie's snygga tattoo, och den är riktigt het! gå in på mustasch blogg på aftonbladet för att kika<. Ralfs nya gaddning är ju förjävla het också måste jag säga. Hm, ja annars så lyser solen för en gångs skull! Kan man bli annat än väldigt lycklig över det? Jag har t.o.m. dragit upp persiennen, haha halelujah. 

När jag nyss bloggat kommer jag alltid på en massa som jag glömt skriva om, då tänker jag bara att jag skriver om det nästa gång istället. Men då har jag ju självklart glömt bort allt jag skulle skriva om, haha. ni som bloggar, visst känner ni igen er? så nu har jag noll saker att skriva om fast jag igår kom på skitmycket jag hade glömt. Ikväll ska jag röra på mitt feta ass och gå på bio, så innan dess ska jag ta en dusch och käka lite.  

Hoppas ni har en bra dag guys,
Mötley's making mine,

>{ Mötley Crüe - Primal Scream }

If you want me, I couldn't care less


Efter lite snack med >Aerime< igår, så hade hon totalt smittat mig med Redlight Attraction-feber
. Nu dånar dom i hela rummet och jag är pisstaggad på rest in sleaze, hon taggade mig som fan. Ja, den bruden är fierce ska ni veta. Känner sångaren gör hon också, even more fierce och en anledning till att hänga med henne på rest in sleaze för att få backstage. haha skämt åsido...
Jag tycker ni ska ta er tid att lyssna lite på ovanstående band. riktigt grymma!

Fan vad jag tjatar kan ni tycka. jag håller nog med. Huvudet bultar,  undra hur många hjärnceller jag sprängt bort pga alldeles för mycket och för högt musiklyssnande de senaste dagarna. Men musiken stänger jag fan inte av, glöm det.  Annars så.. ligger det en tom pringlesburk brevid mig och jag tuggar på ett tuggummi så hetsigt så det känns som att käken ska trilla av. stressad som alltid,

Kolla på detta. Killer photos by Richard Fusillo, som oli själv uttryckte sig:

Bring me the horizon, live @ house of blues, hollywood


Första bandsläpp!


BANDSLÄPP!
Så ja, gud vad man har tippat vilka de första banden skulle vara. man har funderat på om de kanske släpper en bomb eller om de kör som liknande år, bara lite svenska medelmåttiga artister. Jag trodde på tråkig skit som krunegård, hellström osv, men även våra grymma band som t.ex. mustasch eller hardcore superstar, lite svensk rock. Visst hade man ganska rätt på den fronten,
de första banden för peace & love 2010 är:

Sick of it All [US], Markus Krunegård, Hardcore Superstar, Brother Ali [US], Amanda Jenssen, Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern, The Accidents, Fibes, Oh Fibes, Taylor Mali [US], Name the Pet, Avatar etc.

Nu kryper sig taggen inför festivalsommaren 2010 in i benmärgen och man känner rysingarna sakta öka. För jag vet redan nu att den kommer bli så jävla grym. 18 år fyllda och allt. Nu var ju detta bandsläpp förjävla tråkigt, men tro mig, bomben kommer nog snart någonstans.

Why don't you just wash your ugly mouth


septum or not...

Idag tog jag faktiskt >pelles< råd, "Andas. Ta en kopp O'boy. Se på en film. Njut"
Det funkade, om knappat det, i ett prison break avsnitt sen sprang jag omkring som vanligt och stressade för ingenting. Ett par fierca leggings låg i brevlådan till mig idag också, kanske något att ha till helgen då jag ska vara fierce vampyr.

Jag hoppas jag sleazade ner er ordentligt i föregående inlägg. Jag vet att jag lyckades på några iallafall, på mig själv också. >Dennis< tycker att jag ska dra ner på Rest in Sleaze i feburari nästa år, vilket jag varit stört sugen på ända sen det drog igång. Det kanske blir så att man sticker dit då, vem vet. väntar spänt att banden ska avslöjas.

9 dagar kvar tills jag sticker till sthlm, 13 dagar tills jag får träffa Angel igen och 18 dagar kvar till sonic syndicate. I think I can handle it...


I'm a sucker for sleaze

If I didn't tell you: I'm a sucker for sleaze!
Jag älskar det verkligen. musiken, stilen och känslan sleazemusiken förmedlar. Jag vill bara befinna mig på en festival och leva crazy-life.  och jag känner mig bara så grymt jävla glad.

sen skadar det ju inte att sleaze-killar är det snyggaste som finns. 

schwedensleaze:

HARDCORE SUPERSTAR
 
thomas silver 1997-2008, vic zino 2008-


CRASHDÏET

dave lepard 2002-2006, olliver twisted 2007-2008, simon cruz 2009-


VAINS OF JENNA


SISTER


CRUCIFIED BARBARA


CRAZY LIXX
 
vic zino 2002-2008, andy dawson 2008 -


BABYLON BOMBS



BABY JANE


Yeah motherfucker, let's take a ride


Jag blir bara mer och mer taggad till house of metal nästa år,
It's crazy crazy. Jag och Kristofer sitter och snackar om backstage och Lamb of God's sångare Randy. He's fucking crazy och verkar vara så stört skön. Som sagt, årets band är overkligt bra och stora för HOM, och det är sjukt taggat! vilket betyder att vi måste fixa backstage, och vi har våra planer.
haha in our dreams eller..

För övrigt så dödar det här vädret mig. har haft huvudvärk hela dagen och det är grått, regnigt och jävligt ute. Jag vill ha sol och ett bra humör. Varför njuter jag bara inte av höstlovet? Jag har en tendens att inte kunna göra det när man väl ska det,


Du landade hårt, du var nog alltid sjuk


Jag hoppades på skivor för 20 spänn och förberedde mig på att shoppa som fan, haha. Dock så var det dyrare en väntat. Men annars så var det verkligen ett himmelrike, jag ville bara plocka på mig hur mycket som helst och springa ut därifrån. mötley crüe, slipknot, slayer, black sabbath, heaven & hell, metallica, blind guardian, judas priest, maiden, mustasch, backyard babies, kiss, europe, marilyn manson, cannibal corpse, helloween, dio, children of bodom, guns n' roses and you name it. LP, cd, live-dvd.

Jag fick powerhouse med mustasch och a piece of mind med iron maiden med mig hem iaf. Jag snålade pga att jag snart sticker till sthlm. Nu ska jag se om första Johan Falk filmen i den nya serien och njuta ännu en gång. Jag ska skriva om hur grymma dom är senare, samt om hur grym Joel Kinnaman är.

rock on.

Keep on writing, you're just raping yourself


En jävligt snygg Ralf Gyllenhammar @ Lisebergshallen med resten av killarna igår.

sweet sunday, eller hur var det?
Jag började dagen med att trycka in hörlurarna i öronen och dränka bort mammas babbel med w.a.s.p. Vilket bara gjorde det svårare att dra mig upp sen. Nu är jag uppe och ska snart göra något åt mitt förjävliga hår och sen ska jag dra på skivmässa. Yes, billiga skivor i massor. norrlands största skivmässa för att vara exakt, och det känns ju inte som något man kan missa.

Skönt att det är vintertid nu, då vann man ju en timma här på morgonen. Dock så betyder det att vi närmar oss vintern ännu mer, vilket inte känns så lockande. Nämnde jag att vi hade snöstorm här i torsdags? det hade vi iallafall.

Nej, nu ska jag shoppa lite skivor! ha en bra dag,

Taylor looks fierce like always

My spells got worthless and won't set me free


Nu har dom landat och är uppsatta på min vägg.
Nu är jag väldigt taggad på att se vad Nathan går för live, jag tror att han är riktigt grym och jag längtar väldigt mycket! Burn this city och Rebellion in nightmareland går på repeat och dom är riktigt bra. Enligt mig är Rolands röst bättre och mer speciell. but still, det är fortfarande sonic och det är grymt. Jag kan tro att Nathan kanske är bättre live än Roland också, det återstår att se som sagt.

På måndag släpps biljetterna till House of Metal också. this life will make me poor. Jag tror att HOM kommer slå publikrekord iår igen, med tanke på alla stora grymma band. Det blir tvådagars denna gång och det kommer bli svårt att hinna med allt man vill se. Men är det inte pinsamt att våran största scen är töntigt liten? gör något åt detta, snabbt!

missa inte avsnitt 2 av Sonic TV<< (länk)



Evacuate your mind, roll out your barbed wire


Min nya superfierce-snygga väst!
Den är gjord av grymma >Ida< och jag älskar den verkligen! Thanks like hell igen Ida, att du orkade lägga ner tid åt en väst till mig. Vad säger ni, visst är den snygg?!

men nu: Friday friday friday och lov lov LOV!
Fysatan vad skööönt, ikväll är det dags för fredagsmys och idol med rocktema. Då får vi se hur Erik kör Van Halens "why can't this be love" och hur grym Calle kommer vara med Lenny Kravitz "are you gonna go my way". och vad kvällens gäst Joey Tempest har att säga. grymt! Det blir minst sagt spännande, temat vi alla väntat på.

medans ni fredagsmyser kan ni gärna fortsätta rösta på mig hos pelle<
Jag ligger bra till och så ska det väl förbli?


Can't you help me as I'm starting to burn?


"I don't know what you've done to me, but I know this much is true:
I wanna do bad things with you. I wanna do real bad things with you.
"

Jag är så trött jag knappt vet vad jag gör.
Imorgon är det höstlov och jag kommer att vara så jävla lycklig! En hel vecka utan skola och plugg, en hel vecka med frihet.

Medans jag sover kan ni ju >>rösta på mig som årets bästa nisch hos pelle!<< Jag har ingen aning om vem som nominerade, eller om pelle kanske valde mig själv, men tack som fan! Nu måste jag ju se till att vinna den här kategorin. Grymt att vara nominerad i pelles alternativo awards, då bajs-pelle är så grym himself!!


Nu har Mustasch sin egna Jack Daniel's! citerar från blogg: "Vi är det första bandet i världen att få en egen Whiskey!". Alla i bandet har varsin tunna som beskriver var och en, dom kommer gå att beställa via bolaget från och med 1 november och det finns endast 1100 flaskor. ska ringa pappa dirr.


Bandsläpp!


Nytt bandsläpp på House of Metal!
Persuader, Fatal Smile, Dead by April och Behemoth till House of Metal 2010!! Detta blir ju bara mer och mer taggat, det här kommer bli ett toppår! Nu blev jag på riktigt bra humör. jag har nyss haft ett kursprov i svenska B i tre timmar så jag är ganska slut, lite bra nyheter behövdes verkligen.

och ännu en gång förvånas jag över hur dom har lyckats boka Behemoth. Satan så grymma band det kommer iår, helt otänkbara band som man inte ens skulle våga hoppas på.

Det här ägnade jag mig åt att titta på hela kvällen igår, rysningar på hög nivå när man tänker på att man snart ser dom live:

Can you here them speak your name, they shout it out


fierce audrey k

Hey guys,
Jag sitter och frågar mig själv varför fan jag är så lat och kass på att uppdatera.
Idag låg det en skiva i brevlådan och väntade på mig. jag börjar bli ganska van och även rätt fattig, haha. Men vad gör man inte för 10 sekunders lycka och kärlek innan man ställer in den bland resten av skivorna och återgår till det man gjorde innan. Nej skämt åsido, lyckan är långvarig och vad är inte mer underbart än att se skivsamlingen växa?

septum gör ont, septum gör inte ont, septum är fult, septum är snyggt. Det är något av vad som kommenterats i föregående inlägg. Det är olika från person till person och jag vet nog att jag kommer dö av smärta, haha. Jag är en mes och kommer nog suga på det här beslutet ett tag.

>{ Deathstars - Opium }

If you really like me, you have to stand my disorder


Mustasch afterparty @ sthlm.
haha det finns så stört sköna bilder om ni kikar in på rockspot.se, + jävligt snygga bilder från konserten av Linus Pettersson, som alltid tar grymast bilder. Jag och Lisa bölade ganska hårt över att vi inte fyllt 18 när Mustasch intog Kalles i piteå, vi hade nog haft det rätt så gött med killarna.

Idag tog vi avsked av Angel som sticker utomlands imorgon, den jäveln. Det kommer bli sjukt trist utan henne, och hon kommer vara brun som fan när hon kommer hem eftersom hon ska vara borta i nästan tre veckor. Vi har iallafall lovat att höra av oss och jag ska smsa om hur det går på idol på fredag, haha, livet. Annars så är det väldigt nära att jag piercar septum snart. det är ganska säkert om jag inte ballar ur pga att det troligen kommer göra jävligt ont. men smärtan är ju värd det, right?

Nu ska jag dra på mig mina förfallna converse och dra ut en sväng.


Sun goes out, you'll be standing by yourself


Som jag har väntat på att få se denna film, och igår kom tidpunkten.
Kommer ni ihåg när jag skrev om en ny film med Johnny Depp och Chrisitan Bale? om hur taggad jag var på att få se dessa två toppskådespelare i samma film! Nu finns den äntligen ute i en bra kvalla och jag vägrade vänta en sekund till. Johnny Depp spelar gangstern, the public enemie #1, John Dillinger som var en stor bankrånare under 1930. FBI var nystartat och gjorde allt i sin makt för att få fast Dillinger, där Chrisitan Bale spelar byrå-chef Melvin Purvis. Ja, filmen är baserad på en riktig historia.

Jag säger bara en sak: Fyfan vad jag älskar den här filmen! Den var över mina förväntningar, och dom var väldigt höga. Depp's skådespelarinsats är helt enastående och rysningarna känns ända in i benmärgen. så många filmer som Depp gjort sjukt bra ifrån sig i, det här är utan tvekan en av dom bästa.  om jag säger såhär, jag längtar redan tills jag ska se den nästa gång. Stämningen, skådespelarna, handlingen, miljön. truly fucking amazing. watch it!

 

Why the fuck can I not hail a taxi?


Jag sitter och läser om bring me the horizon i fredags och igår.
Fan vad underbart! Jag ångrar bara mer och mer att jag inte stack ner till sthlm eller gbg och såg dom. Men jag får leva på att jag fick se dom i somras istället. Jag tycker ni ska läsa lite >här< och leva er in hur stört jävla underbart det måste ha varit! och sofia är en sån stööört skön brud och jag är så glad för hennes skull att hon fick stå på samma fucking scen som oli och BMTH.
läs även >Jessicas< och >carros<

Angående blog-awards. Det ända jag hade hoppats på var att Egoina skulle vinna årets blogg och så blev det ju inte. Nu försöker jag väl se positivt på att Foki with the fierce rosett drog hem tre priser framför alla andra tråkiga jävlar, haha. Och happy som fan blev jag över att SCHULMAN drog hem priset för årets manliga bloggare. go schulman!!

>{ Bring Me The Horizon - The sadness will never end }
fan fan fan att jag inte var på plats. happy thoughts, happy thoughts...




Jag vet du vet vad som måste ske nu


Nytt från Kent, vad tycker ni?

Jag är lite kluven faktiskt, det finns delar av videon som jag älskar, och delar som jag tycker mindre om. men den är ändå grymt bra, snygg och Kent. vilket bara kan ge den högta betyg! den blir bättre och bättre ju fler gånger jag ser den. Jag kan erkänna att jag nog hade velat ha en Jocke Berg vid mickstativet och blicken inborrad i kameran istället, men samtidigt är inte det så Kent heller. credd till alla som gjorde ett grymt bra jobb i videon. 

Så en kort sammanfattning av idol igår: Calle var min självklara favorit och gjorde det grymt bra trots att det inte var hans tema, Erika var bäst och jag blev väldigt överraskad, hon hoppade ur sitt tråkiga skal och levererade! jag röstade upp några slantar på Nicklas som måste skärpa sig, han har en grym röst och kan bättre. och Erik var grym som alltid, men jag väntar på ett tema då han kan välja rätt låt så han får använda sin röst.

 

 


My heart beats, it's about to burst


Jag har nyss läst igenom två exemplariska krönikor med Danko Jones och Nima Dervish i Close-up
. Dom lyckas då alltid dom killarna. Jag läste även om chefredaktör Robbans första finlandskryssning 1988 och om hans tanke då, på hur det skulle vara att åka kryssning med bara hårdrock i högtalarna. och nu 22 år senare är close-up båten inne på sitt fjärde år med toppband. Ja tänka sig, allt är möjligt. Nu är ju inte en kryssning med bara hårdrock ett problem längre då vi har en del att välja mellan. Detta år bjuder close-up båten på Deathstars, Dark Tranquillity, Bullet, Cult of Luna etc. och vet ni det underbara? Båten glider ut på vatten den 25 feburari, och jag fyller 18 den 9 januari. Dagen då många problem kommer försvinna, så jävla skönt! Jag kan t.o.m dra på nästa Sweden Rock kryssning den 8 april. möjligheter

Nu ska jag låta Amon Amarth ta mig till en värld av underbar musik.

>{ Amon Amarth - No fear for the setting sun }


Crashfuckingdïet!



Finally! nu har sweden rock kryssningen passerat oss, och det vi har väntat på är här. Att få höra Simon Cruz live och se nya bilder och känna att dom äntligen är tillbaka, Crashdïet! Videorna ovan ger mig glädjerus och rysningar genom hela kroppen, det känns bara så sjukt jävla bra! Simon är precis det Crashdïet behöver, och jag är knappast den enda som känner att det här början på något jävligt bra! som ett riktigt lyft från olliver-träsket.

Crashdïet @ Sweden Rock Kryssningen 8/10-09


Fast moving, wet and ready


Ja, sa jag inte att jag skulle tröstshoppa? I did,
Idag har vi inte gjort ett skit, endast kollat på massa engelska shakespare-pjäser i aulan. Dock var ju nackdelen att vi var tvungen att visa upp våran egen, och jag var smart nog att ta på mig jobbet som "story-teller". min andra hjälp opererade foten igår så hon kunde inte komma. jag fick sitta på en stol in the spotlight och läsa hela skiten själv, haha. men det gick bra.

Nu plågar jag grannarna med Mötley på högsta och funderar på att ta en powernap. Jag är jävligt bra humör för tillfället, men jag finner ingen anledning. jag antar att det inte alltid behöver finnas en anledning, I feel pretty fucking awesome anyway.



oh, good god, there's a fire


Hey guys,
Jag ska snart sticka iväg och köpa senaste close-up
och något gott till desperate housewives ikväll. Ibland måste man ju rycka upp sig. senare ska jag även boka biljetter till Sonic Syndicate och Takida så att det är gjort! sen måste jag bestämma mig om hur jag ska göra med Dio. Jag var nära på att ge upp hoppet om livet totalt idag när fredde meddelade att alla Kent-biljetter i stort sätt är slut, det finns lite hopp kvar för söndagen den 28 feburari, men annars ser det kört ut. Fyfan, så går det när man tänker att det säkert är lugnt och tänker boka senare när man tagit 100 år på sig att bestämma sig när det gäller vilka man ska dra dit med och vart man ska bo. Jag är chockad samtidigt som jag inte borde vara det, vem fan vill inte se Kent liksom, vilken miss!

Så ja, jag ska sticka och köpa godis och close-up och möjligen ngn skiva att trösta mig med. Mötley Crüe har i stort sätt dånat ur lurarna hela dagen och gjort mig på bra humör, och The Heroin Diaries läs flitigt. thank god.

nu: { Mötley Crüe - Sticky Sweet }


We've walked this path for far too long

Hey guys,
shitty monday. Kylan äter upp mig sakta men säkert, det finns verkligen ingen återvändo nu, vintern är en sekund härifrån. Jag har fått ett grovt beroende av Mustasch senaste också, jag älskar den mer och mer för varje dag och snart vet jag inte vad jag ska göra av min kärlek. Men det är ju så, efter man hört dom nya låtarna live blir dom ännu mer grymma.

Jag ska koppla på mina puppy eyes och fråga om mamma kan sticka och köpa senaste Close-Up när hon ändå är på vägarna. Där väntar intervjuer och annat med Rammstein, W.A.S.P, Gorgoroth, Wolfmother, Hypocrisy, Deathstars, Cult Of Luna, Scar Symmetry, Clutch, Marionette, Avatar etc. Hallå behövande i höstmörkret? jatack.

Bring Me The Horizon lirar i sthlm på fredag och i göteborg på lördag. där hade jag mer än gärna befunnit mig. Deras största och snyggaste fan >sofia< ska dit, och idag skrev hon att videon till The Sadness Will Never End äntligen är ute. och fyfan vad underbar den är, lika grymt bra som låten.
Jag är så less på alla kassa videos som ser ut att ha spelats in med min digitalkamera, äntligen en bra!


This is not a love song, it's a song about fear


Jag har uppdaterat Mustasch blogg på aftonbladet sedan jag kom hem i fredagsnatt och väntat på en update
om piteå, och idag kom den äntligen, haha. Fyfan vad det värmer i hjärtat när man läser att dom inte kunde ha haft en bättre turnestart. det är ju sånt man vill höra! Stam kom ut med sin mobil under konserten och tog kort på publiken, den bilden ligger ute på bloggen och där ser man jag och lisa, all hot and full of rock. >Klicka här<. Jag skulle ha hängt med vidare killarna på deras turné, det hade vart något. underbart sällskap. Jag snackade även lite med tjejen som hade haft förfest med killarna, hon visade några wild pics på sin kamera, haha. snacka om gälet nice,

Jag vet att jag tjatar, men så är det ju. Jag ska strax börja dra mig in till city och fortsätta söndagskvällen där. Imorgon måste man genomlida ännu en vecka och ytterligare 5 veckor innan man får lite livemusik igen, det känns tungt. Jag läste att Hardcore Superstar's andra turnéstopp får jävligt bra också! > stockholm. Jag fick lida igår när sms efter sms kom från >fredde< om vart han befann sig, och att han fångat Addes trumpinne, varför är jag inte förvånad?

pics från göteborg i fredags. rockfoto.nu

Well I'm crazy, but I am sane

Sunday morning, day, whatever.
Jag sitter och kollar på reprisen av idol. Camilla är i full gång och sjunger och jag vill bara sätta a bullet through my head. Annars så har Calle och Erik just sjungit och jag avgudar dom så jävla mycket, dom är så grymt bra. rysningarna åker genom hela kroppen direkt dom sätter första tonen och så har det varit sen första början. Jag missade Nicklas, som för övrigt är sjukt snygg i sin nya frilla, men efter att ha sett hans låtval vet jag inte ens om jag vill höra det.. Jag hade velat ha Jon där, fattar inte att han kunde åka. underbara Jon.

Jag har nyss läst om Mustasch i piteå-tidningen och det är nästan som att jag går igenom allt igen. "Massiva hårdrockare med bensin i blodet" , "Det är explosioner, gevär, pulserande hjärtan." och "En av mitt livs mest massiva konserter någonsin" känner ni känslan?! så jävla underbar. Jag vill tillbaks. det är det som är det jobbiga, att återgå till den trista verkligheten efter livet bland livemusiken.

Jag börjar bli van att se skabbig ut i piteå-tidningen nu också, haha så förjävligt
rockabetty, lisa and sanibo



mig ser ni inte här, but hot lisa! and betty


Mustasch @ norrmalmia, piteå 9/10-09

I have learned a million times that a race ain't run until the racing been done
I'm victourious you better face down, mine mine mine, the victory is mine!



It´s time to leave this human behaviour!

Tinnitus, nackspärr och blåmärken.
But that's alright, för spelningen igår var jääävligt grym kan jag lova. fyfan vilket drag! Jag och lisa stod och oroade oss som fan över att det var så lite folk, det blir ju bara pinsamt då. Under förbandet Aggressive Chill började folket öka sig, men sen under Mustasch blev det såklart fullt. underbart! Förbandet var riktigt bra faktiskt, det är så härligt att upptäcka ny musik, live dessutom, så dom lär jag kolla upp mer. Mustasch, kvällens höjpunkt, var som väntat helt jävla underbart grymma om inte mer. Man kan bara inte få en dålig spelning av Mustasch, det är inte möjligt. Deras första turnéstopp Piteå blev tillslut jävligt grymt och dom frågade sig själva hur östersund skulle kunna toppa det ikväll. McKenzie var riktigt grym and good looking vid sina trummor och gjorde det grymt bra.

Dom körde öppningsspåret på nyskivan och ytterligare fyra låtar från den, + lite av I'm Frustrated. Sen körde dom gamla godingar, och som Ralf sa om låtarna från den nya skivan "dom här kommer också att bli gamla godingar!". Raffe uppmärksammde mig för att jag kunde all lyrics utantill, han kunde inte slita blicken och vi sjöng i stort sätt hela "I hunt alone" tillsammans med blickarna fästa på varandra. Det är vad jag kallar underbart ännu en gång! Tredje, och inte sista, gången jag såg detta band live.

snygg-McKenzie skriver på min affisch

Ralf: visst var det du som sjöng med på hunt alone?
Jag: Yes! ;)
Ralf: gud vad fint!
Jag: haha, tack detsamma.
Ralf: ;)

I'm living my dream, the audience is listening!



Nej, nu orkar jag inte vara kvar här längre.
nu sticker jag till piteå och ser Mustasch!!!


Our future life will be glorious


 legs today

Idag är det torsdag, and what's next...? Fredag! Som alltid lika skönt att känna fredagen närma sig. Imorgon sticker jag ännu längre upp i landet, som om det nu var möjligt, till piteå och på Mustasch! Abstinensen känns ganska extrem nu så det ska bli skönt att rocka loss till lite live musik igen, se Ralf stå redo på scenen igen, köra sitt sköna snack och få höra dom nya låtarna live. Det här blir även första gången jag ser får se Danne McKenzie lira trummor live, dvs hela den nya uppsättningen tillsammans. 

En sak som roar mig väldigt mycket är ni som tror sig veta så mycket om mig. Jag sitter faktiskt och skrattar när det kommer kommentarer om att jag inte gillar det och det och ljuger om det, att jag inte är mig själv osv. Jävligt roligt att ni är så säkra på er sak också. jag fick en kommentar av en person som sa att jag bara låtsades gilla ett band, att jag var en som dom riktiga fansen hatade, att jag inte visste ett skit. Sorgligt att jag troligen vet mer en den personen och personen troligen är en amatör i mina ögon, haha. Sen är det som att ni vill påminna mig om saker om mig själv, men kom igen, ni vet inte ett skit om mig.

 nu: { Helloween - Future World }
 


Ninety tons of thunder lighting up the sky


Jag antar att dom flesta av er hört det nu. Evile och Entombed är de band som är support till Amon Amarth på deras tour. I måndags, den 5 oktober, var det dags för att lira i Luleå, men Evile's basist Michael Alexander blev akut sjuk och fördes till sjukhus i Luleå och avled samma dag. Orsaken ska ha varit en blodpropp, han blev bara 32 år. Det är så jävla hemskt när sånthär händer, jag blev alldeles tom när jag läste det igår. Amon Amarth skriver några ord på hemsidan. rest in peace.

I morse var det verkligen pain att ta sig upp. regnet öste ner och det var kolsvart, vill man annat än ligga kvar under täcket då? nej, haha. Nu har jag nyss tryckt i mig lite tacos och ska fortsätta med skolarbetet som aldrig verkar ta slut.

nu:


One army with new beliefs



1. Kiss kommer till Sverige 2010!
2. Jag sitter och lyssnar på playlists som jag har tagit från sharemyplaylists.com. ni vet den dryga reklamen som jämt går på spotify, nu fick jag nog och gav det en chans, och självklart är det en underbar funktion. Man upptäcker ny musik och man får grymma blandningar från andra personer med bättre fantasi än en själv, haha. Just nu lyssnar jag på en metal-playlist som går på repeat. 123 låtar med grym metal. Säg till om ni vill ha den,

Idag fick jag 29,5(!?!?) på ett prov då MVG var 30 och gjorde jävligt kasst ifrån mig på småföretagande provet. Jag känner att turen och hoppet är med mig, bara tanken på att det inte blir något manson får mig att villa lägga mig ner och avlida också. Men vad gör man. och kvällen består återigen av skolarbete.. happy thoughts, happy thoughts..

nu: { Job For A Cowboy - Altered from Catechization }


...And I won't break your heart shaped glasses


Efter att min aggression bytts ut mot tårar så försökte jag inse att det tragiskt nog var sant och förjävligt. Jag snackar om Manson ja. Usch, det där var ju det man såg mest fram emot i vinter, det som skulle lyfta upp vintermörkret. Nah, där fick jag och alla andra. Känns mest som en käftsmäll och ett "äsch, vi skippar lilla skitsverige". Det är en hel del som har kommenterat om det på myspace, hoppas det uppmärksammas. det var inte ens en bra anledning.

Ikväll har jag pluggat skallen av mig, men nu tänker jag fan strejka. När jag försöker kocentrera mig flyger bara tankarna iväg till fredag och Mustasch. Ikväll spelar Amon Amarth i Luleå också, I wish I was there. Sen vill man ju bara leva hollywood-life när man tittar på hollywoodfruarna, fan vad underbart det skulle vara med en big-as-hell walk in closet i ett fett hus i beverly hills. Ja tack.

just nu känner jag mig ungefär som jag gjorde i fredags, down on the ground:


Töntarna och Röd

edit 17:02:
HELVETES JÄVLA FAAAAN FAN FAN FAN!
det är sant. Manson ställer in sina spelningar i sverige...
vart fan finns hoppet?!



Jag har varit död hela dagen, jag låg och halvsov tidigare när telefonen ringde- Kent släpper ny skiva! "Röd" släpps den 6 november och singeln "Töntarna" släpptes idag. Jag lyssnar på den nu och är helt fylld av kärlek, det känns så grymt underbart att höra nytt från dom igen. Jag älskar det. det här är något jag har väntat på länge, enda sedan jag läste att dom påbörjat ett nytt album. Det känns så jävla bra, det känns jävla Kent.

Med ny skiva sticker dom på Turné. Dom stannar bl.a två gånger i stockholm och göteborg, och glider förbi gävle, helsingfors, köpenhamn, malmö, örebro etc. Ni kan räkna med att jag kommer att vara på plats vid något tillfälle. Med denna låtlista vet man bara vad man har att förvänta sig, en underbar skiva >

1. 18:29-4
2. Taxmannen
3. Krossa Allt
4. Hjärta
5. Sjukhus
6. Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
7. Idioter
8. Svarta linjer
9. Ensamheten
10. Töntarna
11. Det Finns inga Ord

 Häng dom högt, häng dom långsamt


I’ve give you the moon, I’ll give you my last beer


Skid Row förgyller min söndag,
Gårdagen var riiktigt seg och jag orkade inte göra något alls, minst sagt sitta vid datorn. Jag har även lyckats gå alldeles för långt med mina paljettleggings så dom har lämnat efter sig två sår på insidan av mina lår. 
Nu är jag sjukt taggad inför Mustasch nästa helg, snart ses vi LISA!

Så, tråk-söndag idag.
jag måste verkligen försöka rycka upp mig, har ingen livsgnista alls för tillfället, haha. Men imorgon är jag ledig från skolan, det känns skönt. dock inte så skönt som det borde kännas, eftersom jag har massa skolarbete och skit som måste göras. när fan ska man slippa det?!

nu: { Skid Row - Shut up baby, I love you }

Party till you pass out, drink till you're dead

Jag käkar piller och dricker lättdryck idag. jag är på en egen nivå som amy sa,
Det var grymt fierce igår och jag hade skitroligt. Those girls are something!

Vinyl black stilettos and fake eyelashes
black eye shadow, everything perfectly matches 

I think you can find me here,



Uh Huh - What? - Yeah!

friday friday friday!
varför börjar jag alltid ett fredagsinlägg så? Kanske för att det känns bra att upprepa det, kanske för att jag njuter extra mycket av dagen? Haha who knows. Idag har jag träffat tjejerna på stan och jagat runt efter något fierce att ha på mig ikväll, men det gick inte så bra. Eftersom jag för det första är världens mest kräsna person och för det andra aldrig kommer att köpa en klänning för en kväll som jag aldrig mer kommer att använda. jag gillar inte klänningar, that's not me.

Jag vill lägga mig i soffan och trycka i mig chips ikväll och sova. Men jag ska rycka upp mig, ta på mig mina heels och sticka på glam-party. Kommer säkert decka hemma hos lina, that's for sure. Hoppas ni har en bra fredag, jag uppdaterar imorgon med fierce pics.

don't party to hard!


I've got a brand new hate for you


Nejmen kolla vad som låg i brevlådan idag, fierce.

Jag är så sjukt lättad nu, för nu har jag långhelg! Jag har ingen skola imorgon och inte heller på måndag, fyfan vad skönt säger jag bara. Idag släpps biljetterna till Peace & Love och Sweden Rock Festival! om man är snabb och köper redan nu får man självklart biljetten billigare. Men jag lär dock inte vara så snabb förren jag fått veta vad dom har att erbjuda iår, eftersom musiken är den största anledningen. Sweden Rock säljer bara 3300 biljetter iår till skillnad från sommarens 35200 också.

Running, scrambling, flying. Rolling, turning, diving, going in again.
Nu ska jag ta mina klubbor, ta på mig mina tjocksockar (hur sjukt äckligt kallt var det inte idag?!) och flytta mig vidare mot soffan och idol. Ha en bra kväll,


thecobrasnake.com

RSS 2.0