I shouldn't've been around so long


Audrey K

Blogg.se har kort sagt gått mig på nerverna ikväll så jag la ner det efter några försök. Nu får dom faktiskt ta och fixa det här innan jag byter bloggportal, det är segt, den nya statistiken suger och det går inte gör en hel del saker som gick att göra förut. Det är väl inte så intressant för er som inte bloggar att läsa om mitt klagande angående bloggning... så, ikväll har jag gäspat mig igenom kvällen precis som jag gjorde med dagen och sett på Desperate Housewives och laddat ner senaste True Blood. Så innan jag virar in mig i täcket och tittar på True Blood ska jag fort göra bort en dryg läxa. Jag tog aldrig tummen ur att träna ikväll heller, jävla skit... så jag får göra det imorgon istället om jag ska kunna leva med mig själv.

Sonic Syndicate har nu också lagt upp det första avsnittet av Sonic TV med den nya sångaren Nathan. Efter det här klippet känner jag lite hopp, för Nathan verkar ju självklart grym på det han gör. Men som sagt, det återstår ju att se om det blir något av det här utan Rolands röst. jag är skeptisk, jag vet.


There are many ways to get what you want

Hello hello,
Så... måndag igen. Jag har gäspat mig igenom dagen och varit på dåligt humör pga många olika anledningar. Nu sitter jag och fryser och har nyss kollat på finalen av Paradise Hotel. Haha och ja, vad ska man säga? Congratz till Diana och Nick som tog hem skiten, inte dom självklara för mig, men allt hade ju varit bättre än att se karina vinna något. Eller vad säger ni? Jag har stor lust till att kura ihop mig i täcket nu men då somnar jag och då är det kört.

Nu kan jag iallafall meddela att Kat Von D är brunett igen. För någon vecka sedan skrev hon det här på twitter "Cant wait to be done shooting this season so i can go back to brunette..." och nu har hon publicerat en >bild< på twitpic där hon åter igen är brunett. skönt va? Nu kan vi pusta ut, och vi kan vara rätt lugna när det gäller läpparna, det var nog en kass sminkning.  Ikväll måste jag nog träna så jag får fart på det någongång, det är väl lika bra att försöka få bort sommarens överflöd tills nästa sommar antar jag, tills dess så skrivs vi.

nu:

 


To the merry-go-round and round


feed the fucking model! -audrey K

Hey guys,
det har varit en slapp kväll framför paradise hotel och besökarantalet på bloggen steg plötsligt underbart bra. sånt är ju alltid mysigt. Imorgon väntar en ny dryg vecka i plugget, men också en vecka med ett besök hos frissan. Ja, nu blir ni nyfikna? Sanibo kanske blir svarthårig igen? Eller kanske platinablond, eller brunhårig? Det återstår att se, haha.

Nu ska jag se klart finalen på paradise hotel som jag lovat amy, och sen ska jag slänga mig i sängen med ipoden och försöka undvika mardrömar som jag haft de senaste nätterna. Inatt drömde jag att jag blev gravid och bara skulle "tänka" över om jag ville behålla barnet, och helt plötsligt tänkte jag för länge och sen var jag höggravid och skulle föda. puh, jag var ganska lättad när jag vaknade. obehag på hög nivå,

sleep tight,
och varför går det inte lägga in youtube-klipp? varför fuckar allt på blogg.se? fan vad less jag blir!

Baby, bring the stars


"Ååååh, du skulle ha sett dem igår!! GAAAH!!! Helt jävla cpsjukt bra, FAN VAD ROLIGT DEM VERKADE HA!! Under en låt fick t.om. roddare ta över basen och trummorna medans Martin och Adde bara sprang omkring på scenen och jävlades och var allmänt härliga, sista låten kom Baby Jane, och kanske något mer band, kommer inte ihåg, in på scenen och sjöng med i "We don't celebrate sundays" om jag inte minns fel, FYFAN! Alla verkade ha så jäävla roligt! GAAAH så sjuukt bra spelning!" Den kommentaren fick jag av dennis som igår befann sig på Skogsröjet i Rejmyre och fick uppleva grymma live-spelningar med bl.a Hardcore Superstar. det är även dom han refererar till i kommentaren. Jag är inte alls avundsjuk, inte det minsta, pfft! i-n-t-e a-l-l-s.

Ni anar väl bara hur avundsjuk jag är, haha. Förutom Hardcore Superstar och Baby Jane så befann sig även Saxon, HEAT, Gemini Five, Bullet, Renegade Five, Lillasyster, Melody Club och Crucified Barbara etc på Skogsröjet.

Hardcore Superstar


HEAT


You love the way that I roll It's too much for your soul


Jeffree Star totally cut his hair off.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den nya frillan, jag gillade det längre håret.
Jag sitter iallafall och äter gårdagens nötter och svarar på lite kommentarer. Jag förvånas även över att så många blir upprörda när det gäller det här med bandtröjorna och stilen som ligger på modet och förstörs. att många seriöst fortsätter att påstå att det är helt ok och att ni väljer att gå till "personangrepp" mot lisa, that's to far. Men det är sjukt kul också, haha. många kommentarer är så patetiska så det är svårt att inte skratta.

Just nu spelas Avenged Sevenfold, som snart går in i studion och fortsätter att jobba på det kommande albumet, det finns inga ord för hur taggad är med nytt från dom! M.Shadows har skrivit att han jobbat på en sång med Slash till hans kommande album och det står även klart att en ny skiva släpps 2010 + att det blir en tour samma år! Jag ber till gudarna att dom kommer förbi sverige då, för då finns det ingen tvekan om att jag kommer befinna mig där.

nu: { Avenged Sevenfold - Trashed and Scattered }



A7X @ ullevi 08


A flash in the night, a journey through time

Det här med bandtröjor börjar verkligen gå mig på nerverna.  Bandtröjor finns inte för att vara snygga och glädja en liten skitunge som vill se rockig ut, den finns där för att fansen ska kunna visa vilket band dom lyssnar på, dom finns för dom som lyssnar på musiken. Nu börjar folk plötsligt skriva man visst ska få bära en maiden tröja utan att lyssna på musiken, bara den är snygg. Men seriöst, va?!
>Lisas inlägg< upprörde många stackare som även dom tyckte detsamma. Snacka om att inte tänka längre än näsan räcker. Det är precis som lisas pappa och många andra som levde på 80-talet säger, att sånthär ALDRIG skulle hända på deras tid, var rock och metal för de som lyssnade på musiken och för de som ville gå emot mainstream. Ni vet ju själv hur det var på 80-talet. Sen det här med att "rocken" ligger på modet och syns överallt. Jag tycker inte ens att mainstreambutikerna borde få sälja bandtröjor, vilket de inte gjorde förut. Bandtröjorna ska säljas på konserter och på officiell hemsida, annars är det just därför dom bärs av fel människor. Som den där tjejen med en Iron Maiden tröja på sig som fick frågan "lyssnar du på maiden?" hennes svar: "va?" , "ja alltså Iron Maiden, bandet på din tröja? lyssnar du på dom?" , "Haha jaha, oj. jag visste inte ens att det var ett band." snacka om att förnedra sig själv.

Nu lämnar vi det. Nu är festivalsommaren så gott som över och vissa går in i studion igen för att fortsätta på nya skivan och vissa pustar ut och åker utomlands och vilar ut rejält. Hammerfall har lagt ut lite härliga bilder från sommarens festivaler och tripper på deras hemsida, som en liten sammanfattning, så kolla in det på Hammerfall.net. Nedan är lite smakprov:

nu: { Hammerfall - Heeding the Call }


I loose my mind with faraway eyes


bild: thecobrasnake.com
Hey guys, allt bra idag?
Jag känner mig pisseskit idag och det känns som att jag håller på att bli sjuk. Men förutom det är det fintfint. Igår blev det lite filmtittande för att slippa gå ut i regnet. undra hur det gick för min kära vän lisa som skulle cykla bortom flygplatsen igår, vi som bor i umeå vet hur långt det är, hoppas för hennes skull att hon inte cyklade. Nu lyssnar jag på Hardcore Superstar och funderar kring Sweden Rock 2010. Nu när det står klart att Crashdïet ska dit nästa år så känns det som ett måste, men det var väl inte så förvånande heller med tanke på att dom spelar på Sweden Rock-kryssningen i oktober, det hänger ihop ganska bra. Men förhoppningsvis kan det inte vara den ända festivalen killarna planerar att besöka nästa år så man har lite val. men Sweden Rock Festival känns ju alltid mest lockande, även fast det är svårt att ta sig dit och få med sig någon.

nu: { Hardcore Superstar - Rock 'n' Roll star }


Cruzin' with the boys in the trashed part of town


Nu har skivorna landat!
I love them very much och dom är nu uppställda brevid alla andra skivor som jag avgudar. Signerade och allt. man får en liten tår i ögat när man kollar på Dave's autograf, att man aldrig kunde få den själv liksom, och att man aldrig hann se honom live. Klassfotot idag gick bra, eller hyffsat, jag tror vi taggade upp för mycket på att vara grymma det här året men det blev mest lite surna miner och inte alls så taggat kort, haha! Alla har iallafall fått ta del av hur jag kommer se ut som gravid, det såg oväntat verkligt ut faktiskt, haha. Kul var det,

Det är underbart med helg nu! Att man även fått lönen nu känns ju inte så jobbigt, det känns underbart även det. Money money money, is happyness. Annars så har jag just tryckt i mig en pizza som start på helgen och nu tittar jag på gamla spelningar från Dave Lepards tid. so fucking awesome. den rösten är inte att leka med, han är så jävla saknad den killen. rest in sleaze


 

I try like hell but Im out of control


Hey hey hey, she's a rock 'n' roll junkie!
Kvällen gick jävligt snabbt ikväll och jag har hunnit kolla på lite nya saker till mitt rum och även köpt nya smaker till sodastreamen. Nu ska jag streama sönder köket! Den perfekta gravida magen är även fixad så nu ska jag hitta en bra outift till den också så jag kan representera rocker-mamman i klassen. Imorrn är det fredag så det är bara att stå ut innan den underbara helgen sveper in.


Imorgon gästar The 69 Eyes För tidigt med Bollnäs-martin
@ Bandit, det kan ju bli trevligt det. Och är ni intresserade av Slayer tycker jag defenitivt att ni ska checka det >här< om ni vill bli först i världen med att höra deras nya album, om ni vinner tävlingen och får sticka på Slayers Fan Party i London. Sonic Syndicate's singel "Burn This City" släpps 25 september, då med den nya sångaren Nathan. Jag hann även lyssna på en liten bit av låten innan den togs bort på youtube, och jag kan säga att det fortfarande låter som Sonic Syndicate men den här låten kändes mer mainstream med en tråkig refräng och utan Rolands röst.

sleep tight.

nu: { Mötley Crüe - Red Hot }


Makin headlines in the back of her car


lizzy devine

Jag kände mig för utbränd för att fungera idag, redan första skolveckan, det känns riktigt lovande med tanke på att vi har ca. 16 veckor kvar av den här terminen. you gotta love it all. Jag vet inte vaför man blir less så fort, det är som att man inte haft något sommarlov alls och hoppade direkt från ettan till tvåan. Men nog med boring talk. Jag tittade på vakna med the voice i morse och står fullt ut på att jag håller med Katrin Zytomierska angående de nya bloggerskorna som skämmer ut sig totalt och gör allt för läsare. Katrin har vett i skallen och säger bara rakt ut vad hon känner för dom äckliga jävlarna. Sen läser jag i "dessies" blogg om att Katrin verkligen inte har någon rätt att hänga ut henne tv sådär. Har hon inte?! Dessie får skylla sig själv som hon håller på, jag menar, det där med att skämma ut sig själv sköter hon så bra själv, skulle jag villa säga. Att jag ens uttalar mig om det här är tragiskt,

Imorgon är det klassfoto som gäller, alltid lika taggat eller hur? Haha, vi ska vara gravida och lär se jävligt snygga ut. Vem som kom idén vet jag inte än. Jag gillar idén iaf, så länge det är på låtsas funkar det ju.

Jag drömde om en het sleazerockare tidigare idag också. det var inte illa,


nu: { Skid Row - Sweet little sister }

 

I am the antidote and you are a stinking disease


nikki sixx
Jag sitter här och trycker i resten av min Marabou.
Jag somnade ganska hårt efter plugget idag efter att jag läst close-up tills ögonen glödde, det förklarar den dåliga updaten. Jag har snart läst igenom alla festivalsidorna och det är verkligen rysningar och njutning på hög nivå när man läser igenom det, särskilt biten om Peace & Love där jag själv befann mig. Lite deppad blir jag när jag läser om Metal Town eftersom banden där var oslagbara och slår peace&love's band ganska hårt om man tänker på helheten. Men mitt tips till metal town: get a fucking camping! För campingen känns som ett måste då det är så grym stämning där.

Jag blir störd på folk som inte verkar ha något innanför pannbenet heller. Vissa av er som läser har nog inte missat Aerime's inlägg som jag länkade angående bandtröjor osv. och hennes fina respons hon fick på det och resten av alla braindead-kommentarer. Jag finner inga ord för hur folk väljer att förvränga det hon skriver heller. Men det är ju ändå ganska underhållande och skrattretade och se hur folk tänker. är det oväntat att man blir förvånad och tvekar när personen som ska älska metal kallar sig själv barbie och klär sig som en? Säg vad fan ni vill med det är fan inte konstigt,

Nu njuter jag av The Haunted. på hög volym. underbart

nu: { The Haunted - Moronic Colussus }

And we're loud as we tear 'em down



Äntligen äntligen har nya Close-Up landat i tidningshyllorna.
Jag har gått och väntat nog länge tycker jag, men självklart förstår man den långa väntan när tidningen innehåller så sjukt mycket härligheter som man kan läsa igenom. Ni ser ju, bara "stor festivalspecial" lockar ju så man bara vill slänga sig över tidningen direkt. Jag har även laddat ner senaste True Blood, så jag ska ta mitt bankande huvud och min marabou och mysa ner mig framför det.

Jag såg att Amon Amarth kommer upp till Luleå i oktober, den 5:e för att vara exakt. Varför inte umeå? Ja kanske det vanligaste problemet, vi har inget jävla ställe att ha större konserter på. FIXA DET TACK. Annars så kan jag lova er att ni vill logga in på Crashdïet.org NU och lyssna på outtakes från dom nya låtarna! Ja det är sant, nu får vi äntligen lite smakprov och nu blir jag såklart ännu mer galen, jag vill höra mer! Det låter grymt lovande.

Killarna är sjukt taggade på det här också
Bilderna är från Sweet's twitter.


Med dessa underbara ord från favoritbloggen >Aerime< säger jag sleep tight.

Theres something sweet you cant buy with money


Hey guys,
You like my piercing, right? Jag är så äckligt trött och irriterad för att jag är trött just nu så...jag vet inte. det är inte förren nu jag inser hur sjukt jobbigt det här året kommer att bli. Vi har redan fått en hög med läxor. say halelujah. Jag tröstshoppade därför två signerade Crashdïet-skivor idag, och det känns grymt bra. Rest In Sleaze-skivan var även signerad av Dave Lepard, så det är fan priceless. >Detta inlägg skrivet av Aerime< triggade igång mig rejält också, för det hon skriver är så jävla sant. WORD WORD WORD. Läs inlägget. Folk som går runt med bandtröjor utan att veta ett skit om musiken och bara tycker att det är "ett rockigt/coolt tryck" äcklar mig. Precis som Aerime skriver, blir man jävligt sugen att gå fram och fråga lite om bandet de har på tröjan, om de iöverhuvudtaget vet vad sångaren heter eller har hört mer än en låt?!

Sen måste man ju säga grattis till Gene Simmons som fyller 60 år idag! Big congratz. Ni kanske kan gissa att Kiss hörs ur högtalarna för tillfället, det gör dom också. Likaså min 80's playlist @ spotify. Säg till om ni är sugen på den.


nu: { Kiss - Shout it out loud }

Before you confuse the way we abuse each other


Backyard Babies och Manson hörs ur högtalarna och förgyller min kväll,
Killarna i Backyard Babies är aktuella med sina spelningar i Eksjö och Knislinge till helgen och i Globen i oktober, som jag gärna hade befunnit mig på. But there's a long way to go and not enough money. Men jag klarar mig ändå, eftersom Mustasch väntar i oktober månad. rättare sagt snart två månader kvar innan man för tredje gången får njuta av grym livemusik från bandet. Annat som jag absolut inte kan få ur tankarna är såklart Manson. älskade manson. Om det är två månader kvar till oktober... är det tre månader kvar till november och Marilyn Manson i Globen. My favourite, my fucking god! Andra gången och långt ifrån den sista.

Youtube fögyller även en kväll som denna. en deckad kväll med noll vilja.
Jag får rejäla rysningar av det här. fyfan så underbart! Jag får ofta frågan "vilket är ditt favoritband/artist", och jag börjar alltid med att svara att det är alldeles för svårt för att svara på. Men i slutändan blir det ändå att jag svarar Manson, eftersom han står mig närmast i musiken och har följt med mig längst genom åren. True love.


 

Can you be the substitute for a greater loss?

Hey guys, haft en bra dag?
Själv så började jag dagen med att hurra över att vakna med the voice är tillbaka i tv-rutan! Men den lyckan varade inte länge eftersom Karin från Sonic Syndicate gästade Bandit strax efter åtta och presenterade den nya sångaren i bandet. Så även denna morgon blev det lyssnande på Bollnäs-Martin i För Tidigt och jag blev faktiskt förvånad, för inte fan visste jag att Roland har hoppat av Sonic Syndicate! Jag brukar ha koll på det mesta så jag fattar inte att jag missat det med tanke på att man fick veta det i April. nu har dom en ny sångare vid namn Mr Nathan J Biggs från UK. Jag är uppriktigt sagt jävligt ledsen, för inte kan någon ersätta Roland? Aldrig. Det kommer kännas så sjukt tomt och Rolands röst och närvaro kommer att vara saknad. Tydligen så lämnar han bandet pga personliga skäl som tydligen ska vara "beyond our control". Så sjukt trist! Men man får vara tacksam att man hunnit uppleva en fantastiskt grym live-spelning med Roland och leva på det.

Annars så har den första skolveckan startat, och det känns som en käftsmäll med några läxor på det också. Jag och >Lisa< hade även en upprörande sms-konservation angående Sonic idag, haha.

The new Sonic Syndicate:
visst känns det redan fel att Roland inte står där?


This is how it's suppose to be.

Tripped out on violence


>Jessica< inspirerade mig att lyssna på Vains of Jenna. and I really love it. Jag älskar musiken och Lizzys hesa röst , jag är svag för sleazerock. Bandet är bildat i falkenberg och bandet körde sitt första gig på självaste whiskey a go-go i los angeles. Bam Margera upptäckte sen bandet och signade dom på hans skivbolag Filthy Note Records. well, that's kind of cool. Om ni inte checkat bandet tidigare och är lika sena som jag, så tycker jag defenitivt att ni ska göra det. Två låtar jag är riktigt stuck på är Enemy in me och Everybody loves when you're dead. Konstigt indeed att jag aldrig brytt mig om att lyssna på dom förut.

Nu är jag iaf hemma i city och gör verkligen inte ett skit. nivet, söndagskvällar är alltid rätt så döda, men det är skönt det. Jag kollade nyss in bilderna på rockspot.se från Stagedive Day Out i helgen. Där bl.a. Sonic Syndicate, Dead by April och Millencolin lirade.Jag läste dock Johans (dead by april) blogg och han hade en del att klaga på om man säger så. det var tydligen jävligt oorganiserat på det där stället. Johans hälsning till de som jobbade där blev: "a festival isn`t like when you arranged a local disco for fourtgraders." och att Dead by April och en del andra band förmodligen inte kommer dit nästa år, sånt är ju tråkigt. Här är lite nice pics från festivalen:


dead by april & sonic syndicate

So fucking fed up with this society


Hey you,
Det är helt gälet vad trött jag är, och ändå borde jag vara utvilad efter helgens sömn, vilket jag siktade på. men tydligen inte. Igår hann jag glo igenom senaste Wallander och även filmen Almost Famous som jag fastnade för direkt. Den filmen var verkligen härlig, handlingen var helt underbar. Den utspelar sig 1973 och handlar om 15-årige William som drömmer om att bli rockskribent. En dag får han äntligen chansen att skriva för tidingen Rolling Stone, vilket är huge. Han får följa med stjärnorna i bandet Stillwater på deras turné och uppleva en jävla massa. Bara tanken att få skriva för Rolling Stone och sedan följa med ett stort rockband på turné får mig att rysa, det är väl ganska exakt min dröm. Att få skriva om och samtidigt uppleva musiken. Filmen är skriven av Cameron Crowe som själv var en ung skribent för Rolling Stone och i stort sätt fick vara med om samma saker som William i filmen.

Annars idag så ska jag ta tummen ur och skicka in och framkalla lite bilder och lura lite på tradera. jag sticker även till city sen också, så jag uppdaterar då. Crashdïet känns jävligt rätt idag också btw.

nu: { Crashdïet - Caught In Despair }

rotade lite i Micke J's fotoalbum. Isn't this hot?

martin sweet with gemini five, jocke berg & wiplasher.

Angels fight, angels cry, angels dance and angels die


Hey guys,

Jag deckade vid åtta igår så det kanske förklarar den icke uppdaterade coola bloggen ni ser framför er, haha. Jag trodde jag skulle bli sjuk igår, jag låg ihopkurad i min säng och frös som fan och tillslut somnade jag. Jag vaknade dock vid tio igen och då såg jag Män som hatar kvinnor, så jag äntligen fick se slutet. ni som läste förut kanske kommer ihåg när brandalarmet gick i biosalongen mitt under slutet? Ja, det var iallafall som väntat lika grymt bra som resten av filmen. Jag har även hunnit drömma att jag skulle se en stor grym konsert med Bullet for my Valentine, men som slutade i att det istället var backyard babies som stod där och levererade en skitkass show. det slutade kort sagt med att jag stod och snackade och bytte saliv med dregen. inte så kasst det kanske, men väldigt kass show.

Jag fick nu även se att det finns en ny låt ute på youtube med bullet for my valentine, inspelat från Rockstar Mayhem. Jag får rysningar och vill bara att det nya albumet ska komma ut nu! Detta är grymt!

Heresy Blasphemy that's your name


Hey rockers,
Idag drog jag mig upp ur sängen smärtsamt men betydligt mer happy än igår, jag satte mig vid datorn det första jag gjorde och slog på Bandit's Webbradio. Mustasch twittrade igår om att deras nya singel "Mine" skulle spelas på Bandit 7:30 idag, så jag satt spänt(sprang runt i lägenheten för att hinna med morgonens skit) och väntade på att äntligen få höra nytt från Mustasch! Efter Bollnäs-Martins sköna stämma och efter att Peter spelat lite nytt från The Used så spelades äntligen Mustasch's "Mine" upp, och jag kunde väl inte bli annat än riktigt lycklig och fick genast låten på hjärnan och lovade mig själv att inte glömma den förren jag fick lyssna på den igen. men nu har jag såklart glömt den. Men jag gillade verkligen det jag hörde! Den nya skivan kommer att bli grym, det finns ingen tvekan om det nu! Det här blir också det första albumet med den nya line-upen, man får vara glad över det, även fast man saknar Hannes och Dojan. Nu finns även en ny låt, "Heresy Blasphemy", från kommande skivan ute på myspace och mustasch's officiella hemsida, den är grym även den!

Annars så är jag jävligt lättad över att det är helg, efter bara två skoldagar som man inte kan kalla skoldagar, hur ska detta gå? Ikväll ska jag ligga i soffan och dregla och inte göra ett skit. Jag tackade t.o.m nej till Angels festliga erbjudande till förfest på hennes och jespers hotellrum. DÅ mina vänner, då förstår ni hur trött och less jag är. då är det kort sagt illa.

Detta kommer att bli Mustasch's cover på den självbetitlade skivan:
släpps 30 september. Supportrar för turnén: Aggressive Chill och Knicker Kittens

A rocketship into outer space


tommy lee by sanibo
Jag har kämpat hela kvällen med att inte vara tråkig och somna, men det har varit svårt, haha. Den där uppstigningen vid sju i morse ha defenitvit satt sina spår, det känns som att jag har blivit påkörd av en långtradare fram och tillbaks och sedan blivit lämnad att ruttna bland soporna med en migrän. och några brytna ben då. Nej, det har varit jobbigt att känna på den där skoltrötthets-känslan. Back in hell or something. Jag vet att jag är negativ men låt mig vara det i detta läge, please,

Ikväll har jag även snackat än del musik och bloggande med min rockerfriend >Grimgoth<, alltid lika roligt och intressant. Han tipsade mig om att jag borde "Gene simmons family jewels", och efter hans recension lär jag nog ta mig en titt på det. Jag såg även att Rockspot söker skribenter och fotografer i nya städer pga att dom växer mer och mer nu. Dom sökte bl.a fotografer i umeå, se på fan! Jag har länge tänk på det här med att bli rockfotograf, när folk frågat mig eller när folk t.o.m har trott att jag är det, believe it or not. Men jag är den som vill stå i en publik längst fram och njuta och headbanga till musiken, jag har svårt att se mig själv bara gå in på en konsert under två låtar, försöka få den perfekta bilden och sen gå därifrån. Även fast jag älskar att få den perfekta bilden. Då skulle jag hellre passa som ngn skribent tror jag, that would be something.

nu ska jag sova och vakna och inviga helgen imorgon.
sleep tight. Ni vet att ni ska kolla i min kategori Live/Festival om ni vill kolla vidare.



bilderna på dregen har uppskattats

Sirens scream everytime you walk by


Första dagen i skolan avklarad. Finns inte så mycket att säga förutom att jag hade rätt när det gäller halvsovandet och det kändes rätt så dött när man gick i samma gamla korridorer och fick se schemat, haha. Nä, skolan har aldrig varit en favorit för mig, men vad gör man, det är bara att köra på! även fast man kommer att dö i sina läxböcker detta läsår. Hoppet finns i konserterna som sagt. Jag väntar mest på att något ska hända i mitt liv så att jag äntligen får börja gå efter den vägen jag vill i livet. BORING talk, I know. Jag hoppas iallafall att ni andra som började idag hade det trevligt, och att ni ettor trivs.

Jag läste nyss att Vince Neil totaldissar Axl Rose (sångare guns n' roses) pga att han har gjort fans besvikna genom åren genom att inte dyka upp på rehearsals och live-uppträdanden. Vi som läst The Dirt vet att Vince och Axl inte direkt har kommit så bra överrens, och Vince skyller nu hela Guns N' Roses-floppen med "Chinese Democracy" på frontmannen Axl. Enligt den nuvarande gittaristen D.J. Ashba så ska Axl inte ha dykt upp en enda gång på tre månaders rehearsals, och vince säger "rule number one: show up!"  och slutligen "He's been doing that for many years. Finally I think the fans just went, 'Fuck it - can't do this anymore'. You can't be a fan when you can't see the band." Och om någon vet att man måste dyka upp och leverera är det Vince, eftersom han en gång blev kickad från bandet pga att han dissade repetitionerna. skärpning...

nu: { Mötley Crüe - Sticky Sweet }


vince neil & axl rose in the 80's

I rather lose my liver than to lose my pride



Jag sitter och tröstäter och funderar över hur jag ska kunna ta mig upp vid sju imorrn när det egentligen är den tiden jag brukar somna. Tips någon? Det blir väl samma visa som alla andra år antar jag, att man får ligga och vrida sig och tvinga sig själv att sova fast det är helt omöjligt. Blir ett fint återseende med klassen imorrn när alla halvsover och bara uppfattar hälften av vad lärarna säger. fast så brukar det ju iofs vara ändå, ingen skillnad där antar jag. Puh,

Pain - Have a drink on me dånar ut genom högtalarna för tillfället. Har skapat ett starkt beroende till den låten kan jag lova. Annars så gör jag inte ett skit, försöker njuta av sista sommarlovskvällen och det går ju "jättebra"...borde egentligen ha supit skalle av mig känner jag. Manson biljetter blev hämtade idag också, så då finner man lite hopp i tillvaron! Som det diskuterats förut, det ända man ser fram emot denna mörka höst är ju konserterna, what would we do without them? Det är ju trots allt bara på sommaren vi kan njuta av festivalerna.


Blogg-kedjan


Idag låg jag kvar i sängen extra länge för att tanken på att skolan börjar imorrn gjorde mig förbannad, så jag vägrade stiga upp, haha. Nu har jag dock noll inspiration, så jag gör denna bloggkedja. Tänk på alla bloggar jag nämner är länkade, men min länkningsskit är lite sne, så det syns inte ibland.

Favoritbloggen: Aerime, tjejen är grym! sen första gången jag läste hennes blogg så var jag fast, true true, hennes sätt att skriva på och hennes grymma musiksmak, för att inte glömma hennes stil! Jag sitter gärna och vänta på ett aerime-inlägg på dagarna, som aldrig gör en besviken.

3 bloggar jag följer dagligen: Jag följer så mycket mer än bara tre bloggar, men. A new kind of Metal aka Lisa Bjernhagen, Sofia och Roxy. + Rockspot.se's rockstar bloggar.

Roligaste bloggen: Egoina och Spiderchick

Mest intressanta bloggen: Måste säga Grimgoth på den. Massa härliga musiktips, mycket intressant läsning och annat roligt som t.e.x Coverama, Film special, samlingar osv.

Bloggen som uppmanar/triggar till diskussion
: Lisa. fan vi kan snacka om en massa och bli helt triggade och spruta ut känslor och tycken om musiken. och Aerime för att vi, fast vi gillar samma shit, kan tycka olika om mycket. alltid roligt att diskutera med henne,

Bloggen med inspiration: Metalnallen och Metalnallen's Dagens. inspiration till musiken,

Bloggen som borde få mer uppmärksamhet:  Aerime, fler borde upptäcka bloggen helt klart,. Roxy, fierce legoliv, tjejen är bara så fierce och har alltid bra blogginlägg med snygga bilder. Fredde, skriver bra den killen, och har alltid något att komma med. Beg For It, ny blogg men redan en av mina favoriter!

Bloggen med de bra tipsen: Grimgoth, same reasons like before.

En polares blogg: Lisa, my dear rocker friend. vi är så lika, brinner för samma musik och jag är så tacksam för att vi båda bloggar och hittade varandra mitt bland alla bloggar. vi lär göra en del nice i livet kan jag lova. och Nelli, my fierce fierce friend nelli. som knappt uppdaterar längre, men hon har så fullt upp med sitt nya grymma liv i danmark, so who can blame her? (uppdatera hoe)

Vad jag vill se mer av i bloggvärlden: Hårdrocksbloggar, bloggar som inspirerar med bra musiktips och brinner för musiken lika mycket som vi andra musikbloggar. mer metal-bloggar till bloggvärlden tack! Gärna fler killar,

Vad jag vill se mindre av i bloggvärlden: Svarar som nästan alla föregående med denna lista, kolla bara startsidan på blogg.se, det är ren skit.  Jag är less på alla fjortisbloggar som provicerar sig sin väg till toppen och jag är less på alla som läser och går på allt. ibland undrar man även om folk har en hjärna iöverhuvudtaget.

Andra med denna "Blogg Kedja": Renée, Micke,  Anna Maria Mikaela, Rockabetty, Grimgoth

I feel my heart beating heavy telling me I gotta have...

Hey guys,
Ni kanske förstod att jag stack iväg och såg Harry Potter. Som den tidsoptimist jag är fick stressa iväg för att vi skulle hinna hämta biljetterna, så det fanns inte tid för uppdatering. Om jag ska vara ärlig så är jag lite besviken på filmen, jag älskar den för att det är harry potter och det inte går att inte tycka om det, men det fanns det som förstörde. t.e.x att den mest bara var rolig och sen kom allt det där hemska på slutet. och jämföra med boken ska man ju aldrig göra, så det skippar vi. Men annars så var den såklart underbar, och jag kämpade för att inte dö i mina egna tårar.

Jag såg btw på twitter att Roger, Sonic Syndicate, skrivit att han lyssnat igenom lite nytt material och han tycker att det, som han uttrycker det, är "the best crap we`ve ever done !!" Sounds exciting! Sen kan man ju inte låta bli att längta jävligt mycket tills september då Mustasch's nya skiva släpps, passar ju bra då att man ska njuta av dom i piteå en månad efter! David och McKenzie börjar även att blogga på Rockspot snart. Läste även hos the fiercest girl on earth, >Aerime<, att Maiden kommer med nytt!! Dom går in i studion i januari. och kommer att turnera 2011, och jag kan lova som fan att jag kommer befinna mig där då, likaså Aerime. but who would doubt that?



 mustasch

Fly, on your way, like an eagle


vince & nikki @ cruefest II

Hey,
Idag blev jag väckt med en piercing framför mina ögon, en jävligt snygg en med två koner. Nu har jag bytt så att jag har en kula och en kon, looks pretty awesome. Idag släpps även biljetterna till In Flames och Killswitch Engage touren - Taste of Chaos, i stockholm, göteborg och malmö. Det står på In Flames officiella hemsida att fler band kommer att tilläggas, och dom har även skrivit ett litet meddelande där dom säger att dom är grymt peppade inför spelningarna som kanske blir dom sista i sverige på ett tag. Say what?! Det här gjorde mig orolig, mycket,

Ikväll kanske jag äntligen, som den harry potter-nörden jag är, se senaste harry potter! efter 100 års tjat om att någon ska följa mig. Haha, så det hoppas jag verkligen på, annars har jag inga planer, det gäller att njuta av de sista dagarna på sommarlovet nu, snart är friheten slut. gud, jag vill verkligen inte tillbaks till verkligheten.. Sen vill jag bara säga att alla ni som tycks vara så jävla bra och hatar min blogg och ändå läser den, THANK god for that, nu säger jag som kissie brukar(tragiskt nog): Ni ger mig bara mer pengar. tack, sluta inte läs. för jag kunde inte bry mig mindre,


nu: { Iron Maiden - Flight of Icarus }



What the hell happend to Kat Von D?



Tell me what the hell happend to this hot girl?
Jag är chockad, det är jag. Jag visste att hon hade gått och blivit blond, men det här trodde jag inte. Visst har hon gjort något med läpparna? och håret är sönderblekt, finns inget liv i det alls. The image is gone. This girl was hotter than hell! who messed with her mind? Vad fick henne att göra detta? Vad tycker ni om den nya Kat? Visst, hon kommer alltid att vara snygg,

Amy den jäveln har gjort så att jag blivit beroende av paradise hotel, så jag ska se det nu, och sen förhopningsvis hitta något värdare att göra. haha. Mitt huvud har spökat ikväll också, har haft huvudvärk. det blir lite fuckat ibland. Jag hade en konservation med fredde som frågade om jag skulle ner på manson också, "yes" svarade jag, "i december", hade suttit fint om jag hade kommit till globen i december en månad efter manson varit där va? haha, I feel lost tonight.

Even though Kat look like that now, har hon fortfarande sina heta tatueringar. och jag snackade lite med min long-time-friend macce ikväll. och han har gjort en ny tatuering that bastard! Och snygg är den, ganska väntat. Här är hans andra tatueringar:


den första är ett cover från Blind Guardian's album "the forgotten tales"

sleep tight.
jag ska försöka somna tidigt inatt.

Happy hour from five to September



Look at that, Hardcore Superstar och Mustasch's Turné-posters för i höst.
Nu är jag hemma hos mamma och har röjt undan lite, så nu får hon ta och komma hem så jag får kika på min nya piercing! jag ska nog byta direkt också, har haft den jag har nu alldeles för länge. även fast jag har en hög med andra. Annars så bröt jag just mitt "tradera-förbud". Jag lovade mig själv att lägga tradera på hyllan ett tag, men det är en drog. Man hittar så mkt där som inte finns i butikerna och som är svåra att få tag på, snygga band-tishor och linnen och billiga skivor. Sen kan man ju bli lite rik på kuppen också, det var nyss några stackare som ville ha min Green Day-och Tokio Hotel-tisha. haha, ja tur att jag slipper dom iaf, och får pengar för det.

Hardcore Superstar hörs högt ur högtalarna och jag sneglar lite mot min signerade tjuga och ler lite, haha. That was a good fucking day my friends. Har ni missat den dagen tycker jag att ni ska ta och kika lite i min kategori >Live/Festival<, där hittar ni garanterat massa härligheter.


can you see the hardcore superstars?

You drive us wild, well drive you crazy



Kiss - Crazy Crazy Nights spelas om och om igen hos mig idag,
I really love that song.  Jag läste att Kiss nu har avslöjat att det nya albumet heter "Sonic Boom", och de nya tracksen är avslöjade, 11 nya låtar vid namn: Modern Day Delilah, Russian Roulette, Never Enough, Yes I Know (nobody's perfect), Stand, Hot and Cold, All for the Glory, Danger Us, I'm an Animal, When Lightning Strikes och Say Yeah. Albumet släpps i oktober och kommer bestå av tre skivor och innehålla Kiss Klassics, en nyinspelad greatest-hits med 15 låtar, godingar som Detroit Rock City, I was made for loving you, Heaven's on fire, Lick it up, Rock and Roll all nite etc. + en live-dvd. för mer information gå in på >kissonline.com.

Annars så har jag tryckt i mig lite tårta och sovit för länge idag, igen. Jag har inga planer för dagen förutom att jag ska in till mamma igen och fixa lite grejer innan hon kommer hem från götet. Hon kommer hem med en het piercing till mig också. Ha en bra dag guys!

And if we all were not brothers of metal...

Jag måste tipsa er om en dokumentär,
"Metal: A Headbanger's Journey". Dokumentären är gjord av Sam Dunn, som har älskat heavy metal ända sedan har var 12 år. Han växte upp på den tiden då heavy metal ansågs som helt sjukt, när man ansåg det som hemskt, motbjudande och farligt, när de gjorde allt i sin makt för att förbjuda "satans musik". I filmen får vi följa Sam när han reser runt i världen för att höra åsikter om heavy metal, med intervjuer med bl.a Ronnie James Dio, Tony Lommi, Bruce Dickinson, Vince Neil, Lemmy, Alice Cooper, Dee Snider etc och inhåller massa grym musik. Dokumentären är 1½ timme lång, och det är en jävla massa jag vill skriva här, mina åsiker kring det mesta, men det finns det inte plats för.

De besöker Wacken Open Air  under inspelningen och där säger Sam det självklara: "Om inte metal ger dig styrka, gör så att håret reser sig på dig, så kanske du aldrig får uppleva det. Men det är okej. För att döma av 40.000 metal-fans omrking mig, klarar vi oss utan dig." och det är så jävla sant. We're like one big family, nu citerar jag "vad som lockar fansen är klankänslan. "Nu ska vi på festival, let's enjoy ourself!" och det faktum att "the outside-world" faktiskt inte förstår det är fantastiskt" Det är svårt för oss att förstå hur vissa inte kan älska det här, but we're doing just fine without you.

Med dom kloka orden tror jag att jag säger godnatt and sleep tight and all that.
rock on.


Now Im a sucker for a pretty face

Hey guys, allt bra idag?
Idag är det sista söndagen på sommarlovet, men det ska vi inte tänka på. Regnet öser ner, så jag ska ha en riktig inne-dag och se på True Blood. Inatt drömde jag att jag såg Mötley Crüe live, damn vad jag drömmer om killarna nu. Det var grymt iaf, som väntat, och jag träffade Tommy vid scenen också och vi snackade och kom grymt bra överrens. Haha what a geek I am, but we got to keep on dreaming. Jag blir även så himla glad när jag läser dessa fina ord av >Rockabetty< och grymma >Grimgoth<. Att ni uppskattar det jag gör och gillar det. Jag ska göra den där bloggkedjan sen.

Inatt kollade jag runt lite på twitter och la till mer fierce famous people på min twitterlista, då fick jag även tips om lite intervjuer från Download Festival i sommar med Nikki Sixx och en massa, bl.a Def Leppard och Papa Roach. And damn what I love that man, min kärlek för honom är stor, likaså för hela Mötley såklart. Nikki sa också att han aldrig skulle kunna berätta vad dom gorde innan dom entrade scenen, att det var "the secret sauce" haha, men dom filmade ändå strax innan dom entrade scenen och slutade filma just innan skynket åkte ner på Kickstart My Heart.


'Cos I'm hot, say what, sticky sweet


Ny intervju med Simon Cruz
 av RockEyez >Här
Fucking awesome guys. Jag är så taggad på det nya albumet så jag spricker! och nu står det klart att vi at least måste vänta enda tills januari nästa år. men det blir ju en super 18-årspresent till mig, grymt! Dom har 25 färdiga låtar dom Simon sjunger på, och nu teasar dom med att avslöja ytterligare låttitlar: "Cornerstone Trippin", "Bound to Fall", "Parasite", "Native Nature", "The Cult", och "Sick Mind". Och med dessa true words avslutar Simon intervjun: "Hey you lot, just fuckin live and don't let anyone tell you what to do, ride your dreams to reality and don't let nuthin' hold you back. We will see you soon world!"

Annars så har jag nyss njutit lite av H.E.A.T som spelade på sommarkrysset ikväll, ja dom behöver ju lite bra musik ibland också. Och killarna var såklart lika grymma som vanligt, dom ska jag se live en vacker dag. och nu kommer vi ju till det här med live. Helt plötsligt svämmar det fan över med konserter i vinter! Ja, vi musikälskare har diskuterat det här och det blir körigt, och som vanligt så måste man skippa en massa man egentligen inte vill skippa. Mustasch i piteå  den 9 oktober, likaså Hardcore Superstar i göteborg den 9 oktober och i sthlm den 10 oktober med H.E.A.T som support, W.A.S.P i göteborg den 4 oktober och i sthlm den 5 oktober, Marilyn Manson i sthlm den 9 november, In Flames i sthlm den 11 december och i göteborg den 12, Alice Cooper i göteborg den 14 december. Ja ni ser ju.. life is tough. och mer lär det dyka upp,

H.E.A.T @ Rockweekend



Rockfoto.nu

Pour some sugar on me


thecobrasnake

Hey guys,
Jag hann verkligen inte uppdatera igår, så jag ber om ursäkt för det. jag sprang runt som en gud vet vad och fixade osv och sen kom girlsen och det var kört, haha. Jag hade det iallafall great great igår och idag mår jag som jag förtjänar. Jag satte på 80's-bandet i bakgrunden och även om det inte gillades av alla så var det grymt mycket stämning när Poison och Mötley Crüe dök upp på tv:n och dånade ut genom högtalarna.

Jag kom vandrandes hem alldeles för sent igår och drogs upp alldeles för tidigt idag, så nu ska jag fortsätta min miserable day och dricka sodastreamat vatten med citronsmak. Ha en bra dag!

Jag kan lova att den här låten låg högt upp på partylistan igår:


This can't be real,that only happens on the moviescreen


GaGa
Hey guys!
Jag dunkar Mötley Crüe och har totalt tappat tidsuppfattningen, haha. men jag försöker få det att funka ändå. Jag blev väckt av telefonen alldeles för sent även idag, och jag har inte hunnit göra något vettigt än. Tjejerna kommer hit kl.19 så jag borde nog röja lite här, med tanke på att man inte kan gå fritt i mitt rum igen, och fixa mig lite innan dess. Mamma, som är on her way till underbara göteborg, ringde nyss också och sa att hon nu skulle åka buss i tre timmar och hon egentligen skulle ha varit framme i gbg 11:00. SJ kan ju fan gå en på nerverna, det är alltid något problem, hur svårt kan det vara? Den här gången hade tåget kört på en älg eller ren eller vadfan det var, haha. Jag vill egentligen avreagera mig på samma sätt som Aerime nu, så läs >Aerime's inlägg< så förstår ni.

Jag läste även att Alice Cooper kommer till sverige i december, tll Göteborg och Västerås. Fan vad sugen jag är på att se honom! Men det känns ju väldigt kört med tanke på att jag ska se Mustasch två månader före och Manson en månad före och man är ju inte rik. Men egentligen så kanske man skulle kunna fixa det, jag har gratis boende i Göteborg och allt. Hm ja, jag ska klura på den. för det hade varit en upplevelse att se Cooper live.

nu: { Alice Cooper - He's back (the man behind the mask) }

Hammerfall @ Götaplatsen 12/8-09


Rockfoto.nu

Here's a little song for everybody out there



Nya tights, visst är dom fierce?
Jag dunkar 80-talsmusik as hell, mina grannar undrar nog vart fan dom har hamnat, back in time? Annars så har jag inte lyckats göra något vettigt åt dagen, som jag tidigare skrev att jag skulle. inte så förvånande kanske. Jag tror inte jag ska göra något försök till det heller, jag trivs såhär. Jag ska inte göra så mycket ikv heller, bara ta det lugnt. för imorrn blir det party like a rockstar med tjejerna. Jag ska droga dom med 80-talsmusik och dom kommer som vanligt skrika eller byta låt. livet är hårt, haha!

Jag läste på Aftonbladet att Magnus Uggla totalt avskyr Spotify och har nu tagit bort alla sina låtar därifrån. Anledning till det är att han tycker att han får för lite betalt för låtarna som spelas, han anser att Sony Music säljer ut musiken för billigt. Vissa håller med Uggla och tycker att Sony Music behandlar sina artister som skit och säljer ut artisterna, medans dom flesta drar kommentaren "Hur många gånger ska Uggla ha betalt?". Jag tycker att gubben ska sluta gnälla så jävla mycket och andas. Spotify är en sjukt bra musiktjänst som gör att man upptäcker ny musik och sen köper musiken.  Band och artister lägger ut sin musik på spotify utan att vara rädd för att gå back, vilket tydligen Uggla är rädd för att göra. Men jag tycker dock också att det är lite dubbelmoral att det är fullt lagligt med Spotify medans man stämmer The Piratebay.

nu: { Kiss - Crazy Crazy Nights }

But I like it and I know you like it too


GaGa
Hey guys, allt bra idag?
Igår fastnade jag framför mammas VHS-band och kunde fan inte slita mig. Jag satt uppe och glodde till halv tre och nu är jag såklart totally stuck in the 80's. All that good music, the hot guys, the videos. Varför känns nudagens musik så tråkig i jämförelse? För det är den, när det gäller scenkläder, scenshow osv. På bandet fanns det videos från bl.a: Iron Maiden, Kiss, Mötley Crüe, Alice Cooper, Def Leppard, Poison, Europe, Saxon, Van Halen, Dio, Whitesnake, Scorpions, Bon Jovi, Guns N' Roses och Black Sabbath. Good fucking shit! Och jag har ett till band att glo igenom. Jag kanske upprepade 20 ggr "mamma, du levde fan på den bästa tiden!" och hon gav den där looken "yes I know". Hon hade en crush på jon bon jovi she told me. vilket är helt förståeligt.

Mina snygga leopard-tights har kommit till min ägo nu också, and I love them. Jag kan visa dom senare. Nu ska jag rycka upp mig och göra något vettigt.

I got stuck for this:
Bret Michaels var stört het på den tiden. det är han ju dock inte nu, as usual.
 

I'm home!


audrey K
Hell yes, I'm home.
Det känns grymt bra, även fast jag hade kunnat stanna kvar också. Haha jag tycker så synd om mormor som inte kan gå, som måste sitta ner hela tiden och ha den där stora klumpiga skiten på benet. hon som alltid springer runt och aldrig sitter ner. Jag har även skrämt mig själv när det gäller beroendet av datorn och bloggen. jag var inte borta länge alls och ändå kände jag vekligen av abstinensen, särskilt idag. annars så har jag faktiskt försökt att slappna av.

Vi hittade några gamla VHS-band som mamma spelat in när hon var i min ålder, runt 1986-87. Det står "Hårdrock blandat 86-87" stort över banden, känns det lockande eller gör det? haha. hon berättade att hon brukade sitta framför MTV när det nyss kom och spela in massa rock-videos på band. Så jag ser så sjukt fram emot att kolla på banden sen, hon sa att hon spelade in bl.a. Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Kiss, Iron Maiden osv. All that good shit. Ännu en gång sörjer jag över att jag inte levde på 80-talet, det hade varit fucking amazing.

Nu ska jag njuta av att vara hemma.
Jag har läst ut The Dirt nu också. och det var fan bland det underbaraste jag läst, tårarna bara rann under sista delen av boken och efteråt gick hela boken runt i huvudet, från första början då Mick skrev sin annons i tidningen och all jävla skit dom varit med om i sina liv. Mitt hjärta går på högvarv bara jag tänker igenom allt nu, ännu en gång: LÄS DEN!


Someone's gonna quit or someone's gonna die



Hey guys, allt bra idag?
Det verkar iaf som att någon har bestämt sig för att låta sverige njuta lite av solen i sommar trots allt, och jag klagar absolut inte! Idag har jag dock inte kunnat njuta av den så mycket eftersom jag har varit tvungen att packa lite och sticka till mamma igen. Jag sticker till min mormor och morfar ikväll och blir borta tills på onsdag, sorligt nog. Vilket betyder = Inget internet i tre dagar = ingen update på måndag och tisdag. Jag kommer klara er lika lite som mer, believe me, vad ska ni tar er till utan mina updates, haha? Men jag måste muntra upp mormor lite som har varit klantig nog att bryta foten, that's what I call luck.

Igår kom pappas kompis anders förbi, den jäveln har sett Metallica live 7 ggr, varav två ggr bara iår, och har sett en massa jag skulle kunna döda för. och självklart vill han påminna mig om det varje gång vi ses, haha. Han var nere på yran förra helgen och nu tipsade mig om ett band han såg live där, Corroded. Han sa att dom var grymma live och att jag skulle kolla upp dom. Jag kände genast igen låten "Time and Again" för att den spelats mycket på Bandit, men jag fortsatte att lyssna, och dom är sjukt grymma. Så ett tips till er: Corroded. Killarna är från Ånge och bandet bildades 2004.





ipoden är laddad, jag har med mig The Dirt och jag förbereder mig på att sova mycket så det här går fort, haha. Fyra timmar i bil är inte en önskan jag har för tillfället. Jag är tillbaka på onsdag!

I've gave into this for long enough


photo: Me
Oli Sykes, so fucking hot!
och såklart ännu hetare IRL än på bild. Något jag älskar med denna kille är hans tatueringar. dom passar honom perfekt och är så grymt snygga. (Kolla bara på närbilden) Jag och >Lisa< snackar tatueringar för fullt, det är ju som jag tidigare nämt så onödigt svårt. Det där med att man måste bestämma sig, och sen när man väl gjort det måste man tänka igenom om man verkligen vill printa fast det på kroppen och stå ut med det hela livet, "skit i det då" kanske ni tänker, men hell no. Innan jag dör lär jag ha många tatueringar, just because it's so damn hot. Det gäller att börja bara, haha. Annan tjej som har grymt fierca tattoos är ju såklart >Roxy<, take a look at them! Min tatuering lär vara knyten till musiken iaf, det är jag säker på.


Nu ska jag se en film och fortsätta kvällen med gud vet vad.

"Party til you pass out, drink til' you're dead.
Dance all night til you can't feel your legs"
We are done with giving a fuck
"

I opened up a bottle and I fell out of bed

Hey guys,
Jag sitter och försöker få in mig någon slags frukost och svär tyst för mig själv för att jag vaknade så sent idag, haha. men tydligen finns det ingen här i huset som kan vara schysst och väcka en. Jag försöker komma på vad det är med bloggvärlden i helgen, visst känns den lite down? Glest med uppdateringar, vissa är borta, vissa är nere. I feel it, jag känner också att min inspiration sviker totalt i helgen. Jag som annars brukar bubbla över och villa skriva ut allt hela tiden, men nu är det som att någon har tryckt på off-knappen.

Just nu spelas Mötley Crüe. ovanligt va? But I'm in love and who can blame me? White Trash Circus spelas mycket nu också, den senaste singeln från Saints Of Los Angeles. I love it. jag älskar speciellt lyricsen till den här låten. det är som en liten sammanfattning av vad större delen av deras liv såg ut på den tiden. Ni som läst boken vet vad jag snackar om. Ni som fortfarande inte har gjort det, gör det förfan. I'm fucking late, och har man inte har läst den än är man pretty fucking late.

just nu:


There's a highlight let me be


audrey k
Hey guys,
Damn, this day is hot! Jag satte mig i solen ett tag idag och höll på att dö av värmen, det var döhett. Sen ringde dock mobilen och när jag kom tillbaks hade ett stort moln täckt himlen. Men efter molnet stekte jag i bikinin i kanske två timmar och kände mig ganska nöjd med det. Annars har det inte hänt så mycket spännande idag, den här dagen är ovanligt lång också med tanke på att jag vaknade så tidigt. Och det är ju skithärligt att inte sova bort hela dagen måste jag erkänna haha. Ikväll väntas kräftparty, äntligen! Fan vad jag har längtat efter kräftsäsongen, det är ju så sjukt gott! visst?

A little bird whispered in my ear that: Bullet For My Valentine's nya album endast kommer att influeras av metal och när det gäller riffen, känslan, låtarna så kommer albumet vara hårdrock all over enligt Matt. Det nya albumet ska tydligen inte likna de tidigare albumen, The Poison och Scream Aim Fire, så mycket. Just nu är bandet på tour med Rockstar Mayhem men återvänder senare till studion och fortsätter på plattan.
The bird also whispered that: Att ni ska gå in på kerrang.com och kolla på alla kerrang podcoast's från kerrang awards. Där får ni se massa intervjuer med banden som var där och se hur det såg ut under kvällen + en intervju med Corey Taylor och Scott Ian.

Teaser BFMV in the studio:

Did someone wake me up?



Ja det är sant, jag är uppe, livs levande 10:50 på morgonen.
Jag har varit uppe enda sen tio i nio egentligen. jag stängde av mobilalarmet halvt levande, tog upp datorn nedanför sängen, slog på den, ringde mamma och halvsov mig igenom bokningen av Manson-biljetterna. Men nu är biljetterna bokade! Halefuckinglujah vad skönt och bra det känns, nu finns det ingen återvändo, precis som jag vill ha det. Alldeles snart är det nog november ska ni se. Nu lyssnar jag på För Tidigt med Bollnäs-Martin på Bandit och fikar lite. Jag har en god munk som väntar på mig sen också, inte illa.

Det är för tidigt för att jag ska veta vad mina planer för dagen är, just nu ser jag fortfarande suddigt. Men solen lyser, så det känns härligt. Nu ska jag återgå till min fruskost och lyssna på Bollnäs-Martin's shitlist.

soon soon...

Three from Three

Kommer ni ihåg?
När jag brukade köra three from three och tipsa om tre låtar från tre band. Ni som följt med riktigt länge kommer nog ihåg, jag hade nästan glömt det. Men >jessica< påminde mig när hon frågade när jag skulle köra på en sån igen. Ja jag vet inte, varför inte nu? Även fast det är grymt svårt med endast tre låtar såklart. det är inte dom bästa jag väljer ut, utan de jag tycker att ni ska lyssna på.

Three from three:
tre band jag sett live i sommar

Volbeat - Guitar Gangsters & Cadillac Blood
Volbeat - Sad Man's Tongue
Volbeat - Still Counting

Hardcore Superstar - Wild Boys
Hardcore Superstar - Wake Up Dead in a Garbagecan
Hardcore Superstar - Remove My Brain

Mötley Crüe - Shout at the Devil
Mötley Crüe - Kickstart My Heart
Mötley Crüe - Don't Go Away Mad (Just Go Away)



lovely

Kerrang Awards 2009 winners


Kerrang Awards 2009 avgjordes den 3 Augusti
och hålls av Kerrang! Magazine, världens mest sålda rock-veckotidning på nätet. and it's really awesome. Trots att band som Shinedown, Metallica, Slipknot, Papa Roach, Green Day, Gallows, Bring Me The Horizon, Bullet For My Valentine och Lamb of God var nominerade iår så var nomineringarna riktigt kassa, så är jag lite besviken på vinnarna på vissa awards. Men de kategorier som vanns av rätt band blev riktigt bra och rättvist såklart. 

Vinnarna 2009:

BEST BRITISH NEWCOMER: In Case Of Fire

BEST INTERNATIONAL NEWCOMER: The Gaslight Anthem

BEST SINGLE: The Prodigy - Omen (borde ha vunnits av Metallica)

BEST VIDEO: Mastodon - Oblivion (borde ha vunnits av Papa Roach)

CLASSIC SONGWRITER: Linkin Park
SPIRIT OF INDEPENDENCE: The Wildhearts

ICON: Alice In Chains

BEST ALBUM: Metallica - Death Magnetic

BEST LIVE BAND: Slipknot

INSPIRATION: Machine Head

HALL OF FAME: Limp Bizkit

BEST BRITISH BAND: Bullet For My Valentine

BEST INTERNATIONAL BAND: Slipknot


Corey Taylor (slipknot) och Scott Ian (anthrax), kvällens Hosts.


Bring Me The Horizon


Phil Demmel och Robb Flynn of Machine Head


Lacuna Coil


Lyckliga Corey Taylor, som klädde sig som han kände sig på insidan, och Robert Trujillo (metallica)


It's so bizarre that you wanna be a star


fierce fierce jeffree

Godmorgon! (at 03:42,haha)
Jag har nyss sett "The Hangover",  och jag har patetiskt suttit här helt själv och garvat tills jag fått ont i magen. Jag börjar garva bara jag skriver det här. so fucking hilarious, haha. Min humor rakt igenom. Jag har ska strax läsa lite ur The Dirt och sen är det bäst att jag sover lite om jag ska ta mig upp imorgon. Även fast jag inte är trött. Sen måste jag bara ta upp en sak. Jag förundras över dessa bloggare som inte tycks ha någon egen fantasi. visst blir man smickrad när folk tar efter en och tar inspiration från bloggen, men när det går överstyr blir jag bara irriterad. När det liksom går så långt så att det blir en liten kopia, att personen börjar skriva som en och skriver om samma saker.
Ja visst, ta inspiration från mig, but don't make another me. sad but true.

sleep tight
jag kommer att uppdatera lite senare imorgon.


nu: { Bullet For My Valentine - Ashes of the innocent }


 


With his six string knife and his street wise pride


Bandit är på och Iron Maiden hörs ur högtalarna,

Jag har precis önskat lite hardcore superstar, och min önskan gick i uppfyllelse så snart får jag höra lite. Bilden ovan får mig att tänka på Mötley Crüe's spelning på peace&love i sommar. När Tommy hoppade ner och ställde sig framför mig med sin Jägermeister och kollade ut över publiken, hur hans blick vandrade över oss, hur hans ögon lyste. En helt obeskrivligt härlig känsla jag aldrig glömmer, synd att den är obeskrivlig dock. Jag hoppas verkligen inte att det var den sista gången jag såg Mötley Crüe live, för det var det bästa jag sett hittills i mitt liv. Det slog förvånande nog Mansons konsert 07, som då var det bästa jag sett. Det är därför jag gillar festivaler, det är utomhus. En konsert utomhus är så mycket bättre än en inne, allt känns mäktigare.

Jag kollade lite på Nikki Sixx myspace och kom och tänka på att han tog kort på publiken på peace&love, och mycket riktigt så kunde man hitta ett kort där. Dock bara ett kort, och jag skymtade inte mig själv, men inte så konstigt eftersom man inte ser front row. Men ni kanske ser er själva här, take a look:

Publik @ Mötley Crüe, Peace & Love 09.

Nikki in action? foto: by me

Hey mr. big rock star, I wanna grow up just like you


audrey k
Hey guys!

Jag har i stort sätt sovit bort hela den fina dagen, haha. fail on me. Men nu är jag uppe, eller för en timma sen, och är världens lyckligaste människa. Jag läste just aftonbladet och fick hjärtklappning när jag läste:
 
"Marilyn Manson spelar i sverige i höst!"
SAY WHAT?!  Det är fan obeskrivligt jävla underbart, Manson och bandet kommer alltså till stockholm den 9e november och till malmö den 6e november. Biljetter släpps på live-nation på fredag och ni kan ju räkna med att jag kommer sitta fastklistrad och beställa biljetter! Det finns inte ens en endaste tvekan på om jag kommer att befinna mig där eller inte, det gör det absolut inte. Jag kommer att befinna mig där och se min gud live för andra gången.


When you taste blood it's just a warning


Hey guys,
Jag har fortsätt kvällen med att titta på resten av alla uppladdade videos från Wacken på youtube. Åh, alla dessa underbara band som var där, fan vilka rysningar man får. Det finns riktigt bra klipp från Amon Amarths spelning och där snackar vi bra jävla show! Real good music. vilket gör så att jag tänker tillbaks på deras spelning på house of metal iår, så grym! Jag kikade även in på house of metals hemsida, och nu är datumen för nästa år satta, den 5-6 Mars blir det house of metal 2010. Fan vad jag hoppas på bra band nu! 

Killarna i Crashdïet teasar som fan på twitter och försöker göra mig galen. Dom skriver saker som: "workin on a song called "Down with the dust"..."  och "On my way home from a nice bandmeeting. Huge plans!" Oh damn, jag vill bara höra dom nya låtarna och se killarna live nu! Det är redan planerat att jag ska sticka på första bästa spelning. Det är även planerat att nästa gång Deathstars lirar så ska jag och >lisa< med all jävla säkerhet befinna oss där. Jag ska även upp till Piteå i oktober och se älskade Mustasch, I wouldn't miss it. isn't life great when you have music? it is.

Bullet for my valentine @ studio 09 (can't wait for the new album!!)



Next motherfucker's gonna get my metal


Look at that beautiful thing!
Yes, nu är jag hemma efter lite shopping, så nu känns det bra igen. Hardcore Superstars senaste var efterlängtad också, det var det första jag köpte och visste att jag skulle köpa. Annars så vet jag inte.. jag är mest död i hjärnan just nu pga att jag gick upp innan tolv idag, rättare sagt halv elva. h-a-l-v -e-l-v-a, 10:30, that's not okey. sen missade jag bussen också, as usual. Men det var great att träffa lisa iaf, hon hade lite roliga historier att komma med angående urkult, haha.

Annars så kan jag meddela att Dead by Aprils album sålde slut i UK idag på releasedatumet! Congratz guys. Jag läste även en recension av Avenged Sevenfolds spelning på Sonisphere igår och dom får bara bra ord efter sig, vilket kanske inte är så konstigt. killarna är gudar!

nu: { Avenged Sevenfold & Matt Tuck - Walk }

this is some good shit!
Underbar blandning,


Bang your head against the stage

Jag funderar faktiskt, yes it's true, på att gå och lägga mig.
Jag är förvånande trött och imorrn måste jag upp tid, jag ska nämligen göra slut på min shopping-abstinens och shoppa allt snyggt jag hittar. Mest pga en oväntad liten lön, den ni! Jag har egentligen inget värt att skriva, det förklarar den glesa updaten idag, man inte skriva något när man inte har något värt att skriva om. Jag har fått många kommentarer om nya headern också, and just fierce comments. thanks guys.

Just nu spelar Metallica live på kanal9, en kanal jag aldrig kollar på, men den kan tydligen förvåna. Lovely Metallica. På tal om Metallica så läste jag en intervju med James i senaste Close-up, den ända intervjun han gjorde när metallica var i sverige. Mycket intresant intervju på 8 sidor, man får som alltid grym läsning med close-up. Så vad väntar ni på? köp close-up and continue doing it.

Jag uppdaterar imorgon efter jag umgåtts lite med lisa.

nu: { Hardcore Superstar - Simple Man }


Rockstar Mayhem and andy hartmark photo


Wacken 09

Något som pågår just nu är Wacken Open Air i Tyskland.
Europas största heavy metal-festival. Bara det gör så att jag får rysningar och gör så att jag skulle kunna offra en arm för att få vara där. Band som Bullet for my valentine, Amon Amarth, Volbeat, Bring me the horizon, D-A-D, Engel, Hammerfall, Heaven & Hell, In Flames, Lacuna Coil, Machine Head, Motörhead, Napalm Death, Pain, Saxon och mycket mer kan ses där. That's what I call heaven,

And check this out:

Bullet For My Valentine Live @ Wacken 09
RYSNINGAR!

RSS 2.0