They count your steps, they count your heartbeats


Är det någon film jag vill se för tillfället så är det The Runaways!
Klicka här för att kolla på trailern< På bio i Mars och den lär inte bli dålig! The Runaways var ett känt rockband under 70-talet. Dom blev riktigt stora under sina dagar och är mest kända för sina låtar "Cherry Bomb", "Queens of Noise", "Rock n Roll" etc. Dakota Fanning spelar Cherie Currie och Kristen Stewart spelar Joan Jett. Det är en biografisk film baserad på bandet och deras tid. det ska bli riktigt intressant och nice att se. Jag har ingen större koll på bandet, utan vet mest vilka dom där pga att Nikki Sixx hade ihop  det med Lita Ford.

Idag vaknade jag och hade No Doubt's Sunday Morning på huvudet. märkligt med tanke på att det var jävligt länge sen jag hörde den. Men det passar ju bra, det är ju söndag trots allt. Jag har suttit och halvtittat på en gammal svensk film på SF-kanalen och nu dunkar jag musik och funderar på att ta en cappuccino.

Ni måste bara se den här, seriöst, jag garvar fan ihjäl mig! HAHA, se hela.

Bandit Rock Awards 2010 winners


Igår avgjordes Bandit Rock Awards 2010!
På scen stod Dark Tranquillity, Mustasch, Royal Republic, Sonic Syndicate och Corroded! (Raised Fist fick ställa in pga sjukdom, så Corroded hoppade in istället), och här är kvällens vinnare:

Bästa Svenska Grupp: Sonic Syndicate
Bästa Internationella Grupp: Muse
Bästa Svenska Album: Dead By April
Bästa Internationella Album: Killswitch Engage
Bästa Svenska Liveakt: In Flames
Bästa Internationella Liveakt: Muse
Årets Svenska Genombrott: Corroded
Årets Internationella Genombrott: Airbourne
Bandit Mest Spelade Grupp 2009: Mustasch

Ja, det finns väl inte så mycket annat att säga än: Congratz till alla vinnare!
Det jag frågar mig själv varje gång jag kollar på denna lista är dock hur i helvete Dead By April kunde ta hem bästa svenska album före t.ex. Mustasch och Hardcore Superstar. Det finns en del frågetecken, men det är man ju van vid, right? Man blir iallafall jävligt glad för Sonic Syndicates skull att dom vann bästa svenska grupp! Det är svårt att inte dra på smilebanden när man kollar på den här bilden:




Nu är det Scandinavium Sleaze&Rock Radio som gäller! It's on baby, it's on! Martin Sweet mailade just över nya Crashdïet låten så den lär dom spela alldeles snart. Satan vad gött! Nu har dom dock börjat knäppa öl och skrika "BÄÄRS" igen och jag har gråten i halsen. ge mig en öl gud.

om ni inte redan lyssnar, lyssna förfan! det är ju fucking awesome,

Ett lysande farväl



Bilder från förra veckans Scandinavian sleaze&rock Radio med Cruz!


Jag är på stört dåligt humör idag.
Min piercing gör ont, pappa snackar inte med mig för att jag har piercat mig, det är fittsvinkallt, det är nordpolen och snön tar aldrig slut, den här lördagen kommer suga och jag kommer lyssna på scandinavian sleaze&rock radio utan att kunna knäppa en öl. Det är stora i-landsproblem om ni frågar mig. 

I torsdags var det dags för Backyard Babies spelning på Tyrol. "Ett helt lysande farväl" skriver aftonbladet och dom får riktigt bra betyg. Jag sörjer att jag inte kunde vara på plats och fick njuta av en av dom sista spelningarna med BB på ett tag. Jag blir fan tårögd när jag läser detta >Ett helt lysande farväl<

"00-talets bästa - Det är ett energiskt, välspelat och leende farväl, som fortsätter till Nässjö i kväll. Det är en gärning för Backyard Babies rykte som ett av nollnolltalets mesta, bästa liveband."

 

Mr.x var på plats och tog jävligt heta bilder:

                                                                                                    Copyright - Mr.x


I look at you and my blood boils hot


Omslaget till nya singeln Generation Wild! I fucking love it!
Den nya singeln släpps idag och hade även premiär på Bandit Rock 07:30 i morse. Jag sov dock min skönhetssömn då och glömde helt bort det fast jag hade planerat att lyssna. Nu försöker jag febrilt få tag på låten på annat sätt. Dom har även avslöjat låtlistan för skivan med samma namn:

1.Armageddon, 2. So alive, 3.Generation wild, 4.Rebel, 5.Save her, 6.Down with the dust, 7.Native nature, 8.Chemical, 9.Bound to fall, 10.Beautiful pain
"- We are extremely satisfied with this album. After writing over 50 songs, we have chosen the 10 absolute finest for the album. Now we´re ready to tour the world!"

Och annars? Jag lever vidare. Jag blir otroligt jävla glad över komplimangerna gällande min piercing, det känns bara ännu bättre nu. Dock så gör det förjävla ont och jag råkar komma åt den hela tiden, haha. Jag låter bli att röja i helgen för att vara snäll mot min piercing. känns satans tråkigt som vanligt, är jävligt sur och irriterad pga det. men jag pallar inte infektion och skit. 

Kolla snyggfilmen som Amy filmade igår:
(älskar min vackra vinkel. älskar att jag ser helt död ut, HAHA)

The whole meaning becomes undone

Så vad bokade jag tid till egentligen? THIS SHIT:


SEPTUM! yes, you got it right. ursäkta det söndergråtna sminket. Smärtan var inte nådig alltså, det var precis som jag hade föreställt mig. - förjävligt! Fysatan vad ont det gjorde. men det gick fort, det rann ett litet vattenfall från ögonen när det var klart, haha. 600:- fattigare och så jävla fierce! Jag har en känsla av att jag kommer glömma bort den, dra fingret under näsan och gallskrika några gånger.

Igår tog jag för övrigt tummen ur och såg Avatar 3D. vilket jag inte ångrar en sekund. För fan vad bra den var, helt underbar! Jag trodde verkligen inte att det skulle vara något för mig, men där hade jag fel. 3Dn gjorde det så stört verkligt också, det kändes som att man var där, det var grymt bra gjort. Jag säger bara en sak - se den! I'm in love.

Nu ska jag käka lite pizza innan jag drar vidare till nicke!

                                                                             playing: In Flames - Dark Signs


I like you better dead and I'm better off alone


Nya videon till Mind Pollution by Vains of Jenna!
Hade helt missat att den har haft premiär, jag som faktiskt väntat på den. Förutom att det är en grym låt så gillar jag verkligen videon. Variationen mellan det skarpa och oskarpa, Lizzies hesa stämma blandat med inzoomning på heta detaljer, den avdäckade högen från början.. Grym video! Det känns som lite kvalité, något som vissa ofta glömmer nu förtiden. Jag säger det igen: jag HATAR när det känns som att jag själv filmat videon med min digitalkamera.

Idag är det världens snöstorm ute, så jag håller mig inomhus. Det är faktiskt förjävligt, jag skulle troligen blåsa bort eller bli en snögubbe om jag gick ut. Jag fick det här sms:et av Amy: "Erkänn att det bara var för att det är onsdag och storm? Så ditt hår skulle bli förstört?" Haha, hrm, hur kan hon ens tro det om mig...

Nytt bandsläpp från Peace & Love idag! Bandsläpp i form av Europe... och en jävla massa skit (kolla hemsida för mer band). Ingen bomb där heller, varför håller alla på bomben? Vill dom inte sälja biljetter?! Jag blir fan sur. Det är ju tragiska bandsläpp @ P&L hittills. failar dom eller? Arvika släppte även In Flames igår.


A knowledge in tune with the progress of stars


Guldbaggens snyggaste par och baggens snyggaste kille.
Noomi & Ola Rapace och Joel Kinnaman. Ola Rapace har sedan länge varit en av mina absoluta favoriter inom det svenska skådespeleriet, att hans minst lika heta fru Noomi Rapace skulle vara en sådan talang själv hade jag ingen aning om. Och att Joel Kinnaman sen kommer och tar över mitt hjärta genom sin sjukt bra insats som birollen Frank Wagner i Johan Falk är ju bara för underbart. Man kan säga att Noomi och Joel har fått joina Ola i mitt "favorit-fack". (där bl.a. Michael Nyqvist och Mikael Persbrandt redan finns)

Idag var det dags för ännu ett bandsläpp @ Metal Town. Ingen bomb denna gång heller tyvärr. Bandsläppet bestod endast av In Flames, Dark Tranquillity och Raubtier, därav In Flames och Dark Tranquillity besökt festivalen tidigare. Men förstå mig inte fel, det är två grymma band som jag mer än jävla gärna skulle vilja se. Bara tanken av att få njuta av deras musik live ger mig feta rysningar. Jag älskar In Flames. Men bomben återstår, och den kommer nog inom snar framtid.


Idag hatar jag alla som har beställt AC/DC biljetter
medans jag kollar på nya videon till Shoot to Thrill.

The director yells cut but the cameras still rollin'


LOOK AT THAT! Det hämtades ut idag. I like it,

Woho?
Det kändes nästan inte som att jag hade ett liv utanför skolan idag, det var inte festligt. Jag menar, skola från 08:20 till 20:30 håller inte. Dock så kunde man ju roa sig med musiken som framfördes i caféterian, tur det.

Och imorgon släpps AC/DC biljetterna! (Livenation.se, 10:00) Jag kommer fan släppa en tår, jag missade dom sist dom var här, det känns ju förjävligt att behöva missa dom igen. Det här måste fixas helt enkelt. Jag mår psykiskt dåligt.



Men nu är det dags för lite glass och tittande på Guldbaggegalan innan jag somnar in. Det sved att jag missade den, tur att man kan se den på datorn.

sleep tight.


...it's you dripping all in red, did I hurt you?


                                                                     JEFFREE STAR | MySpace Music Videos

Nu är den äntligen här! Videon till Get Away With Murder by Jeffree Star.  Den här låten är ju en riktig killer, vilket också videon blev. I fucking love it. Om det är någon som bara fortsätter att fascinera mig är det Jeffree fucking Star. He makes my fierceness come alive. Jag har sagt det förut, jag säger det igen, jag ska träffa honom innan jag dör. We're soulmates, I know it.

Jag glömde förresten detta: Crashdïet kommer att köra hela Rest In Sleaze skivan rakt igenom på Rest In Sleaze i feburari. Det har aldrig hänt, och det här är troligen första och sista gången. Det gör ju bara ännu mer ont att få veta det, för vem vill inte höra hela RIS-skivan live? I sure as hell want to.

Imorgon går jag skola till 20:30. Underbart va? Jag känner bara för att hänga mig i plattången. Vi har öppet hus och måste vara där. Jag uppdaterar troligen efter det.

later.

Still crawling in filth but I'm touching solid ground



Sunday it is.
Är sliten och seg idag och tycker att helgen har gått orättvist snabbt. Igår blev det lite öldrickande och dösnack med lisa, sen slutade natten hos nicke.  Manson hörs ur högtalarna och jag försöker förtränga skolarbeten som måste göras. Har en deadline 00:00 idag, jag hatar när skolan ska gå ut över helgen, det är fan en helig tid!

Lyssnade ni på Scandinavian Rock & Sleaze Radio igår? Fan vad gött det var! Jag drog igång den när jag käkade lite kl.18:45 och njöt verkligen av den grymma musiken som spelades(Hardcore Superstar, Crashdïet, Vains of Jenna, Baby Jane, Hanoi Rocks, Sister etc). Efter sju någongång rullade mr. Simon Cruz in i studion och snackade Crashdïet och annat. Vilket gjorde att man blev ännu mer taggad på kommande skivan! Singeln Generation Wild släpps redan nästa fredag och skivan är så gott som klar. Dom fotar för fullt till omslag och håller just nu på att bokas till festivaler i sommar. Riktigt sköna programledare var det också, Rick-y och Mack-y. Som båda spelat med Cruz i Jailbait.

Jag lär ju garanterat lyssna på det igen nästa lördag 19:00. Ännu mer stämning var det ju när dom skrek "BÄÄRS" varje gång dom öppnade en öl. då var det ju bara att hänga efter och göra samma sak.

>Hemsida.

Totte testar! Med Cruz och Swaint från babylon bombs som jury.

I don't need another trip to that graveyard


                                                                            Bill Kaulitz. he's a fucking dream!

Hell yes, några har märkt förändringen av header och bakgrund. om ni inte ser någon förändring: tryck f5! Det är väl början på designen kan man säga, det kommer dyka upp lite andra småförändringar. Är väl inte helnöjd, det blir jag ju aldrig, men den här headern känns mycket mer enkel och snygg än den andra skiten jag hade. So I'm kinda' happy with it! Det känns mycket bra med en förändring. And you guys just have to live with it.

Jag gillar Lienes< kommentar: "Du är för cool för Umeå". så jävla rätt så jag dör! Jag är iallafall nyss hemkommen efter snabb visit utomhus och kylan håller på att äta upp mig. skinnjackan håller inte, men jag vägrar ta vinterjackan.
Jag borde kasta mig i duschen nu, men orkar jag? Nej. Jag borde tagga till nu, men orkar jag? Nej. Jag borde inte halvsova i sängen och hälla i mig dricka. Gör jag det? Ja.

Inget taggar väl upp så mycket som HCSS? Adde har nu gett oss dessa låttitlar att spekulera över: Relief Yourself, Break My Neck, Sick Twisted Strange Kind, Take A Deep Breath, Sex Pressure och Sadistic Girl som låter som att The Cult went to bed with Judas Priest. känns ju inte bara liiiiiiite taggat!

                                                   playing: Hardcore Superstar - Into Debauchery

I just keep my finger on the trigger

Jag är på stört dåligt humör och umeå suger så in i helvete mycket.
mer har jag inte på hjärtat denna fredag.






A glimpse of a light in this void of existence


Jag blev tipsad om en grym fotograf, Tyler Shields. Hans bilder är verkligen something extra. jag får ofta komplimanger för att jag har snygga bilder i bloggen, och en ny bildkälla behövdes verkligen. thanks.

I tisdags kändes det som att det var 80 år kvar till fredag, lisa sa "men imorgon är det onsdag och då går det skitsnabbt" vilket jag nekade direkt, men visst fan hade hon rätt! Plötsligt rusade dagarna förbi och imorgon är det fredag, satan vad skönt! Planerar att börja fredagen med att beställa pizza... haha mengud, jag sitter och drömmer om morgondagen när jag egentligen har skitmycket att göra. Jag måste börja ta tag i lite skolarbete,

Sen kan jag väl kläcka ur mig att jag inte ska tatuera mig, tyvärr. Hur stört nice det än hade varit så vet jag fortfarande inte vad jag ska printa fast på kroppen, så det får vänta. och nu när jag utesluter tatuering kan ni säkert gissa vad som är på G.

KÄNNER NI TAGGEN? 6 VECKOR KVAR TILL HOUSE OF METAL!
fucking unbelievable.

Oh, reach, into a pocketful of dreams


Min nya kamera har kommit nu, och det ända jag gör är att fippla med den. Jag försöker lära mig alla inställningar, är dock tveksam till om den är så bra. Hela baksidan är touch, lite drygt. är så van vid alla knappar. Men det blir nog fint,

P3 Guld igår var ju något försig som vanligt. men det kändes betydligt mer påkostat än... vad hette skiten... just det, Grammisgalan, haha! Det var underhållande, men dock inte så underhållande så att jag såg hela. Mustasch och Anette blev ju inte som förväntat heller, där hade jag laddat upp och förväntade mig ett jävligt bra performance med Mustasch, men vad händer då? Ralf och Anette Olzon tar ton och sjunger låtar från de nominerade till "Årets Låt". och eftersom vi snackar P3 kan ni ju tänka er vad dom fick sjunga. Men bandet gjorde ett grymt jobb, och det var magiskt att se Ralf sjunga svennebanan, haha! oförglömligt! >klicka här för att se.


And what's on the fucking news? AC/DC kommer till sverige i sommar igen!
fysatan vilken musiksommar! Det är unreal, and I love it. Någon som är sugen på AC/DC? Jag känner noll gränser. Lägger gärna till dom på min lista för sommaren.

Och ni verkar tro att jag ska tatuera mig, hehe. Only time will tell...

                                                        playing: Billy Talent - Pocketful of Dreams

pics from the Saint Veronica video shoot.


I try like hell but I'm out of control


Hey guys,
Jag har egentligen en jävla massa att göra
, men jag skjuter det åt sidan lite för tillfället, det har kommit upp viktigare saker. Fast mest av allt vill jag fan bara sova nu, jag funderar på en powernap, sounds pretty good! 

Idag entrade jag dörrarna till umeå skinart och bokade en tid bara sådär. en tid till vad kan ni ju fundera över! Jag gillar att vara lite hemlighetsfull, haha. för att sedan överraska er. Jag är nog allt lite nervis och hyper över det iallafall.


 

... det där skrev jag innan jag däckade framför datorn. så min powernap är så gott som klar. Senare ikväll ska jag se på P3 GULD och heja fram Kent, samt se när Mustasch intar scenen med Anette Olzon från Nightwish. det vore ju synd att missa. Sen lär man ju få slänga iväg en suck åt diverse andra artister som befinner sig där. Varför är det bara svenska kassa galor med winnerbäck-artister som visas på tvn? Jag röstar för att Bandit Rock Awards ska börja visas på tv!


Returning of the miracles, it's my own requiem



>Funderar på vilken live dvd jag ska dra igång inatt..

Igår fick jag veta att vi sticker utomlands i maj! Fysatan vad skönt det kommer att bli. ligga och steka i solen och leva livet, med kusinerna denna gång. störtbra! Då var det dock sagt att det skulle bli en vecka, vilket resulterade att vi kom hem precis en dag före Nordic Rock och Europe. Men nu har det tydligen ändrats till två veckor, och ett ultimatum. En vecka i grekland och se Europe live, eller två veckor och missa Europe? Haha, ja detta är ens musikälskares problem. Jag valde dock två veckor i grekland till slut, det kommer fler chanser att se Europe. trist att missa det när det äntligen kommer något värt till umeå dock.


Life's a bitch. I told you before. Jag gled förbi h&m ikväll också och skulle införskaffa mig en snygg bh, den fanns självklart inte, så jag tröstshoppade lite skivor istället. det hjälpte (judas, maiden, dio). Jag sitter och slipar lite på min bloggdesign nu också, det ser ut att bli något fint det här.

nu ska jag tvätta håret. och ja, jag har konstig dygnsrytm, jag är fullt medveten om att klockan är 00:26.

underbart för öronen


Wish I was too dead to care, if indeed I cared at all


Fysatan, nu har kylan vänt igen!
Kylan kryper in genom skinnjackan och börjar sakta men säkert äta upp en. får man inte värme fort som fan så ligger man i diket. därför känns det inte så lockande att gå utanför dörren nu, dock så är man väl så illa tvungen.

Igår låg jag uppe halva natten och kollade på Live in Brixton med Bullet For My Valentine, den är fan magiskt bra. Matt's röst är verkligen på topp, gräver sig in benmärgen och framkallar underbara rysningar. Matt's röst var ju lite risig ett tag efter operationen, helt förståeligt, men nu blir det bara bättre och bättre igen. Så den nya skivan får gärna stå i skivhyllorna snart och dom får gärna svänga förbi sverige också.

Jag gick förbi stan idag utan framgång och frågade om dom hade Live at Brixton på Burmans men det hade dom självklart inte. Jag möttes därimot av ett jävligt nice mail när jag kom hem, - som gjorde min dag! det är sjukt hur glad lyrisk kan bli över ett mail, inte vilket mail som helst heller! Jag kan inte gå in på det mer, men så STÖRT glad jag är nu. Jag har drömt om det är mailet,

                                                                              playing: Stone Sour - Bother

Why do you take it all? Why do I beg for more?


                                                                       o-m-g. 100% fierceness. jeffree star

Hey rockers,
Bandit dunkar ut härlig musik i huset och jag stinker cappuccino. Jag har druckit två cappuccino idag, varav en jag lyckades hälla ut över mig själv. Men det är ju härligt att lämna efter sig ett moln av cappuccino när man går springer runt här. Nackdelen med att fylla 18 före alla andra? finns det någon? självklart, telefonen går varm om utköp hela tiden, varför röker alla? sen när dom tigger om ciggen så klämmer dom gärna in "du får gärna köpa öl också". isn't that lovely.

Jag vann inte patronbältet igår, vilket resulterar att jag måste ringa folk i sthlm så någon kan köpa och skicka. för jag vägrar beställa då det är omänskligt dyrt. Så... vad händer annars denna lördag söndag? jag skrev ärligt lördag först... hemskt. Njuta av sista dagen innan skolan och nya schemat drar igång och allvaret börjar. ska njuta ihjäl mig och titta på live dvd:er tror jag. fan vad underbart.

Fucking Brilliant

Hey man! Look at me rockin' out



saturrrday.
...and totally not morning. Jag sitter och sneglar på underbara Sweeney Todd medans jag läser favoritbloggarna. Har nyss druckit en cappuccino och mår bara gött. Jag sitter även och lurar på mitt blivande patronbälte @ tradera, snart är auktionen slut och jag SKA vinna, så är det bara. Har fan drömt om det.


Igår satte jag mig till rätta och skulle se Grammisgalan @ aftonbladet.se. Jag frågade mig varför den inte visades på tv, men direkt jag hörde första stämman och såg upplägget och den sketna scenen så förstod jag varför. Det var ju fan pinsamt på riktigt, det var så kasst upplagt, det var som ett skolprojekt där projektorn inte funkar och allt faller ihop. Jag stängde nästan av direkt, det gjorde för ont att se, jag bläddrade igenom höjdpukterna sen istället. Kent tog hem Årets Rock, som dom inte fattade varför dom var nominerade i, och Årets Producent tillsammans med Joshua. och Mustasch tog hem Årets Hårdrock, alldeles alldeles rätt! något annat hade varit fel. Några hemska uppträdanden fyllde scenen också, därmed Dead by April, dom är verkligen inte på topp live dom där killarna. Men några fina prisutdelare förgyllde dock tillvaron, Dregen och Anders Fridén. det var fint. Resten av vinnarna ska vi inte ens tala om, för det vara bara ren kodynga som vanligt.

trots fina stunder, så säger jag: Lägg ner skiten eller gör något åt den för helvete.


Why don't you fight for once in your life

Jag tänkte att jag kunde visa...

...hur jävligt mitt hår är innan jag plattar det! haha.
Det är såhär jag ser ut uppe på huvudet egentligen, tacka gud för plattången! Inte nog med att det ser skabbigt ut, det är ju himla oskönt att ha det där skatboet runt ansiktet och överallt också. Jag skulle göra mycket för att ha platt hår. det räcker om det blir lite fuktigt så blir det lockigt igen, och det formar sig efter minsta grej. stört irriterande.

And friday it is! En dag på skolan och sen helg, haha! ganska soft. Jag är så gott som frisk nu iallafall, lite halsont annars är det okej. När det bestämde sig för att försvinna försvann det lika snabbt som det kom ungefär. Tror dock jag måste ta det lugnt i helgen och bli helt frisk för att inte bli sjuk igen, det pallar jag verkligen inte. Känns trist som fan att ta det lugnt, men vafan, hellre det och röja nästa helg när jag är helt frisk.

Black Tide dunkar i huset och jag käkar godis. det är en jävligt skön feeling. Fan, jag blir bara mer och mer in löv with the guys. Jävla talanger alltså, brilliant. and so young.

                                                                                 playing: Black Tide - Shout


Final destination unknown


Trailern för Disturbed's kommande DVD "‘Decade of Disturbed"! Disturbed kommer, förutom dvdn, även att släppa en ny skiva iår. how awesome!?

Footage från At The Gates kommande 3-DVD set "The Flames Of The End". Det här är från Wacken open Air 2008, freakin' awesome. Dvdn släpps i April.

De två sista banden till Bandit Rock Awards den 29 Januari @ Tyrol blev klara idag också - Mustasch och Royal Republic. I morse ringde Bollnäs-Martin upp Ralf Gyllenhammar och snackade lite angående Kiss och det. Haha, alltid lugnande att höra Ralfs stämma. Han sa bl.a. att dom var lite chockade själv att det blev som det blev. Att dom varit påtänka till större band förut men att det bara blivit skit av det. De andra banden som kommer till Bandit Rock Awards är Dark Tranquillity, Sonic Syndicate, Raised Fist och Biffy Clyro.

Tänk vad skönt att kunna kila dit om man bodde i sthlm...
Jag ska höja volymen och gå och fixa mitt hår nu, så jag kan känna mig som en människa igen. Imorgon är fan ready to go, inget kan stoppa mig. Ni fattar nog inte hur stört less jag är på mitt rum nu, haha. Jag har avverkat hela säsongen av Melrose Place och kollat alldeles för mycket på How I met your mother. Hurfan gick det till? och det skrämmer mig att jag gillar det. 

                                                                            playing: Hypocrisy - Stillborn

You line them up, we'll put them down


                                                                                                               true love.

Hey guys, allt bra?
Jag håller på att pånytt födas, typ, och är förhoppningsvis frisk innan helgen(om jag har tur). Jag kan iallafall äta nu och nu väntar jag bara på att febern ska lägga sig. Det var väl en jävligt envis feber? fick den i söndagskväll och den kan inte släppa taget, väldigt bussigt. tack.

Just nu håller jag på med en ny design till bloggen. Men bli inte för excited, jag ha nämligen gjort 6 headers och x antal bakgrunder så ingen vet hur lång tid det här kommer att ta. jag har kommit fram till att jag är sämre än jag trodde, för det är fan inte fagert. Men jag ska fortsätta att jobba. Har ni några tips, vad borde jag göra?

Ett tips till er som bor i umeå: Om ni vill njuta av lite Metal så borde ni besöka Folkets Hus på lördag. Band som Mr.Death, Nidsang, In Solitude, Styggelse och Envenomed står på scenen och det kommer även visas film mellan spelningarna. Detta arrangeras av Ume-Metal och börjar 19:00, lördag den 16/1. Ingen åldergräns, förutom ett barområde med 18-årsgräns. 100kr i inträde!

rock on.

Truly fucking amazing and brilliant!

MEN SÅ JÄVLA UNDERBART DÅ!!!


...but if it's good then I don't mind


Om det är något man måste göra i april är det väl ändå att sticka på det här!
Crazy Nights Rockfest #1 den 4 april @ Gamla Tryckeriet i sthlm. Jag blir ju fan helt söndertaggad! Hardcore Superstar, Bullet, Baby Jane, Crazy Lixx och andra grymma band. Hell yes, this is something for me. Allt på samma kväll! Älskade Hardcore Superstar, som man aldrig tröttnar på att se live, those guys are something. Biljetterna släpps den 15 januari och kostar 350 + ev.avgifter.

Yes. Nu känner jag mig pigg nog att sitta vid datorn just pga att febern faktiskt har lugnat ner sig lite, men halsen är ett helvete. Jag rycker till och skriker lite varje gång jag sväljer, och då är det ju fan illa. Så illa att symptomen på halsfluss stämmer in ganska jävla bra. Snälla, vart finns hoppet? är det något jag verkligen inte pallar nu är det väl halsfluss, come on.

Well, jag får väl fortsätta att sitta här med min sunkiga soppa och hoppas på bättre tider.

                                                          playing: Hardcore Superstar - Liberation


I think you need a shotgun blast, a kick in the ass


Något som skulle underlätta as hell just nu
är om någon bara kunde skära av min hals och... döda mig! Jag har haft en förjävlig natt, man kan kort sagt steka ägg på min kropp i nuläget. Feberfrossa hela natten, ont i halsen som fan, lite spya mitt inatten och sådär. Första dagen i skolan idag - ingen skola för mig. Har legat som förlamad hela jävla dagen, fan vad less jag blir! Har mamma smittat mig med hennes virus som håller i 3 veckor kan jag ju lika gärna gå upp på taket och hoppa.

Men men, life's a bitch. Jag har egentligen inte ens kraft till att sitta vid datorn och skriva, men jag kan ju inte isolera mig helt, måste ju få känna mig levande iaf. Idag kom det ännu en brev till mig med pengar i från kusinerna, och fan vad schysst säger jag bara! tack som fan! för nu har jag nämligen råd att köpa mitt efterlängtade patronbälte, hell yes.

Nu tar krafterna slut... jag tänkte bara uppdatera er om det jävliga läget.

underbar låt, refrängen är ju oslagbar.

Babe, i'll be a flatliner for a heartkiller



                                                                                                                  Audrey
Jag har överlevt helgen och jag är 18!
Känner jag mig annorlunda? hell yea, jag har säkert vuxit 1cm och jag känner mig on the top of the fucking world! Nej, inte precis va, självklart känns det som vanligt, inte mer än att alla andra utom jag verkade vara dom som fick mest hysteri, haha. men som sagt, jag har överlevt helgen, jag undviker speglar, mitt huvud väger 10 ton och min hals dödar mig, men jag är jävligt happy ändå.

Igår blev jag ett stycke "blogg"-kamera rikare (den med skärm fram ni vet. så man kan glo på sig själv innan man tar kort), ett 8GB minneskort till den så jag överlever festivalsommaren utan att minnet tar slut, en prenumeration på Close-Up Magazine (fucking awesome), pengar, en artist wave maker< etc. Pretty awesome,

Nu är man 18 och en dag alltså. tack ännu en gång för alla gratulationer. Men jag tror fan jag måste börja mitt liv som 18 med att slå mig på käften. Det känns som att jag håller på att tappa mig själv och den jag är totalt. Jag känner inte igen mig själv, jag tänker inte, folk känner inte igen mig. vilket måste ändras, jag vet dock inte hur. känner mig ganska lost. vilken jävla kris va, haha!

New video for HIM's Heartkiller!

HIM | MySpace Music Videos

Happy b-day to sanibo!

"Sanna was a young girl, she had a heart of stone
Lived 9 to 5 and she worked her fingers to the bone.
Just barely out of school, came from the edge of town.
Fought like a switchblade so no one could take her down no.
She had no money, noo, no good at home.
She walked the streets a soldier and she fought the world alone
And now it's

18 AND LIFE, YOU GOT IT, 18 AND LIFE, YOU KNOOOW.
YOUR CRIME IS TIME AND IT'S 18 AND LIFE TO GOOOO
"

Nu är jag faaaan 18 guys! Fick jättefin sång vid 00:00 och tack för alla snygga gratulationer! Nu ska jag käka världens goaste tårta eftersom jag typ inte har kommit mig upp förrens nu, det gick lite vilt till igår. Jag uppdaterar senare.

HELL YEAAA!


I know you'd have gone insane if you saw what I saw


jag har sovit bort hela dagen
. låter ju ungefär som vanligt med andra ord, halefuckinglulejah. Nu ska jag väl ta och rycka upp mig och se vad kvällen har att erbjuda, det är ju trots allt fredag, inte mycket som står stilla då. Har hört av rykten att det ska banka på min dörr här 00:00 iallafall, shit. spännande.

Jag kom och tänka på en sak jag och miss Aerime Crusher diskuterade här om dagen. vi diskuterar mycket intressant ska ni veta, därav att tjejer inte kan sjunga metal! Finally någon som håller med kände jag, för det är så jävla sant. Det finns faktiskt en anledning till att metal är mansdominerat, tjejer kan det inte lika bra. Jag personligen tycker det är helt okej med tjejer på instrument, därav Aerime Crusher herself, men sången är bara ett NO. Jag lyssnar inte på ett enda metal band där en tjej sjunger, för att jag helt enkelt inte tål det, jag har försökt ge det en chans men det går inte. Därav andra genrer: visst.

Nä, nu ska jag tagga upp livet här. sitter med blött hår och morgonrock, så får det inte vara länge till. 

                                                                      playing: Iron Maiden - Sanctuary


 


And we will fight, 'till the day that we die


Hey guys, allt bra?
Kul att ni gillade Black Tide, jag sitter fortfarande och lyssnar, sjukt grymma! så unga och har säkert så mycket mer att ge! dom kommer gå långt.
Så ja.. vad annars? jag är hungover today och har väl haft bättre dagar. Jag hällde nyss i mig en energidryck och fick världens ryck, men vettifan vad som hände med det rycket för nu blev jag helt nedstämd, haha. Det går upp och ner, ner och upp. och nu är det fan bara en liten dag kvar och sen kan jag gå omkring och sjunga "18 and life you got it, 18 and life you knooow.."

Sorry för den kassa updaten också
, men man måste ju passa på att leva lite nu när lovet snart är slut. förlåt för att jag nämnde det! hatar också när folk gör det, haha. Jag stack iväg tidigt igår, sov borta och blev uppdragen alldeles för tidigt för att sedan sticka och ta en subway macka, so no time for update. but hey, I think you'll survive.

Diskuterar även med Amy< om att hon kommer bli min nya fierce assistant när det kommer till att ta hand om mina tidskrävande mail. jesus, I need some help ffs.

                                                               playing: Black Tide - Warriors Of Time

Black Tide



Thank god for Grimgoth<
Han har totalt räddat mig och gett mig en ny förälskelse inom musiken
. Jag har varit så grymt uttråkad på den musiken jag lyssnar på den senaste tiden och har praktiskt taget tjatat efter musiktips från diverse personer, utan resultat. När jag sedan ser hans musiktips på bloggen bestående av Black Tide gav jag dom en chans och blev fast direkt!

Black Tide betstår av Gabriel Garcia, 16, på sång och gitarr, Zakk Sandler, 20, på bas, Steven Spence, 19, på trummor och Austin Diaz, 18, på gitarr. Killarna är från Miami, Florida och Gabriel Garcia skapade Black Tide 2003 tillsammans med Zakk Sandler och dåvarande gitarrist Alex Nunez. År 2006 blev bandet signade av Interscope och spelade år 2007 in sin debut Light from Above, dom medverkade sedan på OZZfest 07 och spelade på the main stage med Ozzy himself och Lamb of God. Och sedan Light from Above's release 2008 så har dom turnerat med band som Avenged Sevenfold, Bullet for My Valentine, Trivium och All That Remains. Dom blev Best Rookies of 2008 och Metal’s New Teen Titans av Rolling Stones, dom blev beskrivna som The Next Big Things och Band To Watch och Kerrang! utsåg dom till Best International Newcomer. Dom stod även på samma scen som Slipknot och Disturbed på Rockstar Energy Mayhem Festival och spelade på huvudscenen på Download Festival.

Och trots detta har jag missat dom? Det är fan ett under. men om jag känner mig själv rätt har jag troligen sett deras namn lite överallt under 2008 men totalt skitit i att kolla upp dom. Jag tror det blir ett litet nyårslöfte, att inte skita i all ny musik man ser. För dom är ju grymma! I fucking love it,

"Black Tide sounds like four pissed off teenagers who listen to too much good music. When we come together, we make something special. We love Iron Maiden, Pantera, Metallica and Guns 'N' Roses, but we don't try to be anything we're not. We just get up on stage and do what we love."
- Zakk Sandler

Black Tide på Spotify <

It's empty and cold without you here


Latest: Sonic Syndicate ersätter Dark Tranquillity på Close-Up båten!
Dark Tranquillity tvingas ställa in sin spelning på Close-up båten för att den krockar med en USA-turné, och istället tar Sonic Syndicate över. Riktigt tråkigt att dom ställer in men väldigt nice att Sonic tar över tycker jag. Fan vad jag vill dit! Den 25 feburari drar båten från värtahamnen i sthlm kl.19:30. Men då var det ju den lilla hållhaken att jag är bosatt i staden som gud glömde långt bort åt helvete.

Well, how are you doin'?
Jag försöker komma på vad felet är med mig när jag bara sover och sover och aldrig blir pigg. Jag är less nu, men det gör fan ont att öppna ögonen, ont. Jag har väl hamnat i någon slags koma. sova-sova-sova-aldrig-vakna-koman.

Den här videon är så jävla fin. Fan vad saknad Jimmy är, helt sjukt vilket tomrum han har lämnat efter sig. Jag tror inte det går en dag utan att jag funderar hur det ska gå för A7X nu.
The Rev's familj har nu skrivit på Avenged Sevenfold's officiella hemsida.

"We would like to thank all of Jimmy’s fans for the heartfelt comments that have been posted – it is comforting to know that his genius and antics were appreciated and that he was loved so much. Our hearts are broken – he was much too young to fall.


February 9, 1981 – December 28, 2009
Óg agus saor go deo (forever young and free)


Barbara & Joe, Kelly & Katie
& the extended Sullivan family
"


I gotta sweet tooth and strawberry youth



Jag hittade en jävligt vacker video från nyår när macce är stört taggad och jag skriker lite lame över att dom har satt på årets sämsta låt. njut, 

Hey mr. big rock star. Don't you know I worship you?


Idag säger vi grattis till denna underbara man. Happy Birthday Brian!
Oh, how I love that man. pure love. 41 år och jobbar nu på ännu en skiva som jag är sjukt förväntansfull över. Det hade ju inte varit dumt att få fira Brians födelsedag med honom själv idag, och mysa lite. Brian Warner aka Marilyn Manson, min gud.

Haha, och visst var nyårsfotona fabulous? haha, oj vad jag garvade när jag kollade igenom bilderna, särskilt då eftersom jag inte minns större delen av dom. Och det där var långt ifrån allt, jag kunde omöjligt lägga ut alla bilder. och precis som ni märkte så vi hade sjukt roligt innan det blev disaster av allt. Tur det. And hey, ni som vill ha alla bilder, skriv bara till [email protected] så skickar jag min personliga msn.

Jag måste bara visa denna video som Nelle< visade mig för ett tag sen. Den är så grym, så många grymma personer i samma video och låt! sjukt roligt att se alla tillsammans! Ni måste kolla om ni inte redan gjort det;

A Headbanging new year!

BILDBOMB!


Om det är någon som vill att jag tar bort någon bild så säg bara till så åker den bort fort som fan. men det ska väl inte behövas! haha

We live hard, creatin' all the terror


Martin Sweet
: This album is definitely a return to the sound and feel of Rest in Sleaze
Simon Cruz: A fine set of  Swedish balls!
Peter London: So, finally, this is the sound of Swedish sleaze in 2010. mmm,yummy!
Eric Young: I am so proud of our soon-to-be-born-kikk-ass-baby, can't stop listening to it!

Vad tror ni att dom snackar om? Det nya albumet såklart, Det är helt klart nu! Åh, jag ryser i hela kroppen av bara tanken, det är klart! "10 mindblowing songs. The album entitled Generation Wild is set for a late march release, through Gain records. The title track will hit the Swedish radio stations in January." In January? vad är det nu? det är januari, snart får vi höra en helt ny låt med Crashdïet och nya sångaren Simon Crüz, Generation Wild! 

Jag har tänkt ta upp det här ett tag nu, men livet har gått på förtur. stört taggat. Efter att ha hört "Caught In Despair" 5000 ggr är det väl ingen tvekan om att vi väntar oss ett kick-ass-album.

Just nu håller jag på att kolla igenom kameran... och... HAHAHAHAHAH. jag garvar fan ihjäl mig, lägger upp bilder snart. be aware.


Phony people come to pray, look at all of them


                                       David LaChapelle for The Fame Monster. love LaChapelle!

Men hur jävla länge kan man sova egentligen?!
fan vad less jag blir, haha. Jag måste verkligen börja vända tillbaks dygnet, för jag känner mig fan inte levande när jag vänder på det såhär. Jag somnade 05:30 igår och trodde att jag skulle ta mig upp i tid idag, så kasst att ens hoppas. Anyway, nu sitter jag här och dricker cappuccino och såg nyss ett klipp om vad som väntar inom filmen 2010. Alice In Wonderland, A Nightmare on Elmstreet, Sex and The City 2 osv. Det är ju verkligen sjukt taggat måste jag säga, Alice In Wonderland har jag ju tjatat om förut, och den är nog mest taggad!

Men vet ni, I've got some good news! Ikväll sticker jag och hämtar min kamera, så bilder från nyår dyker troligen upp senare!

                                                                                                             playing:

You made the swing with your unstoppable force


Skämt åsido, haha.
2009 har varit ett jävligt bra år
på sitt sätt, det har det. Men visst känns det som att 2010 kommer att bli ännu bättre? Jag har verkligen den känslan, är så taggad på 2010. nu blickar vi framåt!

Just nu sitter jag på sängen med datorn i knäet och försöker att inte spy till lukten av frasses-maten som står ute i hallen och behöver kastas av någon som orkar, haha. Men mest av allt längtar jag fan bara efter min kamera nu, längtar efter att se bilderna som lär vara jävligt vackra. Lär väl kunna möta upp macce snart så jag får min kamera och han får sin mobil. Såg att jag lyckats bränna hål i min kofta också, inte ett litet hål heller! haha, fan vad jag garvar.

Jag läste att Europe kommer till umeå på Nordic Rock! fan vad gött, ännu mer live musik i sommar! det ser ut som att live musiken 2010 kommer bli svårslagen. och 18 fyller man om 6 dagar, halelujah!


                                                                 Europe @ Hovet 28/12-09, Rockfoto.nu

My lips are covered with your escaping taste


                                                                                                           cobrasnake

Hey guys,
Jag har slått mig själv på käften många gånger nu, men jag har fortfarande ingen kamera i handen. Jag har insett att det kan ta ett tag innan det sker, haha. men den är återfunnen iallafall, det är huvudsaken. Om jag säger såhär, våran nyår var som "tomten är far till alla barnen" fast nyår. den var fan värre än det. Tror ni att ångesten har flödat? det har den, men allt är bra nu, till en viss del iallafall. det var blod, fights, tårar och onödig skit. Mer ska vi inte gå in på, tro mig, jag skonar er från detaljer.

Jag har börjat min utveckling mot en normal människa också, haha. Jag mådde fan overkligt dåligt igår, nu är det bättre. känner mig fortfarande halvt överkörd dock. Hittade macces mobil här också, fail. Ville väl mest bara uppdatera för att inte vara världens sämsta uppdaterare såhär på det nya året. Vi lär ju garva som fan åt det här nyåret sen. det var ju trots allt en förjävla bra start ändå, skitgod mat och trevligt folk. kommer fina bilder sen, (eller vem minns om dom är fina)

good times for one of my favourite songs.

vackert, mycket vackert



Haha helt åt jävla helvete.
Vad sägs som att ha det här som nyårslöfte: ett nyktert 2010?
helvetes fan så jävla fittdåligt jag mår. men kör man första skålen kl.15:00 påväg mot festen så kan man väl inte vänta sig annat än att det spårar. jag har supit bort kameran, så bilder och nästa update får ni när jag slått mig själv på käften och håller kameran i handen.

HELVETE så skabbigt.

RSS 2.0