I'm wide awake the more I sleep

fan vad kvällen har gått fort!
jag inte gjort annat än tränat, faktiskt, och sett på tv. Känner att jag är på g när det gäller träningen nu, och jag ska svälta mig lite och träna träna träna, sen kanske jag vågar visa mig i bikini när vi sticker till grekland. som för övrigt är om bara två veckor, fuck vad skönt det ska bli! den 16:e maj drar jag iväg och lämnar er kvar i skitsverige. sköönt som fan. Just nu borde jag dock sova, men vem har tid med det? Kände att en bloggning var behövlig, it's written bad blogger all over me för tillfället så, man måste ju få bort den stämpeln.

Imorrn väntar valborg som sagt, halvdag och great shit på kvällen, så det känns bara awesome. Det kan ju behövas en paus från allt vad det heter. Nu ska jag lägga mig med ipoden och sova mina skönhetstimmar. Marilyn Manson känns som en självklarhet även inatt, har varit det varje natt den här veckan iaf, och det känns grymt bra. Just nu får jag inte nog av The Reflecting God, en av dom bästa låtarna på Antichrist Superstar, no doubt.

sleep tight.

Why do I beg for more?

Idag har det kort sagt varit en skitdag,
Grått och spöregn, sämst resultat på ett prov jag kände mig ganska säker på, muntliga nationella i engelska och andra dryga och icke behövliga nyheter. Jag bröt nästan ihop idag. Så man kan ju säga att jag har haft bättre dagar. Behöver egentligen börja med en hemtenta idag, men den skiter jag i för jag orkar verkligen inte. Låter jag nojig när jag nämner att mitt horoskop sög idag också? men det gjorde det, ännu en dryg sak haha. Men nog med tjat från mig. Läste att GaGa även kommer till köpenhamn i juli, fun fun with GaGa. hoppas då helt klart på att det blir att se henne en gång i sommae, annars lär jag ångra mig för livet. Annat jag kommer sörja att jag missar i sommar är utan ngn som helst tvekan Sonisphere Festival i Hultsfred folkets park, det gör ont! Varför ända nere i hultsfred? Varför bor jag här?. Men nu är verkligen inspirationen på noll, känner inte för att yttra mig mer, blir bara klagande.

musik musik musik är allt som behövs ikväll.
just nu bullet for my valentine. älskade killar..
hoppas ni har en bra tisdag.

nu: { Bullet For My Valentine - Road To Nowhere }


Now they will see what will be, blinded eyes to see


hello guys.
Sunday day morning och allt. Jag ligger lite halvtragiskt i min säng och väntar på en kebabtallrik, som jag dock har väntat alldeles för länge på tycker jag. Solen strilar in genom persiennerna också ser jag, ser ut som en härlig dag, får se om jag känner för att joina den eller inte. Just nu känns det mest som att vi skulle haft ett Ben&Jerry's Glasscafé här i umeå, då kunde man ha tillbringat dagen där, men så är det ju inte dock. Jag försöker ha turen med mig på tradera idag också, jag som hade lagt ner det där, men vad gör man när man hittar en signerad mustasch skiva? Men vi får se...kanske bäst jag låter bli ändå, är nog pank som det är.

Jaja, som jag brukar säga, söndagar är dötid, så jag ska bara dryga av den tiden. Med min kebabtallrik och min musik, låter hyffat ok enligt mig. Justja, vaknade 07:40 i morse av ett sms från fredde den lille jäveln, han skrev: "Jag såg Deathstars för bara nån timme sen. vad gjorde du då? hahaha puss!". Tack fredde....tack för påminnelsen.

nu: { Metallica - For Whom the Bell Tolls }

medan ni sitter av dödtid, får ni gärna göra mig glad och bli medlem på en ny gratissida, Gratis5 < klicka på länken och bli medlem!

Jag vet inte varför men kanske är det därför

I'm, so pissed, so pissed.
Robinson utan Erik Billing går ju inte!
 Robinson utan Billing är kort sagt inte värt att ödsla tid på längre. Skönt det ska bli att inte måsta se ngt på lördagar, = holiday. Jag såg framför mig hur Billing tog hem hela skiten, jag kan inte tänka mig ngn annan och jag har ingen annan favorit. Jag låter väldigt tråkig just nu, haha, men varför fan skulle han somna för! Hur kunde erik, anna och angela göra ngt så dumt? om dom hade skickat blomman hade dom tagit hem duellen och det hade inte alls sett ut såhär. Men på ett sätt så var det bara ren otur att han skulle hitta ett skönt ställe att sitta på, det kunde lika gärna ha varit blomman som somnat. men vad gör man.. Jag håller iaf på att kirra autograf från Billing och det känns väldigt positivt, jag menar, killen är ju grym!. Ni måste ju även kolla in hans band Trevolt, > myspace.com/trevoltpunk.

so pissed..

Social sickness, glittering kisses

Hey guys,
Jag har nyss avnjutit ett avsnitt av Desperate Housewives och jag är så gryymt trött och less. Jag har gått i skolan en dag och det känns redan som att jag gått i en vecka, och med en svim-känsla har jag knappt överlevt dagen. Trodde jag var nära slutet ett tag, fan jag orkar inte! Direkt efter skolan fick jag sitta ännu en timma hos polisen för att få mitt pass gjort, och lika snygg som alltid blev man, hrrm. Så det är anledning till sen och lite uppdate idag, ingen ork och annat skit ivägen.

But! >Today It's Iron Maiden day! Flight 666 har världspremiär idag! Det känns ju så oerhört taggat, men jag blir så grymt jävla sur när umeå inte har valt att visa filmen, why oh why? Vilken miss säger jag bara, tror dom inte att folk vill se den här eller? Men man får väl vänta på dvd:n helt enkelt eller fixa det på annat sätt, för jag ska se den! Det är ju ett måste! En fågel viskade även i mitt öra att det ryktas att Marilyn Manson och Evan Rachel Wood är ett par igen! Ja, jag blev lite chockad, jag trodde det var över, och jag har nog lite svårt att släppa Dita än, dom var så fina tillsammans. Men Evan är också himla fierce och dom passar bra tillsammans om med. Och jag är alltid happy för Manson. En annan sak som chockade mig idag var att Melody Clubs nya album ligger ute på spotify. Jag som har planerat att köpa skivan imorgon på release-datumet, jag måste nu hålla mig och inte lyssna igenom den, för att få lite surprise iaf.

nu: { Deathstars - The Fuel Ignites }

Cat enjoying the sun.

I want to kill you like they do in the movies

Söndagsparty med Fredrik och Filip, vad mer finns det att säga?
Att dom sen får dit Marilyn Manson är ju bara för bra för att vara sant. Men det tycker jag vi skiter i, han var ju där! Live i svensk tv och snygg som fan! Tror ni jag var klistrad framför tv:n med hjärtat bankande? Det var jag. Det finns inga ord för vad jag känner för denna man, glädjetårarna var inte långt borta när han visade sig i tv-rutan. Och hur han sedan sitter där med sitt absint och dricker, skön som fan och får filip och fredrik att framstå som två svenska förvirrade.. töntar. haha. Om ni mot all förmodan missade detta, måste ni se det igen på kanal5.se. Underbar intervju för övrigt, en lättnad också att ännu en gång få höra att the best friends Twiggy and Manson är på G igen, det är så det ska vara. Snacka om kändis-crushen jag har på manson alltså, I wanna be the girl next to him on the photos even though his 40. Call me sick, do it, haha.

Jag sitter kanske vid världens mest sega stationära dator just nu, för som ni vet är min bärbara ur funktion. Det känns inte bekvämt på ngt sätt att sitta här, så jag vill väl nästan bara säga sleep tight nu. Och att det är grymt roligt att jag blivit nominerad till så många veckans blogg nu helt plötsligt, awesome! Så fortsätt gärna rösta, jag har länkat i inlägget nedan. Jag bloggar imorgon efter en shoppingtur med lisa!

Tänk att jag i stort sätt kramat och tagit på denna man!

Deras uppgift i år är att skita i allt som vi sagt

Rösta på mig här som nummer 9 > Rösta på mig som veckans blogg! <

Hey guys,

Anledningen till piss-update är att jag hade bestämt mig för att knåpa ihop med video från storsjöyran eller ngt för att visa er. Det hela slutade dock i att pappa förstörde min älskade dator. Så just nu är jag på ett grymt uselt morgonhumör, för det är det ända jag kan tänka på, fyfan. Kan knappt kolla på honom, ilska ilska.. jag tänker bara på hur fan jag ska kunna blogga när jag kommer hem till mamma. Kill me.

Åh. Ja, idag är det lördag och det är fint väder ute, jag hade kanske tänkt ta med mig laptopen ut i solen, men nu är ju dom planerna dödade eftersom ngn var tvungen att pajja den. Jag ska iaf först lyssna klart på dagens Tracks, som pågår just nu, sen ska jag rösta - my favourite thing to do. Sen får jag helt enkelt se vart dagen för mig, ska nog först försöka komma över katastrofen med datorn, haha. Jag vet, det är pinsamt. Men nu till så jääävla bra news:

> 30 seconds to mars kommer att jobba med Kanye West på det nya albumet. Borde vi vara oroliga?
> Green Days nya singel är nu officiellt ute.
> Iron Maiden Flight 666 premiär 20 April, snart!!

> Tracklist of Marilyn Manson - The High End Of Low

01 Devour (klicka här för att lyssna!)
02 Pretty As A Swastika
03 Leave A Scar
04 Four Rusted Horses
05 Arma-goddamn-motherfuckin-geddon
06 Blank And White
07 Running To The Edge Of The World
08 I Want To Kill You Like They Do In The Movies
09 WOW
10 Wight Spider
11 Unkillable Monster
12 We're From America (klicka här för att lyssna!)
13 I Have To Look Up Just To See Hell
14 Into The Fire
15 15

COVER



BRING ME THE HORIZON NEW VIDEO

The price you pay for walking my streets

Guten tag.
Just nu lyser solen och allt känns sådär lagomt skönt, vädret vill dock inte bestämma sig. Det var nyss en liten snöstorm, och efter den har det skiftat mellan snö och sol.  Ingen har väl missat nyheten om Piratebay heller, jag fick mer än en dålig magkänsla när jag hörde nyheten, ett år fängelse och 30 miljoner i böter. Så förjävligt, rikigt illa. Sen när man var i full gång och buda på en signerad mustasch-skiva på tradera får man reda på att Dojan för fan har slutat i bandet! Hur har jag missat detta först och främst?  Först blir vi av med Hannes, och nu Dojan, nästan så jag kände en tår som ville tränga sig fram. Tur att man hann se en sista konsert med honom innan, jävligt tur. Mustasch hemsida säger: "Drummer Mats "Dojan" Hansson today decided to leave Mustasch due to his chronical muscle ruptures. The pain has made it impossible for him to keep playing drums in such an actively touring band. We are of course all sorry to have him leave, and we thank him for his ten years in the band." Det är sorgligt.

Sen blir man ju inte så lycklig när reklamen för Sweden Rock går hela tiden på Rockklassiker heller! Det hugger till i hjärtat när det tydligen är klart att In Flames och Mustasch inte kommer till p&l i sommar. Sweden Rock 2010 here I come! ...eller ngt. Och Rockweekend on tour igång för fullt. Ikväll är dom i Gävle, > Mustasch,  H.E.A.T, Dia Psalma, Dead By April och Renegade Five. Så Gävle.. jag hoppas inte ni stannar inne framför tv:n ikväll. Självklart finns det inget stopp i umeå, varför är jag inte förvånad? Dom gör dock ett stopp i ö-vik, vilket är ganska nära! Frågan är ju bara vem jag kan lyckas dra med mig till ö-vik den 24:e April, hm.

nu: { AC/DC - Highway to hell }

vad skulle vi göra utan mustasch?

Då stänger jag själen, klämmer ihjäl den..

..hittar en himmelsk drog.

Hey guys,
Fan, det snöar idag, det är grått och genast blir man sådär slö. Så idag har jag inte orkat röra mig, har bara sett project runway och halvsovit. Just nu är det verkligen bara metal som gäller när det kommer till musiken också. Är spyless på allt annat känns det som, I need heavy fucking metal going on death metal, industrial metal, alternative metal etc. Vet inte varför, men nu slår kräkreflexen igång så fort jag hör ngt lugnt och popigt. Jag hoppas verkligen att mina grannar uppskattar min period nu också, haha! Det underlättar nog om dom gillar In Flames för tillfället iaf, för jag snålar inte med volymen, känns mest som att jag vill spränga de få hjärnceller som finns kvar eller ngt. Och thank god igen för spotify, vad gjorde mänskligheten innan spotify? 

Annat som går omkring i mina tankar är tatueringar. Olika idéer kommer upp hela tiden, men när ska man veta att det är det man vill ha för evigt på kroppen? Det känns ju helt klart att ngt med musik är ett måste, eftersom musiken står mig närmast. That's someting to think about.. Tänkte även på vad killen vars rum blev omgjort i roomservice igår sa, att sverige gör så jävla grym musik! Att sverige gör bäst musik när det gäller hårdrock. Är nästan beredd att hålla med honom, utan tvekan.

UPDATE 19:35: Nu kan man förbeställa Hardcore Superstars nya album BEG FOR IT. Omslaget är även avslöjat nu, gå in på officiella hemsidan hardcoresuperstar.com eller myspace.com/hcssgbg för att se.

nu: { In Flames - Trigger }

Musik non stop till slut

Hello in the night,
Blev lite sen update, men vad gör man när man har lov? Jo, jag lever livet, haha. Efter kvällens tv-tittade kan jag iaf lova att Dregen är min framtida man, så nu vet ni det. Och min möjligtvis framtida designer, för visst blev det grymt snyggt i kvällens Roomservice? Särskilt spelhörnan, DEN tapeten skulle gärna få vara i hela mitt rum, danke. Men nog om drömmar (som kommer bli sanna). Jag har bara slöat framför tv:n ikväll, levt ett riktigt rocker liv om man säger så. hrrm. Något annat som kommer med dom här vår/sommar-känslorna måste ju vara festival förfan! Hur taggat är det inte med live-musiken och värmen nu? Jag smäller snart av över väntan. Då känns verkligen livet, live-musik utomhus med den lilla partydrickan på den. Mhm, Jag menar ärligt att det är oslagbart.

Nu blir det bara massa bra musik all night long. Har absolut inte planerat en tidig kväll, äntligen får man leva lite på natten. Awesome!

nu: { Backyard Babies - Pet Semetary (ramones) }




Dregen can do both.

Man he hates that bitch

Hey hello guys,
Jag är för tillfället taggad inför en helkväll med Desperate Housewives, eller derre harre som vi en gång i tiden sa. Med start kl.21 som vanligt, fast nu ett avsnitt direkt efter också, kanske som en liten förlåt för att hockeyn förstörde förra tisdagen? Troligt. Känns iaf lagomt taggat och jag ska ladda upp med glass! haha. Musiken är iaf på och nu står jag inför valet på ett par solbrillor @ tradera. Ett par svarta wayfarer bara,  random boring, jag tvekar på om jag verkligen skulle passa i ett par, jag har så brett face så jag undrar om ett par i en större modell skulle vara bättre. vart man nu får tag på dom. Men nu! > är det dags för news:

> Satyricon gjorde  en grym spelning igår @ Trädgårn, och får 4 getingar från expressen. Bästa låt framförd var K.I.N.G.

> Det blir kris i festival-sverige pga finanskrisen. Ingen vill att det här ska drabba publiken, men det måste det tydligen göra, biljettpriserna tvingas höjas, färre utländska artister blir fler svenska. Tvingandet av höjning när det gäller biljetterna gäller Peace & Love, Way Out West, Sweden Rock och Hultsfred. Andra festivaler som Storsjöyran och Arvikafestivalen har istället för att höja priserna dragit ner på personal och projektanställda.

> Just nu röstning på Kiss hemsida om vilket land bandet ska spela i på den kommande turnén. Så om vi vill ha Kiss till sverige är det bara att rösta som fan, för det är endast de länder med flest röster som dom besöker!

> Bullet For My Valentine jobbar för fullt med sitt kommande album för tillfället. Det beräknas vara ute tidigt 2009, i år, och bandet träffar producenten Don Gilmore som bl.a jobbar med Linkin Park och Good Charlotte.

> Se underbara John ME sjunga nya låtar från skivan I Am John live i Expressen Live här.


nu: { Satyricon - Mother North (live) }


Satyricon, Metal Town 08. Rockfoto.nu


Is an art that’s hard to teach

Gooodmornin' sunshines,
Strålande sol idag, så härligt. Även fast jag inte har planerat att röra mig ut så känns det härligt ändå. Idag börjar dom allra flesta skolan, men icket jag. Man kan säga att mitt lov börjar idag! Ruskigt härligt kan jag lova. Jag har inte planerat ngt särskilt idag, är grymt sugen på att dra mig ut och köpa lite nödvändiga saker. Men jag ska snart ta en dusch, sen måste en klipptid fixas, mitt långa hår måste kapas pga att det är hemskt slitet. Men jag ska absolut ta så lite som möjligt, jag vill inte bli av med mitt hår. Får se om jag kanske beställer tid för lite nya slingor också, är så less på min frilla nu. Jag har varit tråkig alldeles för länge, har haft samma skumma färg och styling alldeles för länge, man blir ju less. Så nu behövs en liten förändring, om den blir stor är tveksam. Men boooring talk. Jag ska buda på en par solbrillor på tradera sen också, och jag är grymt sugen på ett armband från cocoo.se. men samtidigt är man ju pank,

 Ni får ha det så bra bland läxor och lektioner, haha. Nu ska jag fortsätta njuta,

nu: { The Offspring - You're gonna go far kid }
next: { Hammerfall - Any means necessary }


I've been looking for a lifeline

Cat, your damn dream man.

Nu är jag helt slut!
Även fast jag körde fast totalt även denna gång och bara lyckades skriva ett halvt a4. Jag skyller på att min planer blev kraschade av ngn jävla hockey. Jag rinde Lisa och klagade över skitinlämningen och tänkte just säga "nu måste vi lägga på, desperate börjar nu!" men hon avbröt med "det är hockey.." sen grät jag lite och sen sa vi hejdå. Så...som sagt, om ni undrar om jag är less på livet  i skolan så fråga gärna. Jag har iaf försökt tänka positivt och förstört mina öron ännu mer med hjälp av för hög musik i lurarna. Life is wunderbar.

Men nu ska jag tvätta bort sminket och sedan släpa mig vidare mot sängen..där min käraste ipod ligger och väntar på mig.

sleep fucking tight.

nu: { Papa Roach - Lifeline } < Nytt!

Words are all I have to give to you

Look at my new t-shirt! Mustasch!

Är grymt less idag, tur att tröjan kom och livade upp lite, den är ju så snygg!
Det är grått ute, jag är spyless på skolan och jag vill bara ha lov. Men på torsdag sticker jag iaf och har lite semester, ska bli jävligt skönt. Sticker till fjällen med kussarna till my grandparents, där lär det bara bli slapp. skoter och xbox och sånt, umgås! Just nu spelas The Sounds 'No one sleeps when I'm awake" för fullt @ spotify, den låten är helt klart beroendeframkallande. Jag har även dragit fram basen och högtalarna till bärbara så jag får lite riktigt ljud! Blir nog att spela lite Mustasch snart också, bara för att känna mig lite töntig i nytröjan, haha.

Ikväll måste jag skriva på en inlämning som ska vara färdig på torsdag, och den dagen har jag även prov, scream halelujah för den. Men jag kommer självklart ge dig för Färjan och Project Runway. Men innan allt det ska jag käka en sen middag, vi får se hur uppdateringen blir ikväll.

hoppas ni får en bra kväll!

Hey you, you got an error too

Mornin' guys,
Jag funderade kanske i 30 sek igår sen slängde jag mig i sängen, vilket resulterade i att jag tog mig upp före tolv idag, skitskönt! Känns som att jag har varit uppe hur länge som helst, men klockan är bara två, härligt. Men söndagar är som vanligt bara dötid, så man gör inget värt ändå, lika bra att stanna i sängen kanske. Just nu spelar jag Backyard Babies på högsta, spelar bort mina tankar skulle man kunna säga, finns saker jag inte vill ska poppa upp i min hjärna för tillfället. Då hjälper det med good fucking high music. Såg även reprisen på Grillad med Dregen, gillar inte programet alls, men man måste ju glo lite när Dregen är där. Kändes förjävla bra när han sa "ni får ha det så bra, så syns vi kanske få ngn festival i sommar!" Hell yes! See u on peace & love Dregen.

Musik resten av dagen för min del iaf, fylla på ipoden osv, sånt som man kan göra på söndagar när man har all tid i världen. Ni får ha en bra söndag!

nu: { Backyard Babies - A song for the outcast }

rockfoto.nu

We like to p-p-party hard

men hey guys!
Vet ni..det fanns absolut ingen tid alls igår, ingen tid för mig själv ens. Jag fick lov fort som fan göra mig iordning, katsa i mig en macka och rusa. Jag hade iaf en riktigt trevlig kväll med tjejerna, they're the best helt enkelt. Dock så känns inte dagen idag så peppande men det är ju smällar man får ta. Jag kunde nästan inte släppa att jag inte hann uppdatera heller, haha! Det är illa, men nu är jag back, och jag skrev ju även att det kunde bli lite tufft att hinna med en uppdatering.

Fick även veta lite bad news denna lördag, Meshuggah ställer in. Meshuggah skulle spela i umeå den 12 April, nästa helg alltså, men nu ställer dom in hela turnén. Anledning är att Tomas, trummor, har ett diskbråck som gör att ischiasnerven kommer i kläm. Det är därför omöjligt för honom att spela, och bandet är så tight så dom ställer in det hela. MEN, lite goda news på det! Igår släpptes äntligen Hardcore Superstars nya singel "Beg For It" på myspace! Äntligen nytt från killarna, äntligen! Jag lyssnar på låten just nu, men tänker inte yttra mig innan jag hört den ytterligare några gånger. Glöm heller inte att HCSS nya skiva släpps  3 Juni. och en sak till! Johan Palms första singel går nu att lyssna på! Klicka här för att lyssna på Emma-Lee. <

(klick)


jeffree to the star, hot n' fierce.

On this road to nowhere

Dags för sägen nu faktiskt,
Tiden har bara rusat iväg ikväll, och jag har faktiskt städat rummet! Det är unbelievable. Jag tog t.o.m modet att försöka rensa garderoben och slängde fem plagg. Mer än så kan jag inte slänga samma dag utan att känna ångest, jag kan aldrig slänga saker. Något som jag fått klart för mig nu är iaf att jag har alldeles för mkt kläder, mest skit då, jag använder inte allt på långa vägar och jag hittade en tröja med prislapp kvar och det ena och det andra. Efter städningen ugglade jag bara framför datorn och sen såg jag lite ballar av stål, och nu är kvällen slut. Duschen väntar och imorgon blir nog en mycket bra dag. Det blir den väldigt stressig dag imorgon dock, jag hinner knappt äta middag hemma förren det bär av igen. Men jag vill nästan lova en update.. det skulle kännas jobbigt att inte hinna med den,

Något som jag glömt att nämna i bloggen är att Bullet For My Valentine som headline och andra band, hade i lördags en helkväll med rock konserter. Men den här showen var för välgörenhet, alla biljett-pengar gick direkt till fonder för "Teenage Cancer Trust". Det var en riktigt bra idé, att man även kunde känna att pengarna man la ner på att se sitt favorit-band gick till något bra! I wish I were there though. Tusentals av fans var där,

älskade bfmv.

nu: { Bullet For My Valentine - Road to nowhere }



klicka även här för att se Kerrang podcoast med Matt och Jay

RSS 2.0