Gonna sing/Come along/Gonna do it all again


Haha dom här bilderna måste ju vara dom skönaste,
Hänga lite med killarna i Hardcore Superstar? jatack. Adde Andréasson aka. den fetsköna trummisen i bandet, skrev på facebook tidigare idag att dom har spelat in en ny låt, "Sex Pressure". Känns väl typ... SKITBRA. Nytt från HCSS, fifan vad gött!

Well, en ny vecka är påbörjad och idag är det även den sista dagen på den här skitmånaden! Hoppas december kommer och bidrar med lite bättre tider. Det tror jag också. imorgon kommer solen skina, snöflingorna falla ner perfekt (så vi får det överstökat) och man kan börja morgonen med att öppna den sketna chokladkalandern och äta den löjligt lilla chokladbiten.

Det låg förresten en gammal HCSS-skiva i brevlådan idag för att nästan komplettera min samling. Alltid mysigt med skivor i brevlådan,

OJ SÅ BRA! för övrigt grym filmning,


They think our heads are in their hands


Det är det här hela USA skiter ner sig över.
Adam Lambert perfromance på American Music Awards. jag tycker tvärtemot, det är förjävla hett! (klicka här) Adam lambert kom tvåa i  American Idol 2009 och nu är det hysteri över hans uppträdande på AMAS förra veckan. mest över hans hångel med killen på ovanstående bild. sen blev det ännu mer hysteri över att han vägrade be om ursäkt. Tacka fan för att han gjorde det.

Den här söndagen har varit seg och skön. Mamma kollade skamset på mig när jag kom hem och berättade att hon lånat ett av mina nitarmband i helgen (utan att fråga!) och tappat bort det! hur smidig får man vara? haha, jag blir så sjukt less. just det nitarmbandet är från grekland, så jag sa åt henne att åka dit och köpa ett nytt.

nu ska jag återgå till tvn. ha en bra kväll,

                                                          > Metallica- Welcome Home (Sanitarium)

Första advent?


Det känns ju bara overkligt att det redan är första advent. Det är som att man väntar på att någon ska säga "ha-ha, jag skämtade bara, det är fortfarande oktober". Jag och pappa har gått runt och segjulpyntat till Bandit hela dagen, jag känner verkligen inte taggen. Min christmas-feeling försvinner mer och mer varje år, det är fan sorgligt! jag fick en liten julkänsla när Corroded's akustiska version på time and again spelades, men den dog lika snabbt, haha.

och kallt som fan är det idag! brr. konsertsommaren går runt i tankarna också, Kiss JATACK, och det här med biljettfusket. den där skiten går ju verkligen en på nerverna Jag röstar JA för lag mot biljettfusk och det är fort!

Vill ni hade lite julfeeling?
Checka detta mästerverk gjord av anonyma ;)

lyssna även här: http://www.myspace.com/santasofdeathmetal,
det är julmusik det

I wanna have my fun where the nights are long


Dregen, - sveriges Ace Frehley!
Denna mysiga glädjespridare gästade Robins ikväll och jag var inte den som missade det. Det blev som ett uppåttjack den här trista lördagen med lite Dregen i tvrutan. Han rättade till Backyard Babies "paus" till en välförtjänt semester och sa att dom kommer spela tillsammans igen. Det svarar på lite frågetecken och man kan andas lugnt igen.

Annars så går Crashdïets meddelande på repeat i huvudet. "We're truly sorry to say this, but the making of our next album is way too far behind our recording schedule". Jaha, där försvann taggen inför en release tidigt nästa år? i och med detta har dom fått ställa in sin turne i Finland med Hardcore Superstar också. men förhoppnings ska dom väl kunna ta igen den tiden nu.

haha, jag och >Johanna< har diskuterat kring detta och har kommit fram till att förseningen och all skuld går till Eric OLD som sitter på Rocks varje kväll och klagar på sin hangover nästa dag på twitter. Haha, nej förlåt. skämt åsido, allt stöd till killarna och hoppas nu att det går bra med skivan. Nya samples ligger ute på Crashdiet.org och det låter grymt!





Rynkfri, ringlös, målad, tung och febervarm


Jag inser hur mycket jag nojade igår när jag läser föregående inlägg,
Haha, men det gjorde jag nog rätt i. Jag överlevde natten med kläderna, tofflorna och tjocktröjan på + lite feberyrsel. Nu är jag fit for fight igen med dras fortfarande med en halvdöd arm. igår var den nog heldöd t.o.m.

American Music Awards står på i bakgrunden medans jag försöker göra ett svenska arbete. Jag suckar mest och borde nog stänga av skiten, haha. det skulle gynna mig. Men ja, förutom att jag tryckt i mig ett wienerbröd idag och det snart är mörkt ute, så är det den här svenska uppgiften jag måste kämpa med.

Jag har sagt det flera gånger, men fan vad jag älskar "Röd"! det är nästan det ända som spelas direkt ipoden ligger i handen. Just nu är det låtarna nedan som spelas nonstop. dom är så otroligt underbara och ger mig rysningar redan vid första tonen. och för att inte tala om texterna, helt fantastiska.

Hjärta


Sjukhus



Shout it, shout it, shout it out loud


Nattlig update,
nattlig? finns det ens något som heter det. Jag är iallafall väldigt nöjd över att Mariette fick lämna idol, men mindre nöjd över att Tove kunde sitta så säkert och Calle kunde hänga löst. Blir det Tove och Erik i finalen slänger jag fan in handduken och vägrar finalen. Nej, Erik och Calle i final tack. Jag måste klämma in att båda var totalgrymma ikväll och charmar ihjäl mig,

För övrigt så tror jag fan att jag är nära döden snart. kalla mig nojig, för det är jag, haha. Jag kan inte röra armen(som är helt uppsvullen), jag kan knappt gå, jag yrar och skakar i hela kroppen för att jag håller på att frysa ihjäl och huvudet är som bly. lägg på lite feber på det så fattar ni hur jag känner mig. not fierce at all,

jag söker empati hos er nu, hoppas ni fattar det

A sugar-coated piece of shit


I'm alive och det är fredag!!
fast jag är stuck med en halvdöd arm förgiftad med swine flue. Det gjorde riktigt ont en stund efter sprutan, och det håller fan fortfarande i sig. så länge jag inte rör eller ingen nuddar armen är det okej, haha. men jag klarar mig nog undan dom mysiga bieffekterna. förutom 2012 när alla dör då,

Nu blir fredagsmys och tagg till idol x100 då vi kommer att få höra Erik sjunga Kiss och Calle sjunga Rolling Stones i veckans tema "Arena". Nu håller vi tummarna att Mariette eller Tove måste säga byebye och släppa en tår, eller vad säger ni? 

Har ett litet hett tips till er; Midnight Cowboys<
Riktigt grymma killar,


They're an evil drug to make you lose your mind


                                                                                                       crashdïet 2007
...
vet inte riktigt om jag sover eller är vaken, är död eller levande. Jag vet iallafall att det är fredag imorgon och att det känns förbannat skönt! Imorgon ska vi förgiftas med svininfluensan-vaccinet på skolan, det återstår ju att se om vi överlever den dosen eller åker på några fina bieffekter. Själv tror jag nog att det kommer någon fet biverkning 2012 och det är därför jorden går under.

kolla in dom här länkarna:
Sonic Syndicate - Burn this city acoustic live
Sonic Syndicate Interview with Nathan and Robin

Mer action än att jag ännu en gång ska trycka lurarna i öronen och krypa ner i sängen blir det nog inte idag. Som amy brukar säga "INTE ok!".  Men det är jävligt roligt att statistiken bara stiger och komplimangerna ökar. Jag gillar att skriva för er. danke och godnatt. > snart 6 veckor kvar till 18! action!

two fierce girls walking the streets

Long live rock and roll, long live Ronnie James Dio


Jag myser och instämmer på Grimgoths kommentar: "Man borde bo i ett land där det var lag på att man måste vara hårdrockare. ;)"

Sen vill jag säga hur mycket jag supportar Ronnie James Dio, denna underbara grymma kille som har levererat så otrolig musik genom åren! Vi fick veta att han låg på sjukhus för ett tag sen och ställde in sin Europe-turné. vi fick ingen vidare information, men idag fick vi veta: "Ronnie has been diagnosed with the early stages of stomach cancer" Det högg till i bröstet när jag hörde det. Men som tur är så verkar han bli okej och allt vi måste göra nu är att supporta honom.

"After he kills this dragon, Ronnie will be back on stage, where he belongs, doing what he loves best, performing for his fans". skickar alla "Get well-cards" i hela jävla världen till honom!



Over your ash I'll weep and then I'll die


New Moon.

Kan inte annat än säga att den är underbar. Trodde att Twilight var svårslagen, men just i denna sekund är jag tveksam på om inte New Moon är bättre. Jag är helt fångad av den, truly amazing. Om ni inte har sett den måste ni se den. 8/10 och jag är totalförälskad. fuck Team Edward och Team Jacob, varför måste man välja? Jag vill ha båda vid min sida. hade fan goosebumps hela filmen.

Annars så har dagen bara rullat på. Jag träffade en trevlig kille med grym musiksmak. han hade bl.a. vunnit en träff med Metallica, snacka om att ha tur! Han hade också träffat Eric Singer (trummor - kiss), jag fick se ett litet videoklipp med dom, kinda' awesome.

Nu ska jag vara lite tragisk och se dagens Paradise Hotel-avsnitt. ni trodde väl inte att jag inte såg det? Jag älskar sånt här! haha, hjärndöda människor.

>{ Baby Jane - Next in line }


Enough of conspiracy, 'cause you cannot win


Hey guys,

Jag har sjukt ont i asset p.g.a. att jag suttit här alldeles för länge. mest i hopp om att få något skolarbete gjort. Jag fick ihop några meningar, guldstjärna till mig!

Jag sitter och snackar festivaler med Gustav, -ännu en gång. ofc. that's what we do best. Mina ögon tårades rätt rejält när han skickade promo-postern för Graspop 2008. Iron Maiden, Judas Priest, Kiss, Whitesnake, In Flames, Deathstars, Bullet for my valentine, Volbeat, Avenged Sevenfold, Bring me the horizon etc på samma jävla festival! Mitt hjärta hoppar ju fan ut och gör en volt. Konstaterat sedan länge: utländska festivaler knäcker svenska rätt hårt. Rammstein är t.ex. färdiga för Rock Am Ring 2010 och band som Metallica, Korn, Kiss, Linkin Park och Muse ryktas ska bokas.

Nu ska jag ta mitt musikhjärta och krypa ner i sängen. med ipoden tätt intill. Imorgon sticker jag och ser New Moon med klassen, uppdaterar efter det.

> { Hypocrisy - Fearless }




I'm gonna break your heart an get away with murder


                                                                                                     Audrey Kitching
So... what now?
I'm kind of speechless today. Jag är lite lätt irriterad över att min ipod alltid är full och inte rymmer ett skit. 8 GB är inget för mig, släng hit en 120 GB.  HIM hörs ur högtalarna och jag såg nyss en liten videoupdate från Ville himself. HIM's album "Screamworks: Love In Theory And Practice" släpps den 8 Feburari nästa år och kommer bli deras mest sexuella och biografiska album hittills.

Artwork till den nya skivan >
Jag är nog lite kluven till vad jag tycker. inte så imponerande kanske? tur att Ville är het

Ja, jag har nämt det förut. men visst fan börjar det blir riktigt olidligt att gå omkring och vänta på alla album-releaser som väntar nästa år. det pirrar lite extra när man tänker på det helt klart. Nu ska jag slänga in en Lamb of God skiva och låta rummet skaka av den underbara musiken och Randys grymma stämma.


Poisoning the mind with liquor


Monday. eller Mongolid-Måndag som fredde säger.
skit-måndag skulle också passa bra. Är totalt stendöd och fick slita upp ögonlocken så jag kunde få i mig lite middag, nu sitter jag här och har en hel del att ta tag i. Varför väljer lärare att mata in allt innan jul?! snart bryter jag ihop och skiter i allt. jag säger bara: 3 stora inlämningar och ett prov nästa vecka. jävla skräckvecka.

Jag läser lite på aftonbladet och får se att Kiss kommer till sverige den 12 och 13 Juni och krockar med sista dagen på Sweden Rock. Why in gods name? Jävligt kasst om ni frågar mig. jag menar, ett annat datum hade ju varit fint.

Nu kan man också ladda ner Volbeats nya låt A Warriors Call på Metalhammer!< En låt till boxaren Mikkel Kessler. Jag har inte hört den nog mycket för att uttala mig, men jag kan lova att den inte är dålig. kärlek för öronen och rysningar för denna grymma musik som vanligt.


Like roses, we blossom and die


Why didn't Allison win?
Riktigt kasst om ni frågar mig, då jag inte tycker att Teyona var mer värdig, tvärtom. Men gud vad jag älskar Allison, my number 1 favourite all time. hon slår ut alla tidigare favoriter. Håller ni inte med om att hon är helgrym? 
she's what I call fierce.

Så ja, imorgon börjar en ny vecka och det är väl lika bra att dra täcket över huvudet och låta den komma. Jag börjar väl nästan, lite, kanske förstå att det inte hjälper att jag är uppe halva natten för att fördröja det hela, haha.

sleep tight guys

Hur heta är inte dessa bilder på Oli från Drop Dead's nya kollektion?

That's the way you'll end up when they beat you blind


vafan, när blev det söndag?

bra att folk säger något. Det känns mest som att helgen tvärförsvann, och jag ser att jag bjudit på riktigt kass uppdatering också, sorry. Igår gjorde jag inte ett skit, mer än att ligga och halvdö på diverse ställen i lägenheten med en chipspåse i handen. haha, knappt så jag kommer ihåg vad mer jag gjorde.

Just nu lyssnar jag på >Kristofers< insturmentala låtar som bara väntar på att få lite sång tillagt. och det är riktigt jävla bra, han är grym! Annars så har Behemoth spelats en del, dom speglar mitt humör idag om man säger så. har en fin liten läxhög som jag måste ta tag i, riktigt ful är den. vill bränna upp den,

om det är några som gillar att teasa så är det the guys of Crashdïet. Man helt lyrisk efter dessa updates. I want next year and new music now!:

Give me a moment, I’m leaving my mind behind


Well, hey guys
Jag har nyss sett idol och har väl bara en sak och säga: jag är kär, i Calle
. Fast det visste ni kanske, men nu får ni en bekräftelse. Fyfan vad killen är grym, så urmysig och stört bra på att sjunga. man försvinner till en annan planet när hans stämma fyller hela kroppen och där vill man gärna stanna.

Gårkvällen var bra. jag hängde med girlsen och träffade bl.a fredde på bilden ovan, det var något år sen vi träffades och det var väl fan verkligen på tiden att vi träffades nu! så mycket som vi umgicks förut. Jag träffade även några av dom som hade köat till biljettsläppet till House of Metal. när det stod i tidningen att några hade köat flera timmar till biljettsläppet tänkte jag bara att dom var jävligt ovärda. Det kan jag ju lova att jag inte tycker längre, dom fick nämligen VIP! dom jävlarna fick vip och kommer hänga backstage med Lamb of God. det gjorde jävligt ont att höra det ska ni veta.

Nu ska jag släpa mig ur sängen och göra något åt den här dagen,


jag och Angel, som inte alls är brun. nejnej,


hey girrrrrls

Got a hundred sides, what the hell more do you need


                                                                                                        freddie wizzp
Fridaaaaaay!

Fredagen kommer alltid som en stor lycka och gör så att man släpper allt för en stund och känner det där lugnet man absolut inte haft tidigare tidigare i veckan. fredag är som en jävla frigivning. Min 80's playlist spelas på spotify och jag njuter som fan! Ikväll ska jag börja helgen med en stor underbar pizza och sen drar jag vidare och träffar tjejerna.

Är ni sugna på lite Nicklas Hocker? då kan jag bara meddela att det här är hans nya blogg > http://nicklashocker.wordpress.com/. nypiercad och het som fan.

Jag kollade runt lite på Crankitup.se där Sonic Syndicate lägger upp bilder från touren och hittade dessa sköna bilder från när dom var i umeå(sista bilden från sundsvall). Hur stört taggad blir man inte på House of Metal när man ser att skylten bara står där och väntar på att hängas upp och lysa upp skitumeå med lite METAL?



I only dream in black and white, I only dream cause I'm alive. I only dream in black and white


                                                                                                    Audrey Kitching

Tuesday it is,
Jag har legat och kollat i skolkatalogen sen jag kom hem. den låg i brevlådan idag, det är alltid lika töntigt roligt att kolla på alla. och såklart minst roligt att kolla på sig själv, haha. Tur att dom flesta av er inte kan kolla i den. Det har varit en slapp dag idag med endast två riktiga lektioner, och även lite livemusik! Det är ett gäng killar på skolan som gör jävligt bra ifrån sig, med egenskrivna låtar och allt.

Jag har för övrigt snackat med denna tjej<(länk) om massa stuffs ett par dagar nu. Haha och det är riktigt roligt att höra hennes juicy stories och snacka vidare. Jag tycker ni ska kolla hennes blogg.
I would call it...wait for it...fierce!

nu till något jag totalt smälter av.
kolla på dom här sjukt heta bilderna på Simon Cruz;

foto:
erikflyg.se/blog/ 


Det här är sverige, snälla gråt när ingen ser

Hey guys,
Matteprovet hamnade i papperskorgen idag och det ligger nog fint där, där det hör hemma. jävla skit, jag skulle ha öppnat boken ändå. Men nu hjälper det ju inte att grubbla över det. För tillfället är kura ihop mig i sängen och sova det ända jag vill. jag är sjukligt trött, tror snart kroppen gör uppror. men hur många gånger ska jag behöva upprepa "vem fan har tid att sova?!".

Jag vet ju att dom flesta av er bara hurrar efter lite bilder på Takida, (det gör ni innerst inne) så här får ni glädja er lite! ;) Jag fick för övrigt Roberts sexiga svettiga handduk av en kille som heter Rasmus, danke.

Takida Live @ Umeå 14/11-09




 


Hey Satan, here I am. It seems like you finally won

bröl.
jag borde ha pluggat matte, men tror ni jag har gjort det? Nej knappast, jag är tidsoptimist blandat med gud vet vad, så allt går sjukt långsamt för mig att påbörja. jag lär nog inte öppna matteboken alls. Jag väntar nog innerst inne på att någon ska komma och rädda mig och säga att jag slipper skolan forever. men visstfan får jag vänta länge då,

Känns inte riktigt som jag vet vart jag har mig själv heller, det känns som jag är ute på vift och det var länge sen jag landade för en paus. Jag skjuter upp det mesta och väljer att inte tänka på vissa saker, lägger allt på hyllan liksom. snart går hyllan sönder pga överbelastning och jag blir pyskiskt störd typ. haha,

har även roat mig med att kolla på alla grymma bilder sen Bandit kryssningen i helgen. där om någonstans verkade stämningen vara på topp, vilket den också var, information från säkra källor.

You want a piece of me, go cut yourself a slice

Kan man bli annat än sjukt happy när man kommer hem från skitskolan, har sonic-spelningen i tankarna, slår på datorn och möts av en kommentar från Nathan Biggs? Ja, Nathan Biggs i sonic syndicate. det värmer som fan och mitt smile kommer nog sitta kvar ett tag. Fan vad han är awesome den killen. Så roligt att mina sonic-updates uppskattas av en true member, det är ju sånt man vill höra!



Annars så ska jag snart slänga in en pizza i ugnen och försöka undvika tanken på att jag har matteprov imorgon. Det är något som verkligen inte kommer att gå bra. Nu känner jag kanske att det blir lite för mycket sonic i bloggen men jag måste ju ändå få visa snyggtröjan jag köpte:





Beam me up god, because I can't fend off my enemy


Jag och Nathan. we're totally awesome together.
Haha, vet inte vad jag försöker åstadkomma med mitt pain-face, men visst, det kändes väl rätt för stunden eller något. man måste väl bjuda på sig själv ibland. sen är det ju ganska komiskt att jag verkligen försöker lägga armen runt Nathans axlar, he's huge. 

Nathan har även uppdaterat bloggen och tackat oss svenska fans för att vi är AWESOME, just like he is.

Ikväll har det snackats med diverse folk angående det här med backyard babies osv. Det är väl bara att försöka bita ihop och andas lite halvdåligt tills dom bestämmer sig för att dom saknar det som fan och kommer tillbaks. Det är ju såhär det är. och headern blev inte ens nära klar så perfekt som jag måste vara.

nu väntar senaste close-up och ipoden i sängen. sleep tight

Kolla den här akustiska versionen av Burn This City:


Sex, droger och rock ’n’ roll - nu pausar vi


Jag lyssnar på Backyard Babies, och helt ärligt så rinner tårarna snart över.  Jag läste en sak som gjorde att mitt humör och lyckan sen helgen totalförsvann på en sekund. "Backyard Babies tar paus". Efter tjugo underbara år de levererat musik så tar dom en paus på obestämd tid. Fyfan. Ett svart äckligt hål tog plats inom mig och nu är jag fan helt ordlös. Hur länge kommer dom pausa? När kommer dom tillbaka? Får vi någonsin mer Backyard? Vad fan ska vi ta oss till nu?! Nu drar jag täcket över huvudet och väntar. citerar Gustav: "16 november 2009, vilken jävla sorgdag"

Förutom skitjävlanyheten så försöker jag fixa en ny header. så vi kan ju alltid hoppas på att jag fixar ihop något snyggt.

Take a look at us now, never do turn around.
Take a look at us now, never do turn around.
what's with you face? Making us earn the crown
Take a look at us now, we never do turn



Sonic Syndicate @ Umeå 14/11-09


Nu har jag vaknat till liv någorlunda sen gårdagen,
Fan vad grymt det var igår! Ja, med köande ute i snöstormen en timma sprang vi in först av alla och hamnade längst fram vid scenen, det är ju givet. Stämningen var olidlig innan sonic drog igång och när dom äntligen sprang ut på scenen var känslan som fyllde kroppen crazy! Finally. vid synen av Nathan blev man lite extra spänd och lycklig och undrade hur han skulle leverera. För det gjorde han, ja han var jävligt grym på scen! Det gick inte att tänka på saknaden av Roland då, nej nu är det Nathan som gäller och jag kan lova att det känns rätt! Det sa jag också till honom, han tackade och sa att jag var awesome.

När dom sedan stod ute där det såldes merchandise och man fick ta kort och snacka lite och kirra autografer blev det ju bara ännu mer plus. det är så det ska vara, Karin gick också ner till oss från scenen och skakade händer och tackade. Det är ett skönt gäng det där, verkligen, sjukt sköna personer. man kan bara tänka sig hur roligt dom har när dom turnerar, I wanna join them! Det ända sura under kvällen var Sonics kassa speltid, dom kom in, lirade några låtar och försvann ut lika snabbt. Men det är ju så när dom är support. till Takida dessutom, jag frågar mig verkligen varför dom är det. Takida storyn tar jag sen,

pics by sanibo

Don't look back, as long as I've got you we'll make it

Räcker det att jag visar dom här småskabbiga bilderna för att ni kanske kan gissa att jag hade en förjävla bra kväll!? Nathan är så urmysig och gjorde jättebra ifrån sig på scenen. Ja, jag berättar mer imorgon för nu ser jag dubbelt.


hela bandets autografer, förutom Johns såklart. vart fan höll han hus?


Deep below it burns and the fellin' still remains


Calle och Mariettes duett igår var helt magisk, kände ni rysningarna? Dom gjorde Someone new, en underbar låt försig, skitbra tillsammans. Deras röster bröt av varandra perfekt och det här var det bästa jag hört från Mariette. Jag var nästan nära tårar, känslan de förmedlade tillsammans var obeskrivlig. gåshud och rysningar genom hela framträdandet.

Men hör och häpna. Gissa vem som var och vandrade umeås gator igår? Dregen! varför ringde han inte mig och meddelade det? är lite sur över det nu. Kanske är han kvar ikväll så man får snacka lite med honom, man kan ju alltid hoppas! Nu ska jag snart slänga mig i duschen och fixa mig och tagga med musik inför ikväll då man får göra sig av med livemusik-abstinensen ännu en gång!

sonic syndicate har nu intagit umeå och ska bränna skiten til the ground!

Blås din vind ur din tro på att tron i sig själv räcker

Friday friday friday!
hell yes, så skönt! Nu är det dags för fredagsmys, riktigt mycket fredagsmys. En vecka som kan förklaras som väldigt dryg är över. Det som gett lite light i vardagen denna vecka är att Angel är hemma igen. sweetass-angel, my dear.

Corrodeds underbara Bleed hörs ur högtalarna och jag försvinner med den ut i drömmarnas värld. den låten är verkligen something, ta er tid att lyssna på den. Fredag den 13 är det ju idag också, och som vanligt känner man inte av det särskilt mycket. Stilbytardagen gick awesome idag också, vi lär ju vinna tack vare att vissa classmates var riktigt grymma!

Fredagsmys nu förfan!

audrey fierce kitching

I want your horror, I want your psycho


jättefin bild på mig och lisa från sthlm. värst vad kort jag ser ut, så kort är jag då verkligen inte i verkligheten. va? tror ni mig inte. nähä.

Imorgon har vi stilbytardag på skolan,
En jävligt rolig idé tills vi kom på att vi skulle ha 80-tals disco som tema och jag inte äger ett plagg som kan liknas med det. Men imorgon är det fredag och det känns sjukt skönt som vanligt. Då blir det fredagsmys framför idol innan det blir fetkonsert på lördag as in Takida och Sonic Syndicate! Satan vad det ska taggas med brudarna!

ipoden ligger och väntar på mig nu. sleep tight

checka http://myspace.com/bulletrainrocks

Bulletrain klara för Rest in Sleaze


Ink well has run dry, fill it with blood of the scribe


Hey guys!

Torsdag, snart fredag, det kan vi definitivt leva med tror jag. Lamb of God är på högsta och jag gled just förbi rest in sleaze för att kolla läget, och vad ser jag då? Jo, band och headline är nu avslöjade! + att Crashdïet skrivit på sin officiella hemsida att dom nu går in i studion och börjar jobba på kommande skivan!

Banden till Rest In Sleaze 2010: Pollution, Raw Diamond, VISION, Bulletrain, Scene D Chryme och *fet trumvirvel* Crashdïet som headline! Ja, rest in sleaze den 6 feburari alltså, med Crashdïet som headline står det nog jävligt klart att jag tar julklappspengarna och pallrar mig iväg ner till stockholm. finns liksom ingen tvekan längre, see you there! Nu är jag på väldigt bra humör, no worries at all!

Nu ska jag lyssna igenom banden, som troligen är grymma.

like my new jeans?

och kolla taggen på denna video:


Already being sick'n tired


grr, skivköp på bengans och senaste sweden rock magazine

Wake up dead in the garbagecan - minst sagt
Jag gäspar så jag knappt hänger med själv och ska snart försöka rycka upp mig. Idag ligger snön fortfarande kvar och det kändes aldrig som att den här dagen skulle ta slut. Men, vadfan gör man om inte försöka ignonera det och leva vidare. Jag fick fan hänga undan skinnjackan idag, men det är ju uppoffringar man får göra för att allvarligt talat inte frysa ihjäl.

Jag göttar mig åt att läsa ett grymt reportage om sweden rock-kryssningen, "Musik och mode går hand i hand tycker bloggerskan och "idol"-stylisten Elin Kling. Så det är nog tur att Elin - förutsätter jag iskallt - inte vistas på sweden rock-kryssingarna." hahah. den ni,

så vad vet jag?
-
Jag har ny profilbild
- Rykten om att Steven Tyler har lämnat Aerosmith ska tydligen vara falska, då Tyler själv nu sagt att han absolut inte ska lämna bandet. Dock så har gitarristen Joe Perry sagt att dom ska skaffa ny sångare medans Tyler håller på med sidoprojekt.
- "Metallica is working on tour with Slayer, Megadeth and Anthrax"
- Zacky har uppdaterat på Avenged Sevenfolds officiella och skriver att dom jobbar för fullt på kommande skivan som kommer att bli "the most personal and epic Avenged Sevenfold album"!!
- Padge i Bullet for my valentine har nu släppt sin dvd där han lär ut coola riff, "Padge teaches the elements of his aggressive lead style and the vibrating riffs"

...and This is some hot shit:


Tysta pessimisten, bara vara din vän


W.A.S.P @ Debaser 5/11-09

Röd spelas och jag vaknade för en stund sen,
en powernap behövdes verkligen idag, det har varit en lång dag. Det började med att min älskade dator tvärdog. Det är fan katastrof, så mycket som jag har på den kändes det inte så lockande att jag aldrig skulle få återse det igen. Men datateknikerna  ordnade allt, tack och lov. inte nog med det så har det snöat hela dagen och nu är hela umeå täckt med snö. fyfan

Såg ni Kent på fotbollsgalan igår?<(länk) det var samma underbara rysningar som spred sig genom kroppen när man hörde första tonerna till Töntarna, alltid lika magiskt. Det var dock synd att det inte var live, inte alls samma känsla med playback. Takida och Sonic Syndicate är helt fullbokat i umeå nu också, så jävla skönt! det är ju det man vill, nu blir det fullt ös på lördag kan jag lova!

Nu ska jag gå och köpa cappuccino, glass och godis. jättenyttigt 
 
det hade vart jävligt nice med en sånhär just nu,


Och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften


sliten? det är en läppiercing jag har i näsan. inget septum än inte. 

Jag skulle sova direkt efter jag skrev förra inlägget, men har inte gjort det än, som sagt, vem har tid att sova? Kent dunkar och spelas sådär härligt högt, inte för högt, men nästan på gränsen och jag njuter verkligen av varje sekund. Röd är så sjukt underbar, >Missa inte Kent live på fotbollsgalan ikväll,

Jag plågar mig också genom att kolla på klipp på Manson. Ikväll skulle jag egentligen ha stått i globen framför guden himself och ännu en gång fått uppleva en av dom bästa dagarna i mitt liv. men istället blev det inte ett skit. fuck this shit, en jobbig dag som man var rädd för att möta. Klippet med Deathstars nedan är ju bara för underbart , pure love.

Hur varm i hjärtat blir man inte av det här?

Mellan äkta och falsk, mellan sanning och lögn

Nu guys, nu är jag hemma!
Jag flög hem igår klockan sex efter en helgrym helg i stockholm. shopping, mat, chill, idol, ben & jerry's, mer shopping, kortspelande och massa bra skit. det kändes trist att landa i umeå igen och ännu en gång känna hur sjukt trist det är. nu

 försöker man ju verkligen inte tänka på att det skulle varit Manson konsert ikväll...

Idag stack jag bara till skolan och gjorde ett kursprov sen hem igen för att sova och ta igen sömnen från helgen. Favoritbutiken in stockholm då? ja, Bengans som vanligt såklart. jag kunde ha stått där i flera timmar om inte mina kompisar dragit ut mig. tre ynka skivor fick följa med hem. i fredags köpte jag Kent skivan det första jag gjorde och jag är helt förälskad i den!

Lite bilder tills vidare:

kärlek


nu saknar man coffee shake! mmmm


bröl

Sticker till stockholm nu! + nytt från manson


det snöar idag! hur sorgligt är inte det?
+ att det är sjuktligt mörkt. detta är depptider x100. men det gör fan inget för snart sticker jag till stockholm och lämnar umeå bakom mig. hell to the yes! Ja, vad kan man säga mer än att det behövs en liten resa bort från skiten så man kan glömma alla bekymmer ett tag. så vad ska jag göra där tro? bli intevjuad och sticka på photoshoot ofc. Nej, jag ska njuta av livet med mina kompisar i en egen lägenhet. det här är alltså egentligen resan som var för Manson konserten.

Jag ska packa det sista sen sticker jag med flyget. Jag kommer nog slänga in en uppdatering där borta ska ni se. om inte, så vet ni ju vart ni har mig.

> kolla, hur underbart är inte det här? Nytt från Manson!
han är min stora jävla kärlek, det finns inte ord. så vacker och underbar video som definitivt gör den grymma låten rättvisa.



Jag hänger envist kvar, vi ljuger som små barn


Kent i QX - "Det känns som att man har gjort Café fem miljoner gånger, och tröttnat. Jag pallar inga fler glassiga tidningar. Gaytidning blir bra, inga bilar och inga brudar.” - Jocke berg

Fan vad stressad jag känner mig, all the time.
Jag måste packa, för imorgon sticker jag och jag måste även plugga, vem har tid med det?! 100 sidor historia som jag inte kan ett skit om och jag har kursprov på måndag efter stockholmshelgen. verkligen den bästa dagen.

Men man får ju fly från verkligheten ibland. Just nu läser jag om Kents kommande skiva "Röd" som släpps på fredag i butik och imorrn på internet. den är så sjukt efterlängtad nu efter att ha hört låtar som töntarna och svarta linjer. den här skivan kommer vara en toppenskiva! rysningar ända in i benmärgen och en känsla som är svår att uppnå för något annat band.

nu måste jag packa! musiken är på,
look at these hot bastards!


Don't let your hunger feed on me


That's me och helmysiga vic zino och hcss. när det känns piss tänker man gärna tillbaks på stunder som definitivt inte var piss.

Jag gick halvdag idag, det var skönt kan jag lova
Igår drack jag tre cappuccino och låg och halvdog framför tvn, och idag när jag kom hem vid halv ett drack jag ytterligare en cappuccino och sen somnade jag och vaknade för en stund sen haha. Jag vet knappt vad jag heter, så trött är jag. this shit sucks!

Ikväll ska jag nog lyckas hälla i mig ännu fler cappuccino, läsa historia, packa lite till stockholm och dö framför tvn. underbart va? jag kan absolut inte tänka mig något roligare att göra, nej nej.. absolut inte.

kolla vad som låg i brevlådan idag:
så jävla fierce


>{ Corroded - Bleed

They called me the wild rover of hell


> Backyard Babies ska släppa en 120-sidors bok titlad "THEM XX". den kommer innehålla privata foton, tre skivor-och en dvd-dokumenter som visar 20 år med the backyard babies story. Detta kommer bli så jävla underbart!

So, back on track
Natten var ett helvete och jag kunde inte sova. i tre timmar låg jag och vände och vred på mig. Jag lyssnade igenom hela bandit-skivan med 40 låtar och hade fortfarande inte somnat. Efter den var slut kastade jag iväg ipoden, låg och vände mig ytterligare en timme och sen somnade jag tydligen. Ja ni kan ju tänka er hur pigga och glada alla var i klassen idag, jag tror alla halvsov sig igenom dagen.

Allt som håller mig på topp den här veckan är att jag sticker till stockholm på torsdag. halefuckinglujah! Där blir jag hela helgen och ska njuta som fan och leva livet, den ni! Nu ska jag ta mig en cappuccino..


Amon Amarth release 10 november!

Say who you want me to do and I'll do him too

"say what you want me to do and I will do it for you.
say who you want me to do and I'll do her too

they come in lines, to welcome you
they're shining through... Babylon"

Deathstars och Gemini Five 29/10 09 @ strand
so damn hot I could die, this is pure love. om man ändå hade varit på plats, ännu en gång straffas man för att man är bosatt uppe i skiten.

See the blood I've split, I'll still be the haunted

well, sunday it is.
det blev riktigt jävla sent igår, fråga mig inte varför. Jag undrar minst sagt hur det kommer gå imorgon när man måste upp klockan sju igen, haha. Men det är ju länge kvar, inget att tänka på. Jag gav "Panonormal Acticity" en chans igår även fast det inte kändes så intressant. Men jag måste säga att den var riktigt vidrig när det väl började hända saker, I got really scared. Jag ska nog tvinga på girlsen att se den sen, hehe.

Jag läste nyss Michael Poulsen's (volbeat) dagbok från deras pågående tour med Metallica. Det är riktigt sjukt vilken känsla man får bara av att läsa Michaels tankar angående det här. Hur stört overkligt det måste kännas för Volbeat att vara support till Metallica, man känner riktigt lyckan av allt han beskriver och känslan över att deras hårda jobb visar resultat.  Gå in på Volbeat's, numera nya förbättrade hemsida, för att läsa > volbeat.dk

My love for Volbeat is huge


RSS 2.0