We know that we're fucking incredible

Hey guys!
Dagen har varit grå och skit. Men vet ni vad jag lyssnar på just nu?!
JUST NU: Marilyn Manson - We're From America, ny fucking låt från det nya albumet! Just nu är jag bara lycklig över att äntligen få höra nytt från manson, jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ge för kritik än. Men jag kan lova att det låter jävligt bra i mina öron, it's manson all over, vilket ska också ska vara! Marilynmanson.com är också omgjord, det känns verkligen att det är på G nu. Kan knappt vänta tills nyskivan kommer ut, är helt lyrisk nu efter ett smakprov! Vill ni veta vart jag fått låten ifrån? maha, ja då får ni fråga suckers.

Puh, kanske ska andas ut. Det är som sagt långt ifrån vårväder idag, det rent ut sagt suger. Men efter sanna brådings sågning på folk som snackar och klagar på vädret i dagens vakna med the voice, ska jag sluta klaga på vädret. Men jag kanske får klaga när det fortfarande snöar i maj eller när det blir ngt som en orkan eller snöstorms-varning? tack. Mitt twitter-beroende håller även i sig, och jag får inte nog. Senast tillagda: Jeffree Star, Audrey Kitching, Hot Topic live, Underoath, Kerrang Magazine, Metal Hammer, Josefin Crafoord, Jakob Öqvist. say halelujah! ps. Paul Haukka twittrade just från toalettstolen.

nu ska jag bara lyssna mansons nya! danke,



I don't want your misery

Svensk seger i Wipeout!
Ja, den absolut största nyheten ikväll enligt mig. Annars är det dötid som vanligt, men samtidigt vill man inte att morgondagen ska komma. En ny dryg vecka med inlämningar och prov, något jag gärna slipper. Van veeteren står på i bakgrunden, mamma glor, och jag ska snart slänga mig i duschen. Är för övrigt på ruskigt surt humör idag, ända sen jag vaknade efter tolv har allt stört mig. 

Kan nu även avslöja att jag är beroende av Twitter, jo det är sant. Jag totaldissar att själv uppdatera, men jag följer och intresserar mig väldigt i vad alla andra skriver. Är det inte underbart? Ironiskt nog. Jag vet att det här intresserar er så jag kan berätta att jag följer storheter som: lady gaga, christian siriano, papa roach, cinema bizarre, calle & alex schulman, adam alsing, henrik schyffert, johan rheborg, coldplay, bring me the horizon, paul haukka, soran ismail, måns zelmerlöw och pär lernström. Den ni! Och det är ytterst intressanta saker dom har för sig på dagarna, mycket intressanta saker. Vet ni vad? Adam Alsing har idag velat mellan att gymma, men valde att gå en promenad. Soran har åkt tåg och Lernström har kikat på Casino Royale. Och GaGa var lycklig igår efter firande med famlij och presenter och skratt!  Mår ni inte bara bättre av detta vetande?

update tomorrow. sleep tight.



nu: { Hardcore Superstar -  Honey Tongue }

This is my nature - who I am

Damn sunday,
Kommer den alltid att vara lika tråkig? T.o.m på loven får man den där söndagskänslan, det är som att den aldrig försvinner, vad man än gör. Ja, idag har man ju som sagt tappat en timme, så jag gick upp med hopp om att mamma hade lyckats ställa om alla klockor, vilket hon då inte hade gjort. Så jag tappade en timme bara sådär. Det gjorde iofs inte så mkt. Har inga planer, har funderat på att ta en söndagssolning men jag känner mig lite snål. Har känt för en promenad ett tag nu också, men den rätta musiken kan det bli riktigt skönt. Men det är samma snöstorm som igår, så det känns inte så lockande längre,

Nej, det blir nog att sätta på musik och låta tiden gå! Mustasch känns mer än rätt idag, jag kom även att tänka på live-spelningarna, underbara tider. Saknar killarna nu, får hoppas på ännu mer Mustasch i sommar. I'm not done at all. Börjar få astinens igen, house of metal börjar avta och snart behöver jag live-musik igen!


nu: { Mustasch - Double Nature }

Mustasch, Storsjöyran 08,
Foto: Me


BMTH till peace & love!

Jag har nu hets-stoppat i mig godiset jag köpte idag,
och nu måste jag städa rummet innan mamma dödar mig. Det ser, för att underdriva, förjävligt ut, haha. Ända sen jag hetsade en morgon så att ena hyllan i garderoben gick sönder ligger det kläder överallt, finns knappt golv att gå på. Så det måste jag sysselsätta mig med, kul..

Fick ett sms idag, "Bandsläpp från peace& love! >Mando Diao, Bring Me The Horizon, etc" SAY HALELUJAH. Nu känns det lite bättre om jag nu skulle välja p&l före Metal Town. Vilket jag självklart inte vill, men eftersom hela kompisskaran ska dit så. Vad ska jag göra på metal town själv? Jag tror jag blir mer än happy över mötley crüe, bring me the horizon, backyard babies, pain, opeth, sonic syndicate, the sounds, volbeat och alla fler som kommer bli bokade innan sommaren! Men det som kommer kännas mest i hjärtat är Manson.. älskade Manson. Även fast jag haft lyckan att de honom live känns det, för när han ändå är här liksom. Jag ber varje dag att han ska komma till p&l.

nu: { Bring Me The Horizon - It was written in blood }


Afraid this hell I create is my own


Hey guys!
Åh, jag vet att jag varit en sucker på updates,det ska bli ändring. Nu är äntligen kursprovet i svenska avklarat, trodde jag skulle dö av skrivkramp. Bara att hoppas på att man förstått själva uppgiften rätt, ..kill me. Största frågan är varför dom är så efterblivna att dom inte gör så att vi får använda datorerna? Men men, Det är awesome väder idag, dock lite kallt, men allt för att solen ska skina! Nu ser jag oc och håller på att somna, riktigt drygt. Och ovan ser ni ju tishan! Haha, jag vet att halva bloggvärlden har en, men det skiter jag i,  jag vill också ha en, för den är grymt snygg.

Halvsömnig i morse klickade jag mig in på snyggbjernis blogg och får se att In Flames har släppt en ny video till Delight And Angers! Halelujah säger jag bara, och den är grym! Är lycklig över att dom valde Delight And Angers också, eftersom det är en av mina absoluta favoriter på skivan. Älskade In Flames! tror det blir music music nu. Checka även Fridén på Popcirkus igår, här <   

IN FLAMES - Delight And Angers - HD

This aint a dream

Hey guys, allt bra idag?
Jag har nyss ätit våfflor, på våfflornas dag och allt! Det var jävligt gott, är dock väldigt mätt nu och spricker vilken sekund som helst. Ska snart hämta en tisha som jag beställt, fick ett avi med posten igår, nu kan jag knappt bärga mig! Vad det är för tisha får ni se sen helt enkelt. Vet inte om jag glömt att säga det, men jag vann skorna på Tradera i måndags, och nu ska jag bara sätta in pengar och sen lär dom skickas till mig! Totally in love som sagt, längtar som fan. Fick tillbaks det efterlängtade matteprovet idag också.. kan säga att jag klarade mig på gränsen, men tacka gud för det!, haha,

Nu blir det musik, och sen blir det massa tv. Trodde dock att det var Peter Siepen idag på Roomservice, men det var det icket, så frågan är om jag orkar det. Blir iaf Grey's och Fråga Olle, Så, då vet ni mina tv-planer, ni mår säkert genast mkt bättre.

Ha en bra kväll!

nu: { Ramones - Pet Semetary }

cobrasnake

I'll be the drug in your blood

Hello guys,
Det har varit en oerhört seg dag idag, det kändes som att den aldrig skulle ta slut. Men det gjorde den till slut, tack och lov. Gjorde matte-prov idag och fick tillbaks en svenska inlämning, där det gick förvånansvärt bra. På förmiddan var vi även på Megazone och körde Fortet! Haha det var fan riktigt roligt, och det är ungefär som det låter. fångarna på fortet. Lättare variant då. Ja, och nu på kvällen gick jag en sväng till D&D och skulle kika på Ed Hardy. Jag fick ett mail (halvår försenat typ) där det stod att dom äntligen fått in ed hardy, men när jag kom dit ville jag gråta när jag såg att dom hade fått in skor, några ynka linnen och ett fåtal t-shirts. Halelujah vilket utbud,

Nu väntar dötid framför tv:n, det rätte för rosing och Desperate Housewives. Det ena mer värt än det andra, men det är alltid ngt. Gick förbi och köpte en Nougat för dom stora summor pengar jag hittade i fickan också, så den lär jag vårda ömt. Och hur taggat är det inte inför nästa måndag då Färjan 2 börjar? Haha praise the lord vad roligt!

nu: { Deathstars - Motherzone }


cat & whiplasher

S is for the simple need

Project Runway är avklarat,
Men en viss besvikelse, för jag har börjat inse att inget kommer slå förra säsongen, ingen kommer slå Christian fierce. Så i jämförelse med andra säsongen känns den här en aning blek, har ingen direkt favorit. Jag trodde att Daniel var en favorit, men var det pga den lilla likelsen med Christian? Liten och mörk. Men annars har han inte gjort ngt "wow", det är det jag väntar på, och han måste göra sig av med den modellen! Enligt mig förstör hon större delen av hans plagg.

Imorgon blir det ingen sovmorgon som i vanliga fall, så jag ska inte dröja mig uppe alldeles för länge. Jag trodde att jag skulle hinna se senaste från Gossip Girl, men det får jag ta en annan dag. Man har ju en mamma som flåsar en i nacken och säger vad man får och inte får göra så. Finns inget mer irriterande än folk som säger vad man ska göra. Men som sagt, nu blir det sängen och Twilight!

sleep tight.


christian fierce

Try not to fuck with your feelings


Hey guys,
Har ingen ursäkt till denna sena update, tyvärr. Jag vaknade 12:20 och sprang ner för att vinna ett bud på tradera, det slutade dock i att jag såklart inte vann, fast jag budade in i det sista! Efter det så fikade jag och slötittade igenom favvo-bloggarna, sen gick jag faktiskt ut, tro det eller ej. Solen brände verkligen, och det var olidigt ljust. Jag lekte mest med min kamera, men det var skönt med lite luft denna tråkiga söndag. Nu spelas Billy Talent, jag får iiinte nog helt plötsligt, och snart ska jag fylla min ipod med fresh music, och flytta lite bilder och grejer mellan datorerna.

Och förutom att det står att Thåström 'kramade skiten ur låtarna' och att Britney är dödshotad så händer det inte mkt här i världen. Denna söndag är bara dötid.. Antar att dom flesta sett min nya bakgrund? Den jobbade jag på inatt, alldeles för länge, haha. Jag är väldigt ovan, men ni tycks gilla den så den får vara kvar ett tag iaf,

nu: { Billy Talent - River Below }

You always want what you can’t have

Hey guys!
Vilken awesome day, solen skiner och allt känns allmänt bra! Vaknade vid halv tolv, fikade och kollade på Scrubs, och nu sitter jag här och dunkar Bullet For My Valentine. Vilket gör själva dagen ännu bättre. Med tanke på det underbara vädret känner man sig nästan skyldig till att sticka ut nosen en stund, men jag får se vad jag gör, man kan ju alltid njuta genom att kolla ut genom fönstret, haha. Besviken igår över att Morgan fick lämna iaf, jag som efter långa funderingar bestämt mig för att han skulle ta hem skiten, men så blev det tydligen inte. Det är inte första gången svenska folket shockar mig, jag kommer nog inte se finalen bara därför. Sen högg det till i fjortishjärtat då Darin intog scenen, men det ska jag inte tala om.

Dagen ser ut såhär: Bullet For My Valentine, Avenged Sevenfold, Billy Talent och en jävla massa sol. En kombination som känns oslagbar en lördag, dock så hade ju inte sommar skadat. Men njut av dagen nu, update later.

> Under tiden: Lyssna på Metal Hammer Podcoast < diskussion om Manson och intervju med Matt Tuck(bfmv) om det fjärde albumet som kommer i slutet av året!

just nu: { Bullet For My Valentine - 4 Words (to chope upon) }

Honey just take your time


No, nu är det dags att släcka ner för dagen.
Jag orkade inte plugga mer matte, jag tar det imorgon på skolan, känns ändå som att jag har fattat det mesta för ett godkänt, och jag strävar knappast efter mer, haha! Nu är jag så trött så jag börjar tänka något annat medan jag skriver något annat, och linserna jävlas och torkar fast. Så det är defenetivt dags för sängen, jag måste dock slänga mig i duschen innan. Imorgon väntar en dryg men slapp dag, det ska bli så oerhört skönt med helg!

ipoden ska laddas medan jag intar duschen så jag får min dos med musik för dagen! Och sen lär jag försöka sova, men eftersom jag är alone kan det bli svårt, så jag lär sätta på en film, blir nog att fortsätta se 'confessions of a shopaholic'.

sleep tight guys.

Bandit Most Wanted;

1.
Sparzanza - My World Of Sin
2. King Of Leon - Use Somebody
3. Hide The Knives - Holy Banner
4. Fall Out Boy - I Don't Care
5. The All - American Rejects - Gives You Hell

There's no escape from me I'm told

Hey!
Jag är en sucker på updates nu, jag vet. Men det är så mycket just nu,  haft/har två prov i veckan, det blir inte mycket tid över då, tyvärr. Men jag försöker ändå hitta tid, det är ju trots allt det här jag älskar! Jag drog en smart jävel och satte mig och pluggade direkt jag kom hem idag, istället för att sätta mig efter maten eller ikväll. Det kändes väldigt mkt bättre faktiskt, men det är ju mest för att det börjar bli så himla ljust nu också, allt känns lättare! Checkade nyss Kim på Expressen Live också, och säga vad man vill, men killen är grym! Tror starkt på honom, Klicka här för att kolla <.

Jag måste tyvärr meddela att jag sjunkit så pass lågt att jag har skaffat Twitter. Efter veckors med tjatande från Paul Haukka @ Vakna, så var jag ju tvungen att utforska det! Det känns helt meningslöst, man följer kändisar, sina kompisar, för att se vad dom har för sig. Man får maxlängd med ord och skriver kanske, "nu är jag hemma från plugget, ser på tv." Meningslösa grejer dvs. Att detta skulle intressera andra är ju tvivelaktigt. Det första jag gjorde var att leta upp favvo-kändisarna och "följa" dom. Vad man nu ska få ut av det. Men jag kan iaf meddela att Christian Siriano (project runway) ska ha varit på Butler University idag, och han det tyckte han skulle bli fun! Jag kan meddela att Cinema Bizzare twittrade igår om att deras show var "damn hot tonight!". Och Coldplay har varit på äventyr med coldplay-puppets. Ni ser ju, mår man inte genast mkt bättre när man får veta vad dom har för sig? Just what I thought,


Perez and GaGa is the new party-couple.
Hur cute är inte Perez rosett? sötare än Perez själv iaf.


All we needed was a laugh

Hey guys,
Sitter för tillfället och äter center och läser veckorevyn. Den låg i brevlådan och gjorde mig lite happy. och som vanligt så bläddrar jag längst back till Anders krönika, som alltid är lika bra, något av det bästa i hela tidningen! Det ligger även en hög med godis framför mig, daim, japp, gott & blandat salt och klubbor. Det är sånt som händer när min mamma ska "lämna mig själv" några dagar, det dåliga samvetet tycks flöda över henne. Även fast man snällt försöker förklara att man faktiskt inte bryr sig så himla mycket, haha. Men med 40-årskrisen och kompisarna stack hon till Hemavan idag för party och skidor. I'm alone until friday, sen bär det av till daddy.  känns både härligt och tråkigt att vara själv i lägenheten, men det är ju inte precis som att jag avlider,

> Någon mer än jag som bara älskade Tingaliin remixen på Tingeling i Melodifestival-finalen? Knappast bara jag, hela svenska folket borde ha älskat den. Men några som inte gjorde det var Ryssland. Oväntat? Den ryske ambassadens presschef säger: "Det är som gjort av galningar som borde placeras på dårhus och inte på en scen." Förutom att dom totaldissar Tingeling så har detta även gått ut över vårat bidrag till eurovision. Nu sågar dom Marlena Ernman och 'La Voix', och säger att vi inte har ngra stora chanser i finalen. Snacka om noll humor,

> Något som står klart är att Joaquin Phoenix är fucked up. Säg vad ni vill, Men förutom att killen odlat skägg och hår i överflöd så har han nu även lagt ner sin succé till skådespelar-karriär(gladiator, walk the line) och börjar satsa på en karriär som hip-hop artist. Antingen går han omkring hög all day, eller så har han kört fast totalt. Nu har han även hoppat på en buande person i publiken under en konsert i Miami, han slår ner stackarn. För video och mer, klicka här. <

just nu: { Mötley Crüe - Kickstart My Heart }


9 mm through your fucking head

Hey guys,
Har nyss haft en beskymmerfri timme med Simon & Tomas, och fick till min förfäran veta att det var sista avsnittet för säsongen! Vad ska man nu leva för varje måndag? Fick för några dagar sen se att Tomas klippt sig också, kommer sakna hans frilla, en sak som är säker.  Nu ska jag iaf ta tag i pluggandet ännu en gång tills Project Runway börjar, är inte på humör alls och har den där lugna känslan fast det är prov imorgon. Då får jag panik, jag borde ju inte vara lugn, jag borde plugga satan, men det gör jag inte..jag är lugn. Men det blir iaf pluggande fram till Project Runway, sen fixa frillan och sen blir det sängen och Twilight-världen. Imorgon har jag, tacka gudarna, sovmorgon, så det känns skönt.

Annat bra är att Deathstars intar Nord-Amerika. "We are very proud to announce that we finally will spread the blood, glitter and darkness of Deathstars in North America." Efter att ha besegrat Europa är dom redo att ta över resten av världen, bit by bit. Night Electric Night kommer släppas den 19 Maj, även med medföljande Tourdates. "The band will enter the american market in an aggressive but stylish way."

just nu: { Deathstars - New Dead Nation }



The shoes, glam, and the gold

Hey guys!
Äntligen fredag och helg, har ju dock inte behövt plågas i skolan hela veckan, men det är ändå oerhört skönt! Jag har nyss sett ett avsnitt Desperate Housewives och nu ska jag sätta på musik och göra mig iordning. Måste ta bussen sex hem till Angel så jag måste skynda mig, är ju so grymt seg. Hoppas ni har en grymt bra kväll nu, uppdaterar imorgon!

rock on,


We burn and coil like cigarettes

Hola guys,
Är inte på mitt bästa humör idag, tidig dag och dryga hemuppgifter. När man är på skolan ska man väl göra skitskolsaker och sen måste man ju fan få leva lite. Tänker inte ens ta upp det där igen, blir bara uppjagad. Jag har en svenska-inlämning att göra ikväll iaf, känns mer än drygt, men jag har till tio på mig. Kommer inte röra en fena förren åtta iaf, då drar jag igång. Ikväll är det en Manson kväll, har dragit fram alla skivorna och just nu spelas 'Antichrist Superstar', helt klart än av dom bästa skivorna. Funderar på vad jag ska ta näst, känns som ett kakbord fullt med olika kakor, man måste bara bestämma sig för vilken man ska börja med. Det lutar åt 'Holy Wood'. smaskigt,

Men vet ni en sak, today is the day, SANIBO, 1 YEAR TODAY. Ja känn på den, har haft bloggen i exakt ett år idag, känns ju mer än overkligt. I ett år har jag bloggat sönder skallen och skrivit ner värdelösa saker, tänka sig. Ändå är jag så grymt nöjd över vad den utvecklats till. så, happy birthday, congratz, whatever.

just nu: { Marilyn Manson - The Reflecting God }


Planting seeds of hate

Hey guys, allt bra ikv?
För mig är det bättre, jag sitter och funderar på om jag ska till plugget imorrn eller inte. Känner mig inte frisk nog egentligen, men är så less på att ligga här inne och halvdö. Får se hur jag gör helt enkelt. Jag borde få ett lov i retur. Men ikväll har jag iaf sett Wipeout, haha och oj så jävla roligt! Det är underhållning på hög nivå, och med Hans och Felix som kommentatorer blir det ju klockrent! Synd att Dogge inte kom längre, utan cykel på köpet och allt, och synd att sverige inte vann. Men det är bara att tagga nästa gång,

Jag lyckades missa Anders och Bollnäs-Martins söndagssnack idag @ Bandit, Men man kan förhoppningsvis lyssna på det senare. Nu kollar jag på bilder från Metallica igår, och jag vill bara avlida ännu mer när jag ser dom! så underbart det måste ha varit, så underbart. Försöker få tag på folk som var där för en kommentar, men det går inte så bra för tillfället.

TRAGIK: Men det mest tragiska och den största besvikelsen hittills iår, måste vara: kvällens Metallica-konsert inställd. Jag fick en kommentar av Emma och fick se hennes inlägg. James är sjuk och ligger på sjukhus, och dom kommer att försöka klämma in ett datum i Maj. Hur mkt jag än hade velat vara där, har jag ingen skadeglädje, jag lider med er.

just nu: { Metallica - Harvester of Sorrow }

 
Metallica, Globen

Hollywood blues rock n' roll

Ikväll är kvällen då Metallica intar globen
och massa lyckliga jävlar får vara närvarande. Jag skulle ha vart en av dom, jag skulle fan det. Om det är nånstans jag borde vart ikväll är det fan globen och metallica. Pappas kompis ringer stup i kvarten pga lyckorusen som pågår just nu, och ändå har han sett dom 5 ggr redan. Hade han varit generös hade han gett mig biljetten, men ingen är knappast generös när det kommer till metallica-biljetter. Jag hade gått dit magsjuk, jag hade gått dit och spytt ner alla bara jag hade fått se Metallica. Men nu sitter jag nergrävd i en fotölj med med nässpray och näsdukar. Mer sorgligt blir det inte.

At least I have three boys at my side tonight. Älskade Kelii, Izzy & Rock. Trillingarna som lyser upp vem som helst jävla vardag, dom är ju så otroligt jävla grymma dom här grabbarna. Från sundsvall men bosatt i L.A, lever livet och lirar med sitt band Snake Of Eden. Varje månad finns dom i OKEJ med sin egna sida, skriver om allt som händer och kör trillingtoppen och botten. Skönare finns inte, I'm in love guys.

 

And the sights will pierce your eyes


Believe it or not, men jag mår bättre idag!
Jag ser ett friskt liv framför mig, haha. Min hosta är dock den mest vidriga ever och jag kan bara andas med ett näshål. Men som sagt, jag mår bättre! Trodde den dagen var långt borta, finally. Det kanske är alla era "krya på dig" som fått mig lite bättre, ni är grymma! Jag måste ju dock fortsätta att isolera mig med hopp om att slippa den här skiten. Jag är skitledsen för att uppdateringen suger nu också, vill ju bara kunna sitta och uppdatera och svara på kommentarer, men orken finns inte. För tillfället så halvtittar jag på en urkass Hilary Duff film, kan inte annat en störa mig på den tjejen sjukt mkt, det har jag alltid gjort. Jobbig liten röst, sämst filmer, and immature.

Något som fick mig att totalt skrika igår är en ytterst jobbig nyhet. Alla TH-fans, Bill K har gjort dreads. Jo det är sant, och det känns förjävligt. Bills fina fina stora snygga hår, nu är det borta och nu ser det ut som Toms ist. Please, say he got high. Klicka här för att se bilder. < Nej, jag försöker glömma det där och nu har jag Deathstars -time.

just nu: { Deathstars - Babylon }


Chaos im System


I'm up!
Jag kanske borde sova dock, men jag vägrar som sagt lida av det här mer än vad jag redan gör. Planerna ikväll ser iaf rätt döda ut med tanke på min hosta, snuva och feber. Typiskt..men jag har jag skickat iväg mi padre till affären så han kan köpa någon mirakelmedecin. Jag har massa läskiga grejjer bak i nacken som har svullnat upp också, perfekt! Nu har man väl ngn ovanlig sjukdom som en på miljonen får också. Inte ens musiken kan hjälpa mig i detta krisläge, för jag kan knappt lyssna på den. Mitt huvud klarar inte av det. Och jag har så mycket slem överallt så det blir översvämning snart. Kräkreflexerna på g också. Ne, jag ska göra ett försök att sätta på Bandit iaf, på låg volym. Sen tror jag att jag intar the sims världen och tycker mer synd om mig själv.

> Bara en dag kvar tills Metallica intar Globen. Imorgon smäller det och ikväll förfestas det för fullt! Harry B James, Hard Rock Café och Rocks är några som kör för fullt i helgen. Jag är grymt avis och skulle döda för att få vara där. Men fredde har lovat att han sa ägna många tankar åt mig. Danke schön.

> Festivalnytt: The Sounds till peace&love och Hultsfred, Amy Macdonald, Opeth och Sugarplum Fairy till Storsjöyran, Renegade Five, Ground Mower och Demonical  till Sweden Rock

We'll cover the secrets

Guten tag guys!
Hoppas att allt är bra med er, min hals är fuckad idag men jag har tryckt i min lite piller så jag mår ändå hyffsat nu. Försöker att inte tänka på att jag är sjuk, vägrar låta det förstöra mitt lov. Försöker även smälta tanken av att jag ännu har osätt 20 min av män som hatar kvinnor. Men för tillfället så spelas det Melody Club på hög volym och jag smånjuter för första gången lite av ledigheten. Deras senaste singel 'Girls Don't Always Wanna Have Fun' är sjukt beroendeframkallande. Ända sen premiären @ Rockbjörnen i början av året har jag gått och längtat efter att den ska komma ut, och nu när den är ute får jag inte nog!

Deras kommande album 'Goodbye To Romance' släpps den 22:a April, och eftersom April är en h-vetes abstinens månad som betyder: ingen nerladdningen så kommer jag att vara snabb med att köpa skivan helt enkelt. Man hoppas ju även på en liten turné med ett stopp i umeå, så jag får njuta en tredje gång av killarna. Grymma live!

just nu: { Melody Club - Girls don't always wanna have fun }


Stick something in to know

Jag har fått två saker bekräftade ikväll.
1.
Umeå suger mer för varje dag som går, 2. Jag har problem.
Jag ska försöka berätta kvällens missöde utan att börja skriva med caps lock eller svära jävligt mycket. Min ilska har avtagit lite iaf. Jag skulle som planerat på bio ikväll, på män som hatar kvinnor. Vi hinner se ca. 2 timmar av filmen när brandalarmet plötsligt går och det är ca. 20 min kvar. Alla måste utrymma och gå bakvägen upp till ingången igen. Vi får stå och vänta ett bra tag, vänta på att ngn ansvarig kanske ska säga vad vi ska göra. Det är totaldött i nästan 20 min, alla får bara stå där. Då undrar man ju vart fan personalen håller hus på det där jävla stället? Efter ett tag får vi reda på att vi ska gå till kassan och få ersättningsbiljett och gå hem! Min första tanke "är dom helt jävla störda?" Andra tanken är ju då att gå på nästa visning kl.21, men då har dom ställt in alla vinsingar för resten av kvällen! Kan inte med ord förklara min ilska i just det tillfället. 20 minter kvar av filmen och vi får gå och...sova? Det är förfan skam. Det märkliga var just att alla var väldigt lugna, förutom jag som skulle kunna döda närmsta person. Om ingen annan reagerar på samma sätt, är då jag som har problem?

Men av de två timmar jag såg av filmen kan jag bara säga: underbart bra. Jag älskar den. Noomi gör det äckligt bra, och Nyqvist är lika grym som alltid. Ska dra med min någon och se den snart igen, för dom där 20 min. En annan sak som gör hela irritation lite påökad är att Piratebay inte funkar. Totaldött.

just nu: { Marilyn Manson - New Model no.15 }


You are, who you wear, it's true

front                                                                back

Hur het är inte denna tisha på en skala? I fucking love, and I fucking need it.
Hittills är den min på högsta bud @ tradera. Jag drömmer om den, drömmer om mig i den. Ser mig själv en het sommardag, på en mustasch-konsert in this. Men ja, nu lämnar vi det, kan gå lite överstyr. Mitt huvud är bättre, men ändå inte bra, kan inte låta bli att bli galen på det här! Varför ska allt bryta ut under lovet? Det här kunde väl lika gärna hända en skoldag? Tydligen inte. Men jag ska iaf ta det lugnt ikväll med hopp om att huvudvärken ska avta, ska käka Ben & Jerry's och bänka mig framför tv:n. Det hade även underlättat om min granne kunde vänta med att borra sönder väggen, men folk har ju noll respekt nu för tiden. Dom borde ju veta att det ligger en stackare med migrän här.

Biljetterna till 'Män Som Hatar Kvinnor' ska hämtas ikväll också. Morgondagen är efterlängtad, då sitter jag och njuter av Michael Nyqvist och gänget.

just nu: { Amon Amarth - Twilight of the Thunder God }

Somewhere beyond happiness and sadness


Mornin' mornin'.
Inte riktigt morgon, men ändå lite såhär på lovet. Min morgon har varit käpprakt åt helvete. och nu överdriver jag inte. Jag hade som planerat tänkt se vakna med the voice, och hade ställt tv:n och mobilen. Jag vaknar såklart inte, utan är helt död. Sen vaknar jag vid nio av att våran granne borrar så det ekar i hela lägenheten. Jag försöker somna om, och när jag senare vaknar vid tio har jag världens jävla huvudvärk. Skulle gissa på att det var migrän, men har aldrig haft det förut så jag vet inte. Men jag grät, så ont gjorde det. Det kändes som att mitt huvud hade blivit mald i en köttkvarn. Jag kröp till badrummet, stoppade i mig ett piller och sen försökte jag somna om.

Vet inte riktigt vad jag gör för att förtjäna det här, men nu får det vara nog. Tänker inte vara sjuk det här lovet, vägrar. Men jag försöker iaf rycka upp mig nu, har klätt på mig, lyssnar på musik och tror att jag ska inta Twilight-världen.

just nu: { Papa Roach - Getting away with murder }

I'm insane, it's your fault, so sly

Hello guys,
Jag har, tro det eller ej, just grovstädat mitt rum! Eller grovstädat var väl kanske att ta i, men för mig är det fan det. = Det ligger inga kläder på golvet, har slängt in allt i garderoben (som ser förjävlig ut nu), jag kan gå fritt, det ligger inga gamla chipspåsar och skräpar på golvet, jag har damsugat sängen (tål absolut inte endaste lilla smula) det har gått alldeles för länge, jag har rensat mitt skrivbord, lite, har trasslat ut plattången och volumastern. Ja tror jag sätter punkt där med risk att överdriva. Men det känns bra, blev plötsligt väldigt pigg och på bra humör. Jag kan konstigt nog bara städa på kvällen, helst mitt i natten efter en sen hemkomst. Men nu musiken är på och jag har inte piss för mig. Dagen har varit fylld med massa Twilight och Beverly Hills. Det känns så skönt med inga måsten. Imorgon ska jag fan gå upp 06:30 för att se vakna med the voice. Jag ska göra mitt bästa, call me crazy.

Billy Talent håller för tillfället på med det efterlängtade albumet, och dom har skrivit en liten dagbok för Kerrang! läsare. Klicka här för att komma till the diary< Visst är man sugen på nyskivan? ja,


just nu: { Billy Talent - Try Honesty}

Standing firm against all odds

Hey guys,
Awesome saturday? Nja, en smärtfull lördag skulle jag villa säga. Har försökt rycka upp mig så mycket som möjligt, vilket inte har resulterat i mycket. Vad jag än gör är pain. Fick smärtsamma smärtor när det gäller mina revben strax efter melodifestivalen också. Tristess kanske? För det var det tråkigaste jag sett på länge, kände bara att det var meningslöst att ens titta på det. Men jag måste få kommentera Starpilots, plagiat rakt av? Pinsamt Becker och gänget. Men, efter en dag utan piller känner jag att det är dags att börja käka lite iaf. Förutom tristess och smärtor ikväll, så har jag haft ångest över att jag inte var på house of metal. Det hade vart guld att vara där ikväll med, när det verkligen händer ngt som är värt här i skiten. Det var så jävla grymt igår, skulle kunna leva sådär, varje dag. Jag kände mig som hemma, medan lisa kände sig som borta, haha! Det bästa med sånt här är ju musiken, helt klart. Men det andra är ju folket! Man träffar sjukt trevligt folk med samma grymma musiksmak som man aldrig träffar annars.

Dagen har även varit fylld med Amon Amarth och The Haunted. Var inte alls inne på dom innan igår. Men allt förändras efter en live-spelning, enligt mig iaf. Nu får jag inte nog. Fylls av grymma känslor från gårdagen också, fan vad den kvällen behövdes!

just nu: { Amon Amarth - Guardians Of Asgaard }


rules no one followed.

RSS 2.0