Get up off your ass and toxic waltz!
Rediga bilder från helgen
Förbannat skabbiga och rediga, haha. Sweden Rock Kryssningen levde upp till de flesta förväntningarna och tillsammans med guld sällskap och grymma spelningar blev det fan en fullträff! Ljudet på spelningarna var inte världsklass, men det känns väl som den vanliga visan när det gäller kryssningar. Men var man i sådan fullkomlig extas som jag var det nog inte så väldans märkvärt för tillfället.

Exodus var kryssningens självklara höjdpunkt och det var grymt att se dom lira för första gången. Nu skulle man ju som vanligt ha varit vid livet på 80-talet, men med både Gary Holt och Tom Hunting kvar i bandet var det en fröööjd. De bjöd på en hyffsad bra setlist också a lá Toxic Waltz, Bonded by Blood, Piranha, Blacklist etc. Fick mig en redig setlist och kram av Tom Hunting efter spelningen också, så mer på moln kunde jag väl i princip inte vara. Gamma Ray's spelning gick hyffsat utan Henjo (som vi trodde hade råkat ut för en motorcykelolycka, innan kai försäkrade oss om att det bara var en vanlig cykelolycka. lmfao). Setlisten var sjukt go denna gång, de körde hela Rebellion in Dreamland och goingar som Gamma Ray, Money, Somewhere Out In Space och Dethrone Tyranny + Induction.

Efterfest och dylikt i baren var också förbannat härligt. Gött folk och bl.a. Lee Altus (Exodus) på plats, så jag fick snacka och nörda ordentligt med honom om bland annat Thrashfest Classics som glider förbi götet i december. Han lyckades övertala mig ganska lätt att det inte får missas. Resterande tid i stockholm var som vanligt en fröjd det också med häng med en massa gött folk! Bl.a. med Michaela Hangoverdoll< och Emma Bartok<, the fierce ones themselves.


Roligt att vara hemma? ehe...

Kommentarer
Postat av: Michaela

Får bli häng när du kommer tillbaka!

2011-10-11 @ 18:22:28
URL: http://hangoverdoll.se/
Postat av: Avarquare

ehee inte välkommen hem, du verkar ha haft det grymt nice snygging ! :D cykelolycka ...... aaaaaaaaaw XDD<3

2011-10-11 @ 19:54:02
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: Avarquare

sv: mhihih tack ladylove ;*<3

2011-10-11 @ 22:49:10
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: Art By Tina/Tina Axelsson

Fan va sugen jag blev på en turtle-tischa!

2011-10-20 @ 15:45:36
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0