Relentless revolution, join us or step aside


Årets första Close-Up låg idag i brevlådan!
Glad som ett litet barn på julafton rev jag upp plasten runtom och fick även se, både på internet och i tidningen, att Close-Up från och med nu kommer att sända "Close-Up Radio" på Bandit, tisdagar 22:00-00:00. Programledare är Nicki Wicked från Crucified Barbara och programmet har premiär nästa tisdag. Det kommer att spelas musik från tidningen mixat med annat grymt. Sounds pretty fucking good to me!

Detta nummer innehåller även en intervju från Thrashfest med Exodus, Kreator och Death Angel och 9 sidor Mustasch. Mitt i prick! Det passar förbannat bra nu när jag har öppnat snorfabrik i näsan och har alldeles för mycket dötid för att ens kunna njuta av det. Schemat för Close-Up båten befinner sig även på en sida och ser för det mesta helt perfekt ut. Men... att Engel fått speltiden 12:30 på fredag, dagen efter hårt festande, känns mest som en nitlott eftersom risken att sova bort hela skiten och vara för bakis för att kunna njuta av spelningen känns mycket möjlig.


Kommentarer
Postat av: Avarquare

Haaah , sounds goood som fan ! :D<3

2011-02-01 @ 17:19:06
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

Ja du. Jag har faktiskt ingen aning om hur det kan komma tt se ut. inte inlyssnad på hans röst tillräckligt för att kunna uttala mig men det känns lite felplacerat på något sätt. Vi får väl se, det är ju bara rykten så!

2011-02-01 @ 17:38:52
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Elin | Morbid Outlook

Sv: Nej jag gillade den ju!

2011-02-03 @ 17:03:53
URL: http://morbidoutlook.blogg.se/
Postat av: Elin | Morbid Outlook

Sv: Det har nog någonting med skärminställningar osv att göra, olika för alla, haha :)

2011-02-03 @ 17:36:50
URL: http://morbidoutlook.blogg.se/
Postat av: Susanna

Jag har fått höra att vi ska vara med i den tidningen den här gången, vilket jag inte hade en aning om förrän nu. Hur mycket handlar det om (katana), du som redan har tidningen? ;)

2011-02-04 @ 20:42:21
URL: http://soulcollector.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0