See you in hell my friend!


Nu är jag hemma i skit sverige igen!
Det känns så sjukt skönt samtidigt som det känns förjävla tråkigt också. Norway Rock har lätt varit dom bästa dagarna i mitt liv och absolut den grymmaste festivalen jag har besökt! Det är helt jävla sinnes! Allt som har hänt åker berg och dalbana i huvudet tillsammans med mitt sjukliga tinnitus.

Haha, vi hade inte ens med oss ett tält till festivalen för att vi var så jäva panka. Och sen när vi tänkte köpa campingpass för 800 spänn så funkade inte nelles kort så vi fick dom gratis. Vi crashade någon randoms husvagn första dagen och fick vi sova på lyxhotellet där alla kändisar bodde resten av dagarna, tack vare våran kära vän Kai Hansen. Tror fan ordet BEYOND inte ens räcker till för den här resan! Livet backstage är inte dåligt mina vänner. Jag har fått träffa så sjukt mycket trevligt folk och band. Att kunna snacka med dom musiker man ser så sjukt mycket upp till är oslagbart. Det finns inget som slår det. det vet ni som är lika frälst i musiken som jag,

Det har varit helt sjukt grymma spelningar alla dagar. Mäktigt är rätt ord! Vi drog av Airbourne, Megadeth, Twisted Sister, Saxon, Killswitch Engage, IMMORTAL, Slash, Gamma Ray, Gary Moore, Cavalera Conspiracy, The Cumshots, Queensryche, Anvil, Bullet For My Valentine, Sebastian Bach och Motörhead. Resten lyssnade vi på lite backstage. Vissa shockade mer än andra, och däribland Sebastian Bach. Han var riktigt grym på scen! Vi var tyvärr för bakis för att se Crashdïet eftersom dom spelade 12:00, men vad gör det när vi bodde i samma korridor och kunde se spelningen tillsammans med dom sen?

Jag tänkte dra updates i etapper med bilder. be aware

Hoppas ni ursäktar att jag måste sova bort fyra dagars konstant fylla och blåmärken.

Kommentarer
Postat av: nelle

känns sorgligt att de är över... men oj jag jag kommer sova gott ikväll :)

2010-07-13 @ 22:10:04
URL: http://nellebosa.blogg.se/
Postat av: Ida

Låter förjävla nice! :) Festivaler är fan livet alltså! Synd att det inte är sommar fler månader i det här jävla skitnorden!Ser fram emot updates...

2010-07-13 @ 22:14:59
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: Sofia!

kollade din twitter du verkar ha haft det förjävla bra :P

2010-07-13 @ 22:34:16
URL: http://sofiart.webblogg.se/
Postat av: Fredrik

hahah längtar efter att se bilderna, låter som en riktigt cool helg!! :D

2010-07-13 @ 22:57:09
URL: http://fredriksvensson.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Låter onekligen som en härlig resa det där, ser nu fram i mot fortsättningen.

2010-07-14 @ 12:09:21
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Michaela

Haha ja inte fan var det bra i alla fall

2010-07-14 @ 16:01:15
URL: http://hangoverdoll.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

Ja bättre sova i en random husvagn är ute, typ. ;DVilka band var det ni fick träffa?Åh, Killswitch Engage och Sebastian Bach vore inte illa! Kanske Megadeth också, för gamla tider. :)

2010-07-14 @ 17:46:38
URL: http://ninjafruit.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0