Norway Rock Festival - Del 6Saturday - Sista sketna dagen.
Stack ner på hotell buffé och gjorde en repeat och började dagen hos snyggingarna i Crashdïet igen (som nog ogillar att jag lägger ut dessa bilder. sorry guys, bite the bullet). Vi började halsa bort bakfyllan, eller fortsätta bygga på fyllan, kalla det vad de vill. Sen var vi väldigt tvugna att sticka ner på festivalen för att Eric bara var tvungen att se Anvil, haha. Väl där så drack vi bärs, såg Anvil, dräggade backstage, funderade på vad fan vi skulle göra och stack till hotellet igen. Där det groggades vidare, blev lite väl dräggigt och missade Sabaton. Men what the hell, det kommer fler chanser!  

I rätt tid stack vi sen ner till festivalen och intog backstage igen, där simon bestämt skulle bada, haha, medan vi andra drack bärs och käkade pizza.


Sen var det dags för det bandet jag drömt om hela festivalen och alla jag träffade hatade;

BULLET FOR MY VALENTINE - Nu är vi där igen, händelser man inte kan beskriva med ord, det här är precis ett sånt ögonblick. Jag kommer ihåg att jag twittrade att när jag sett Matt Tucks face skulle jag kunna dö lycklig, och det var väl ungefär så jag kände också när Matt och killarna kom ut på scen. Det här är också ett sånt där tillfälle då jag har en total blackout för att jag var så jävla lycklig. Det här var det bästa för mig på hela festivalen, just med tanke på vad bfmv betyder för mig. Min oro över att dom skulle vara dåliga live försvann direkt efter öppningslåten Your Betrayal, fan vad grymt det var! Det var så mäktigt att äntligen få se killarna live (jag menar så jävla länge som jag väntat på det nu) att det var omöjligt att hålla tillbaks tårarna.

Det var en grym spelning rakt igenom, förutom en sak - inget mellansnack. Nej, det är sant, dom kom in, lirade bra som fan och gick ut igen.  Det tycker jag var riktigt kasst gjort, jag fick en div-känsla jag inte fått tidigare och tänkte på spelningar jag sett på internet och live dvdn där dom mellansnackar för fullt. Den här spelningen gjorde mig dock jävligt mycket mer taggad på att se dom i stockholm i november (!!!)
Kommentarer
Postat av: Vanadesse.

ser jävligt sweet ut u lucky motherfucker ;D

men fan va trist utan mellansnack! det e ju mellansnacket och publikfrieriet som lyfter stämningen ännu hägre, även om musiken kickar!

2010-07-17 @ 14:39:41
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Susanna

Hur lång tid hade bullet for... på sig att spela? De kanske ville klämma in så många låtar som möjligt, vilket gjorde att mellansnacket fick lida. Det händer att vi har gjort så ibland för att kunna klämma in en låt till :P.

2010-07-17 @ 14:47:06
URL: http://soulcollector.blogg.se/
Postat av: ROCKABETTY

grabbarna i bfmv kanske bara var sletna och allmänt drägg och bara ville få giget överstökat så de kunde återgå till att vara sletna drägg, haha.

2010-07-17 @ 17:40:03
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag har verkligen något emot band som inte kör mellansnack haha. Det känns verkligen divigt och bara drygt

2010-07-17 @ 18:21:09
URL: http://hangoverdoll.blogg.se/
Postat av: johanna

jag är såhääääär visar med händerna avundsjukt på dig!!!!

2010-07-17 @ 19:22:40
URL: http://tigermysig.blogg.se/
Postat av: Anna

fan va coolt, är som sagt sjukt avundsjuk! ;p

2010-07-18 @ 12:52:27
URL: http://theforgottenchild.blogg.se/
Postat av: Emma \m/

på metaltown pratade matt jättemycket ^^

2010-07-18 @ 16:15:44
URL: http://emmasv.blogg.se/
Postat av: ROCKAHOLIC"

haahha sjätte bilden, det måste va den skönaste bilden på simon jag sett ever!! ;p haha! DAMN YOU bruden :D

2010-07-19 @ 00:10:31
URL: http://rockaholiic.blogg.se/
Postat av: JOHANNA

DU jag är så jävla avundsjuk du har fan träffat dom i Crashdiet, och sätt Sebastian bach ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.Fuck varför är jag så jävla ung för.

2010-07-28 @ 00:46:55
URL: http://rockzen.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0