sanibo hjärta peace & love


melody club

Det ända jag har att säga är att jag är världens lyckligaste människa
. Jag blir alldeles tårögd när jag tänker på vad jag faktiskt har upplevt dom här dagarna. Ja, ni anar inte vad jag har upplevt, jag spricker för jag vill berätta allt och bara spotta ur mig orden! Jag vet inte hur jag ska börja, men jag tror att jag helt enkelt tar dag för dag och berättar konsert efter konsert.

Minns ni att jag sa att Torsdagen skulle bli den bästa dagen i mitt liv? Det visade sig bli bättre än den bästa dagen i mitt liv, den visade dig bli något jag aldrig ens drömt om. Jag sprang för att få en bra plats på dagens första inplanerade spelning, Backyard Babies och jag stod längst fram precis som jag alltid planerar. Enligt mig blir det ingen konsert om man inte står längst fram, det är så mycket mer man får känna på då. Dregen och nicke och bandet entrade scenen och jag trodde att jag skulle smälla av, yes dom finns på riktigt liksom. Dregen körde grymma solon, nickes röst var underbar, likaså dregens och jag har världens grymmaste kort från konserten.  Dregen var lika snygg som på bilderna fast snyggare, han så sjukt snygg och nu har jag sett honom live. Jag hade ögonkontakt med nicke och jag sjöng med och filmade låtarna, underbart. Is that it? nejnejnej, efter Backyard Babies körde Monster Magnet igång, vilket jag dock inte hurrade över eftersom dom bara har en bra låt och inte var sådär jätteroliga on stage. Efter att ha stått fyra timmar längst fram på samma plats var det äntligen dags för Volbeat att köra igång och jag grät när jag insåg att jag såg dom live. När Michaels obeskrivligt grymma röst dånade ut ur högtalarna kunde jag knappt tro det, så otroligt grym spelning!! Med låtar som the garden's tale, maybellene i hofteholder, I only wanna be with you, guitar gangsters and cadillac blood och slutligen we så trodde jag inte att kvällen kunde bli bättre. men oj vad fel jag hade.

Efter ytterligare 2 ½ timme så var det äntligen dags för det hela festivalen väntat på, Mötley Crüe. Självklart står jag längst fram ävem där och Vince röst kom som en käftsmäll, för fyfan vad bra han är live! Hela konserten, alla låtar, allt on stage, allt var rakt igenom helt jävla underbart. Vince sprang omkring på scenen och var så himla härlig, och varje gång han kom ut på scengången mitt emot där jag stod fick vi ögonkontakt, vilket för mig var heeelt jävla amazing. Jag har rockat och sjungit med på en Mötley Crüe konsert och samtidigt haft ögonkontakt med Vince Neil IRL. Det är inget speciellt, eftersom han kollar på alla andra, men för mig känns det jävligt bra! Och synen av Nikki Sixx, Mick Mars och Tommy Lee var något jag aldrig heller kommer att glömma. Och nu till det mest otroliga som hänt i mitt liv: Tommy Lee tar scenen i sina egna händer och får jubel från publiken, och helt plötsligt hoppar han ner från scenen och springer fram just DÄR JAG STÅR! Jag har chansen och jag tar den. Jag tar överallt på Tommy Lee och tar även hans Jägermaister-flaska (som dock fördes vidare ut i publiken för alla att dricka) och efter att jag insett vad som just hänt brister jag totalt. Det är utan tvekan det bästa som hänt, det här var min bästa konsert ever ever ever. Jag har upplevt det som så många drömmer om och jag älskar det här livet!


På fredag sprang jag och Tove för att se Bring Me The Horizon i hettan och det var samma sak där, helt overkligt grymt bra. Vilka är det som snackar skit och säger att dom inte är bra live? Oli är grym live och likaså dom andra, no doubt. Jag stod längst fram, ofc, och självklart hoppade Oli ner från scenen och jag får ta på ännu en dröm-man i mitt liv! Tårarna var nära där också eftersom allt som hände mig inte kändes verkligt på något sätt, kunde verkligen allt hända mig på en gång? Jag levde på moln och fortsatte att leva på moln efter Pete Doherty och Babyshambles on stage. I fucking love pete! Han är så mysig och efter att ha njutit av låtar som fuck forever, delivery, carry on up the morning och albion längst fram även denna gång så kände jag bara kärlek, det var underbart. Senare förflyttade jag mig för att se The Sounds och man visste ju att man inte skulle bli besviken efter den spelningen, det var grymt! Maja, som för övrigt är äckligt snygg, var grym on stage och det var kort sagt felfritt och grymt. Och Jacob Widén (neverstore) gästade the sounds på scenen och gjorde en cover på början av Living In America, det var grymt det med! Sen skippade jag och opeth, alice in videoland och satyricon för att fortsätta party like a rockstar på campingen med alla grymma människor.

Lördagen, den sista dagen, var helt klart den bästa dagen med sällskap men dock den sämsta med artister. Jag fick iallafall se mitt älskade Melody Club för tredje gången och även där hade jag turen att få Kristoffer slängandes på mig. life is wonderful. Efter melody club så hann jag med lite party och pizza (el taco) innan jag ytterligare en gång sprang till festival-området och fick uppleva en grym Sonic Syndicate spelning! Den stämningen var verkligen bäst efter Mötley's, för alla rockade verkligen på och det fanns inget som ingen gjorde. Moshpit's och wall of death, vatten everywhere och nu tror ni mig säkert inte, men Richard (sång) körde en stage dive och jag fick känna på armar, rygg och ass. that's all I'm saying. Jag har tur och jag älskar det. Sen fortsatte festen hela natten som om det inte fanns något stopp, solen gick upp och ingen verkade bry sig för allt fortsatte. Klockan 07:00 deckade jag i mitt tält.

Solen stekte så in i h-vete hela dagarna och vi gjorde allt för att överleva, haha. Livet var en fest varje dag och allt kändes underbart, det är sådär livet ska vara. Jag lovar er att det var grymt roligt, vi hade så himla roligt och jag älskar att man träffar så grymma människor också! Som sagt, om ni bestämmer er för peace&love nästa år lär ni inte ångra er, för det var amazing. fucking unbelievable. Jag saknar det sjukt mycket nu när jag sitter här hemma, trots att allt stank och man såg ut som fan så var det underbart. Hoppas man sticket dit nästa år och får träffa alla igen.

Bilder kommer imorgon! nu ska jag käka chips och sova. sorry för uppsatsen,
kisses.


jag och min kaninhomie

Kommentarer
Postat av: linda

alltså, jag var inte på p&l. oli har varit kass hittils som fan, så är det bara. rullat runt på scenen i sina för små byxor och skrikit lite här och var medans han skrattar åt publiken och får skor i huvudet. helt patetisk! tjejen jag såg dem med på moshpit open såg dem även på p&l som dig, och hon sa att han var mycket bättre nu. så han lär väl ha övat lite eller något då, för förr var han kass :D resten av bandet har dock alltid varit finfina! :)

2009-06-29 @ 00:17:50
URL: http://lindaigglund.blogg.se/
Postat av: elin \m/

Alltså vilken grym upplevelse du måste ha haft! Jag drar fan dit nästa år! Du har övertygat mig! Lyckos dig! Älskar din blogg som fan btw! Fast det visste du redan! Peace out!

2009-06-29 @ 00:59:55
URL: http://rockabetty.blogg.se/
Postat av: anna

åh gud jag blir helt lycklig när jag läser! och jag skulle kunna döda dig för att du sett babyshambles det vet du ;) hoppas på bilder sen!

2009-06-29 @ 02:33:12
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: N O E S C A P E

Haha, gud så KUL! :D

Vad händer? :D

2009-06-29 @ 09:26:01
URL: http://noescape.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Du verkar ju ha haft det köttit också där nere!

Underbart!

2009-06-29 @ 10:36:39
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: 3s

Shit, jävla tuuuur du har att stå längst fram och känna på alla! haha. Jag skulle ge en arm för att ha varit där och sett Motley Crue, Sonic och massa andra! Fyfan.. nåja, kul att du hade en awesome time då. Hah!

2009-06-29 @ 11:05:04
URL: http://wantashortname.blogg.se/
Postat av: a

sho, allt bra?

2009-06-29 @ 11:37:43
URL: http://amandawahlgren.blvet ogg.se
Postat av: [lisa bjernhagen]

AAAH, SANNA!! :D fyfan våra liv äger!!!!! så jävla fusk att alla stagedivade hos er typ!! :O asså hade dom gjort det hos oss hade jag ju varit i SAMMA SITS SOM DU! HAHA. DU MINA FINGRAR SKAKAR NÄR JAG SKRIVER DEY HÄRÖ... M¨R FAN BRA OCH DÅLIGT :D:D:D HAHAHA

2009-06-29 @ 11:44:45
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: Jessica

låter som att du hade det jävligt bra :D Metaltown var riktigt jävla grymt det med. och vet du vad JAG KRAMADE OLI SYKES! höll fan på att dö :P

2009-06-29 @ 12:34:47
URL: http://byjessica.blogg.se/
Postat av: Dennis

sv: alltså.. som du säger.. JAG SKULLE VART DÄR!

Jag skulle fått se massa älskade band, mötley crüe(katergori för sig), träffa mina polare från uppsala/sthlm, hoppat på dig så att du var tvungen att träffa mig.. party part..

men , jag sålde bort mig för 15000kr.. illa.

Det låter så underbart när du berättar om festivalen!:O

2009-06-29 @ 12:49:41
URL: http://denniswesterberg.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag rörde också oli och på slutet fånga jag spellistan :D

jag tror jag såg dig på sonic, du stod nästan framför mig, men jag fick gå åt sidan för jag tappade skorna haha :)

2009-06-29 @ 13:16:25
URL: http://nanosekunder.blogg.se/
Postat av: anna

ja jag ser verkligen fram emot bilderna! :) har du återhämtat dig då?

2009-06-29 @ 15:37:02
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: a

härligt :D ja det är bra

2009-06-29 @ 15:45:02
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Antar också btw att Jägermaister-flaskan står på ett väldigt specielt ställe nu eller?

2009-06-29 @ 16:23:18
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Daniela

Bring me the horizon is the shiiiiiiiiiiiiiiiiit!

Bästa bandet ever!

2009-06-29 @ 16:36:20
URL: http://mustabusemyself.blogg.se/
Postat av: Lottie

http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/http://ssanibo.blogg.se/ är din blogg :D<3

2009-06-29 @ 16:42:39
URL: http://carpediema.blogg.se/
Postat av: LIENE

Hey, kul att du är back:D och tack!



Haha inget att säga "sorry" för, haha, uppsatsen var bra! Älskar att läsa sånt, man själv blir så glad då:D

2009-06-29 @ 18:01:45
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: amanda

skitcool blogg du har :)



skulle vara jättesnällt om du ville rösta på mig som veckans blogg.

rösta kan du göra här:http://fridasjoblom.blogg.se/2009/june/utkast-har-kommer-3.html



tack på förhand <3

2009-06-29 @ 18:02:17
URL: http://amandaaman.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

aha, fasen va synd men men, man kan ju inte få allt ;)

2009-06-29 @ 18:11:27
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: phiie

Fin blogg! Vad gör du idag i det fina vädret?



Ska vi följa varandra på blolovin? (: (om du har.)

2009-06-29 @ 18:31:25
URL: http://phiie.blogg.se/
Postat av: phiie

följer dig nu :) din tur :P

2009-06-29 @ 19:02:23
URL: http://phiie.blogg.se/
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

åh pnl :D

har varit där 5 år.. dock inte i år -.-

2009-06-29 @ 20:06:19
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Från och med idag har du en länk från min blogg till din.

2009-06-29 @ 20:19:16
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Peace & Love var verkligen helt underbart! Campingen, folket, spelningarna och vädret! POuuusch längtar till nästa sommar! :)

2009-06-29 @ 20:36:01
URL: http://chevny.devote.se
Postat av: CARRO

fan vad jag avis, du verkar ju haft det helt awesome!!



tog du några bilder på bmth då?

2009-06-29 @ 20:36:26
URL: http://carolinehallstrom.blogg.se/
Postat av: myy

haha jag fattar inte riktigt vad du lyssnar på för slags musik, eller du kanske är en all ätare? (;

2009-06-29 @ 20:42:36
URL: http://strombeerg.blogg.se/
Postat av: Marie

Jag tror jag kan ha sett dig,men blev osäker så vågade inte säga hej:(

2009-06-29 @ 20:51:36
URL: http://intelikabra.blogg.se/
Postat av: Adeline

Vad roligt att du skrev ett sånt ingående inlägg om P&L. Jag får se om jag ens orkar med det. Haha! Och vad roligt att du verkar ha haft kul! Men P&L var hemskt dåligt i år med alla super löjliga regler och kontroller jämförelse med andra år. Så pga det så drar jag mig verkligen för att åka till P&L igen. Dem bestämde ju till och med vart tältet skulle stå åt en! Tackar vet jag 07, då kollade dem inte ens igenom ens väska efter glasflaskor.

2009-06-29 @ 21:00:37
URL: http://adelinewinter.blogg.se/
Postat av: NELLI

OOOOOH VA UNDERBART DET LÄÄÄÄÄÄÄT :D villmeeeeeeeee!! !!!!1111lone



& fin bild l'ngst ner ..haha ;)

2009-06-29 @ 21:41:28
URL: http://n3lli.blogg.se/
Postat av: NELLI

hej jeg er gevorg vil skrive lidt med dig. er det okay?

2009-06-29 @ 22:13:42
URL: http://n3lli.blogg.se/
Postat av: sofia

åh häääärligt indeeeeed! mer partybilder snyggggooo! ser ut som du har haft de helfett!

2009-06-29 @ 22:54:01
URL: http://escalators.blogg.se/
Postat av: catti

sv: Jaa!! Fast mamma sa hon kunde göra det.



btw, grymt bra bilder!

2009-07-02 @ 19:43:44
URL: http://scarykids.blogg.se/
Postat av: Elin

Du verkar ha haft det underbart! :)

2009-07-04 @ 21:35:57
URL: http://bimps.blogg.se/
Postat av: Mändï

Vart, om jag får fråga, har du hittat de där grymma brillorna?

2009-07-05 @ 20:47:46
URL: http://scars.se
Postat av: Metalnallen

Skönt att höra :) hur var Bring Me The Horizon live?

2009-07-05 @ 21:11:03
URL: http://metalnallen.blogg.se/

Kommentera:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0